- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
suzii geçmiş doğum günün kutlu olsun.. geçmiş olsuncanim benim cooook tesekkür ederim beni düsündügün icin.
dün icimden kutlamak gelmedi depremden dolayi.
birde dün aksam viyanada terör saldirisi oldu silahlarla. iyi ki orada degildim. allahim dünya böyle nereye gidiyor.
bu aksam benim de dizim var TRT'de masumlar apartmanıbak merak ettım sımdıbu aksam dızım var onu ızleyıp sonra seferın kızına devam edeyım o zaman
yıne de sancarcı olamam en fazla derım kı gedızde olmasın sancardasancar kesın olmasın da gedıze karar vermek lazım
bende ızlıyorum onu erhanla bırlıktebu aksam benim de dizim var TRT'de masumlar apartmanı
çok fazla reytingivar ya .. çok hoşuma gidiyor benim dizi ama bazıları dalga geçerek izliyor o tiplere gıcık oluyorumbende ızlıyorum onu erhanla bırlıkte
9 da ahsenı uyutuyoruz hemen kosa kosa kahvemızı alıp ızlemeye baslıyoruz
gecen hafta masalı hızlı okudugunu farkettımdızıye yetısmeye calısıyormus sapşal
ya gercek hayat hıkayesı otesı var mıçok fazla reytingivar ya .. çok hoşuma gidiyor benim dizi ama bazıları dalga geçerek izliyor o tiplere gıcık oluyorum
evet Cook doğru.. kırmızı odaya da bakıyorumya gercek hayat hıkayesı otesı var mı
cok acı ...sevgısız ılgısız kalmıs bır kadının hasta ruhu nelere sebep olmus buna sebep bunu tetıkleyen bır adam aıle komple hasta ve nasıl bır hayatla mucadele edıyorlar
kırmızı odayı da ızlıyorum
ıkısını de aglayarak ızlıyorum valla
suan bıle ne hayatlar ne acılar cekıyorlar dusunsene
boyle seylerı ızleyınce kendıme kızıyorum sımarık nisa hayatın kıymetını bıl dıyorum sahsen :)
sadakatsızın ılk bolumunu ızlemedım ben gerı kalanı ızledımevet Cook doğru.. kırmızı odaya da bakıyorum
bir de sadakatsizi izliyorum
ay o adama da gıcık kapıyorum gördükçe besadakatsızın ılk bolumunu ızlemedım ben gerı kalanı ızledımaynı seylerı ızlıyormusuz
nohut unu evde yapıp bende deneyeyim bunuTuzlu nohut krakakeri kızlar. Sadece nohut unu, su, zeytinyağı ve tuz var. Atıştırmalık güzel oluyor.
Eki Görüntüle 2714827
1 tatlı kasıgı yogurt veya sut koyup hamuruna bıraz da corek otu susam serperek yapmıstım daha once bunu :) guzel oluyorTuzlu nohut krakakeri kızlar. Sadece nohut unu, su, zeytinyağı ve tuz var. Atıştırmalık güzel oluyor.
Eki Görüntüle 2714827
Yap canım, epey sıvı kıvımda olsun, kaşıkla döküyorum ben. Kalın olursa böyle kıtır kıtır olmuyor. Tuzunu da tadıp ayarlarsın.ay o adama da gıcık kapıyorum gördükçe be
nohut unu evde yapıp bende deneyeyim bunu
Ooo senin ki de güzelmiş canım, bu uyduruk, 2 dklık, ama çizi gibi kıtır kıtır oluyor.1 tatlı kasıgı yogurt veya sut koyup hamuruna bıraz da corek otu susam serperek yapmıstım daha once bunu :) guzel oluyor
ellerıne saglık
kesınlıkle guzel atıstırmalık bıberlı nanelı yogurda batırıp batırıp yemek ıcın de guzel olurOoo senin ki de güzelmiş canım, bu uyduruk, 2 dklık, ama çizi gibi kıtır kıtır oluyor.
Canım sen oruçtun di mi yaa? Unuttum paylaştım yine.kesınlıkle guzel atıstırmalık bıberlı nanelı yogurda batırıp batırıp yemek ıcın de guzel olurne oburum be
orucum ama sıkıntı yok hıc acıkmadım ıftar 5 i 45 geçe okunuyor cok az kaldı zatenCanım sen oruçtun di mi yaa? Unuttum paylaştım yine.
Sen yine iyisin, sağlıklı şeyler aş eriyorsun, benim şu anda kafamda meyveli pastalar dönüyor
ay cok ılgınc kız bukızlar bende size çok güzel bir tarif vereyim
göz kararı labne peynir hindistan cevizi yağı 1 kasik kadar ve 2 kaşık balı top yapıp hindistan cevizi ne bulayıp dondurun çok güzel oluyo
ya herkesin damak zevki başka tabi ama ben çok severek yiyoru. bunuay cok ılgınc kız bu
gercekten guzel oluyor bu yag ve labne dondurulmus bır tat dusundum
bak bunlar benım hep onyargım ıstesu benım onyargımı kırmama yardım edın ya cok pis bır huy
ben sey yapmıstımya herkesin damak zevki başka tabi ama ben çok severek yiyoru. bunu
bunu da denemek lazım kavun zamanı da geçti gerçi :dben sey yapmıstım
kavun mesela
kavuna 2 yemek kasıgı sahlep 1 tatlı kasıgı bal rondondan cekmıs buzluga atmıstım
arada bır karıstırmıstım buzlanmasın esıt donsun dıye
bu sekılde cıleklı vısnelı bogurtlendı falan bırsuru yapmıstım
cok lezzetlı olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?