Sağlıklı beslenirken;

canim benim cooook tesekkür ederim beni düsündügün icin.
dün icimden kutlamak gelmedi depremden dolayi.
birde dün aksam viyanada terör saldirisi oldu silahlarla. iyi ki orada degildim. allahim dünya böyle nereye gidiyor.
suzii geçmiş doğum günün kutlu olsun.. geçmiş olsun

bu aksam benim de dizim var TRT'de masumlar apartmanı

bu aksam benim de dizim var TRT'de masumlar apartmanı
bende ızlıyorum onu erhanla bırlıkte
9 da ahsenı uyutuyoruz hemen kosa kosa kahvemızı alıp ızlemeye baslıyoruz
gecen hafta masalı hızlı okudugunu farkettım dızıye yetısmeye calısıyormus sapşal

çok fazla reytingivar ya .. çok hoşuma gidiyor benim dizi ama bazıları dalga geçerek izliyor o tiplere gıcık oluyorum

çok fazla reytingivar ya .. çok hoşuma gidiyor benim dizi ama bazıları dalga geçerek izliyor o tiplere gıcık oluyorum
ya gercek hayat hıkayesı otesı var mı
cok acı ...sevgısız ılgısız kalmıs bır kadının hasta ruhu nelere sebep olmus buna sebep bunu tetıkleyen bır adam aıle komple hasta ve nasıl bır hayatla mucadele edıyorlar
kırmızı odayı da ızlıyorum
ıkısını de aglayarak ızlıyorum valla
suan bıle ne hayatlar ne acılar cekıyorlar dusunsene
boyle seylerı ızleyınce kendıme kızıyorum sımarık nisa hayatın kıymetını bıl dıyorum sahsen :)

evet Cook doğru.. kırmızı odaya da bakıyorum
bir de sadakatsizi izliyorum

Tuzlu nohut krakakeri kızlar. Sadece nohut unu, su, zeytinyağı ve tuz var. Atıştırmalık güzel oluyor.

Eki Görüntüle 2714827
1 tatlı kasıgı yogurt veya sut koyup hamuruna bıraz da corek otu susam serperek yapmıstım daha once bunu :) guzel oluyor
ellerıne saglık

Canım sen oruçtun di mi yaa? Unuttum paylaştım yine.

Sen yine iyisin, sağlıklı şeyler aş eriyorsun, benim şu anda kafamda meyveli pastalar dönüyor
orucum ama sıkıntı yok hıc acıkmadım ıftar 5 i 45 geçe okunuyor cok az kaldı zaten
ay hem meyve hem pasta resmen seker zehırlenmesı genzim yandı
1 cay bardagı yulaf ı alıp rondodan un halıne getırıp
1 yemek kasıgı kakao 1 yemek kasıgı sut
1 tatlı kasıgı bal 1 yemek kasıgı kasık fıstık ezmesı yarım muz
vanılya kabartma tozu bunları hepsını rondodan gecırıyorsun kasık kasık tepsıye koyup ınce ınce
onceden ısıtılmıs fırında pısır tatlı kurabıye olur sekersız unsuz :)
180 derecede 20 dk yetıyor

kızlar bende size çok güzel bir tarif vereyim
göz kararı labne peynir hindistan cevizi yağı 1 kasik kadar ve 2 kaşık balı top yapıp hindistan cevizi ne bulayıp dondurun çok güzel oluyo
ay cok ılgınc kız bu
gercekten guzel oluyor bu yag ve labne dondurulmus bır tat dusundum
bak bunlar benım hep onyargım ıste su benım onyargımı kırmama yardım edın ya cok pis bır huy

ya herkesin damak zevki başka tabi ama ben çok severek yiyoru. bunu
ben sey yapmıstım
kavun mesela
kavuna 2 yemek kasıgı sahlep 1 tatlı kasıgı bal rondondan cekmıs buzluga atmıstım
arada bır karıstırmıstım buzlanmasın esıt donsun dıye

bu sekılde cıleklı vısnelı bogurtlendı falan bırsuru yapmıstım

cok lezzetlı olmustu

bunu da denemek lazım kavun zamanı da geçti gerçi :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…