nare gedıze haksızlık edıyor sancara da nareye de ıkısıne de gıcık olmaya basladım tum dızı boyunca gedızcı olucam sanırım adam daha ne yapsın ya ne yapsın haksızlık
hoşbulduk teşekkürlerHoşgeldin Jasmin. Bir tane uzun açlık aralığın olsun bence. 6 dan sonra yemez kahvaltını da 10 da yaparsan 16 saat açlık olur ki, kesin çok iyi yağ yakarsın. Ama akşam meyve dahi yemiyeceksin, sadece çay kahve gibi şekersiz içecekler.
Nisa'nın tavsiyelerine kulak ver. Şekeri tamamen hayatından çıkarır, basit carb ı da minimun düzeye indirirsen sen bile 2 ay sonra olacaklara inanamazsın. Yakın zamanlardan aramızdaki en iyi örneklingen arkadaşımız, acayip kilo verdi. Çok güzel oldu.
2-3 yemek kasıgı bulgur yenır ama hergun degıl bulgurda gluten 3 yemek kasıgı yersın ama 10 kasık yemıs gıbı şişirir ödem tutarhoşbulduk teşekkürler
şöyle düşünüyorum sabah şimdi 7de kahvaltı yapıyorum mecburen, çalıştığım için. mesela şimdi ufaktan acıkmaya başladım iyice acıkana kadar bekleyip mesela 3-4 gibi yesem belki de daha erken gece de çok erken yattığım için akşamki açlığım bence çok zorlamaz beni diye düşünüyorum
ekmeği tamamen kesmeye karar verdim
şeker zaten benim en büyük düşmanım aldığım bütün kilonun sebebi 3ü birarada kahveler çikolatalar vs
ama meyveyi bırakmak istemiyorum açıkçası
bir de bulgur da yememek mi gerekiyor acaba
yaaa ne kadar zamanda kaç kilo verdi acabalingen arkadaşımız
hmmm o zaman kilo verinceye kadar aslında yememek en doğrusu2-3 yemek kasıgı bulgur yenır ama hergun degıl bulgurda gluten 3 yemek kasıgı yersın ama 10 kasık yemıs gıbı şişirir ödem tutar
meyve de seker evet saglıklı ama bıldıgınız dırekt seker :) profosyonel sporcu agır bedensel calısanlar temızlık sırketı ınsaat calısanı veya agır grıp olmussunuzdur hastalar yesın ama normalde sık tuketılecek bırsey degıl bılınen enerjı deposudur meyve
sık yenırse daha cabuk acıktırır o yuzden dıyorum bazılarını meyve hıc acıktırmaz haftada 3 kere kahvaltıda bır tane yenebılır ama dengeyı koruyacagına ınanıyorsan :)
benı meyve cok acıktırır ve 1 taneyle asla doymam ondan dolayı bulasmamkızıma hazırlarken bır dılım tadına bakarım o kadar
hah bende aynı seyı yaptım verme donemınde hııııc yemedım ama hıchmmm o zaman kilo verinceye kadar aslında yememek en doğrusu
verdikten sonra kilo koruma döneminde hafta 3-4 yenebilir
çünkü ben de senin gibiyim meyveye bulaştı mı eyvaaaahhhhh dibini görmeden rahat etmem
bende de var valla, yaşamak için değilde yemek için yaşayanlardanım azıcıkhah bende aynı seyı yaptım verme donemınde hııııc yemedım ama hıc
koruma donemınde haftada 2 kahvaltıda yedım
sebzede de aynı vıtamınler var
1 elma yıyecegıme 1 bag marul yemeyı tercıh ettım meseladaha doyurucu dıye
bana daha az kalorıye daha cok yemek lazım hep cok cok yıyeyım ısterım sınırlı yeme dusuncesı benı hep sıkar
Nisaa alemsin yanare gedıze haksızlık edıyor sancara da nareye de ıkısıne de gıcık olmaya basladım tum dızı boyunca gedızcı olucam sanırım adam daha ne yapsın ya ne yapsın haksızlıkevlere sıgamadı yazık , kıme ne kotulugu oldu bu adamın sucu ne buyuk suc ıslemıs gıbı bır kere nareyı ılk gordugunde ne bılsın sancarın eskı karısı oldgunu hep mucadele ettı tahammul edemıyorum haksızlıga cocuk gıbıler ya bır kere o nare sancarın himayesı altından cıksın ne o oyle hayır sancar o kadar sevıyordu madem kapının onune koydugu gunler nıyeydı o zaman
bırde gıttı menekseyı hamıle bıraktı
neyse bebegı de kaybettı o kadın anne olmamalıydı bebege yazık olurdu
bırde nare herseye karısıyor küstüyse ıkı arkadas küstü sanane ıkısınden de uzak dur gıdıcem gıdıcem dıye bos laf yapıyor sancarın o sozlerıne dayanamayacagını bılıyor gıdecek olan gıder zaten nedır yanı
daha bırde evlı adam sancarla oynasıyor hesap soruyor karın nıye odandan cıkıyor dıye
neyse sonucta gediz bu kadar haksızlıga ugrayınca sancar onu dusman ılan edınce gedızın de madem oyle oyleyse boyle demesını de normal buldum gedızın tum dostlugunu sılıp dusman ılan edersen o da dusmanlıgın hakkını verır o zaman
sancarın da narenın babasının elını sıkması sırf gedıze gıcık olsun dıye ne bıcım adamsın dedım sancara bosuna sevmıyorum o adamı bak ıste
basına gelen herseyı hakedıyorsun sancaar
gedızın sayesınde herseye sahıp oldugunu unuttu gedız hatırlatsa yerıdır
benım en cok uzuldugum bır cocukları bırde gece :) at yanı garıbım yazık
yahyanın kanı bozuk hep yanlıs seyler yapıyor
elvan cok harbi kız elvanı cok sevıyorum akıllı bırı aferım ona :)
ben gedızcı elvancı ve gececıyım
ben dizi olarak kırmızı odayıda masumlar apartmanını da sevdım hatta erhan pek dızı ızlemez masumlar apartmanının 3 bolumunu de 1 gece sabaha kadar bırlıkte oturduk ızledıkNisaa alemsin yaNoo, Gediz baştan yamuk, insan dostun aşkına farkla gözle bakarmı ya? Dostu ölse bile bakamamalı, sana mı kalmış onların 10 yıllık aşkını yargılayıp bilet kesmek çırp gediz
İşte Sancar ile kız arasındaki çekim, güzel kaliteli dialoglar var ya, o yüzden seviyorum ben diziyi sanırım. Biraz büyüklere masallar tadında, haftada bir kafa dağıtmalık bana yetiyor. Şu yeni çıkan masumlar şeysii var ya, çevremdeki herkes de ona sarmış, beni de o çok irite etti. Sürekli bunalım, her karakter sorunlu hem de başrol çiftin aşk hikayesi çok ergenimsi, ucuz diyologlar, hiç sevmedim. Yalnız apartman müthiş!! bayılıyorum öyle yüksek tavanlı evleree.
Lingen 3-4 ay da 20 kg ya yakın verdi sanırsam, Nisa daha iyi bilir benim hafıza çok iyi değil ama değişim süper.hoşbulduk teşekkürler
şöyle düşünüyorum sabah şimdi 7de kahvaltı yapıyorum mecburen, çalıştığım için. mesela şimdi ufaktan acıkmaya başladım iyice acıkana kadar bekleyip mesela 3-4 gibi yesem belki de daha erken gece de çok erken yattığım için akşamki açlığım bence çok zorlamaz beni diye düşünüyorum
ekmeği tamamen kesmeye karar verdim
şeker zaten benim en büyük düşmanım aldığım bütün kilonun sebebi 3ü birarada kahveler çikolatalar vs
ama meyveyi bırakmak istemiyorum açıkçası
bir de bulgur da yememek mi gerekiyor acaba
yaaa ne kadar zamanda kaç kilo verdi acabalingen arkadaşımız
lıngenın bazen whatsaap durumda resmını goruyorum vallla ucte bırı kaldı komple yok kendısı gıttı yerıne baskası geldı sankıLingen 3-4 ay da 20 kg ya yakın verdi sanırsam, Nisa daha iyi bilir benim hafıza çok iyi değil ama değişim süper.
İnan asıl ekmeği şekeri kesince hiç acıkmadığını fark edeceksin. Kan şekeri önce yükseltip sonra dibe vurduran hep bu basit carblar. Hele sabah kahvaltılarına 2 yumurta ekle, biraz yesillik + zeytinyağı, en az 5-6 saat acıkmayacağın garanti. Ay zaten o 3 ü bir aradaların içeriklerini araştır, kilo sorunu olmasa bile eve sokulmaz onlar. 1 tanesinin vücuda zararı bir paket sigaradan fazla diyorlar. Akşam açlık hissedersen aromalı çaylar çok iyi geliyor, ya da ayran bir alternatif.
and yes no bulgur yes karabuğday (greçka)
Benim pembe bi iç dünya var sanırım, hiç bunalıma gelemiyorumben dizi olarak kırmızı odayıda masumlar apartmanını da sevdım hatta erhan pek dızı ızlemez masumlar apartmanının 3 bolumunu de 1 gece sabaha kadar bırlıkte oturduk ızledık
bende apartmanı cok begendım ya ferah ferah :)
ay yeni okuluda başlamış mı? Helal hatuna valla, şu son bir sene içinde başardıkları takdir edilmeyecek gibi değil. Benden de selam söyle konuşursan canımlıngenın bazen whatsaap durumda resmını goruyorum vallla ucte bırı kaldı komple yok kendısı gıttı yerıne baskası geldı sankımanken gıbı oldu yuzu bıle degıstı ya cok cok guzel oldu
kızay yeni okuluda başlamış mı? Helal hatuna valla, şu son bir sene içinde başardıkları takdir edilmeyecek gibi değil. Benden de selam söyle konuşursan canım
ciddi mi yaaa, ben keşke 1 paketle kalsam günde 4-5 tane 3ü birarada içiyordumLingen 3-4 ay da 20 kg ya yakın verdi sanırsam, Nisa daha iyi bilir benim hafıza çok iyi değil ama değişim süper.
İnan asıl ekmeği şekeri kesince hiç acıkmadığını fark edeceksin. Kan şekeri önce yükseltip sonra dibe vurduran hep bu basit carblar. Hele sabah kahvaltılarına 2 yumurta ekle, biraz yesillik + zeytinyağı, en az 5-6 saat acıkmayacağın garanti. Ay zaten o 3 ü bir aradaların içeriklerini araştır, kilo sorunu olmasa bile eve sokulmaz onlar. 1 tanesinin vücuda zararı bir paket sigaradan fazla diyorlar. Akşam açlık hissedersen aromalı çaylar çok iyi geliyor, ya da ayran bir alternatif.
and yes no bulgur yes karabuğday (greçka)
ayyy çok merak ettim yaa gelse de anlatsa bana da neler yaptığınılıngenın bazen whatsaap durumda resmını goruyorum vallla ucte bırı kaldı komple yok kendısı gıttı yerıne baskası geldı sankımanken gıbı oldu yuzu bıle degıstı ya cok cok guzel oldu
Noo çok fena canım yaa, bak internette bir araştır, çözülebilir kahvenin kendisi ayrı kanserojen süt tozu diye ekledikleri o beyazlatıcalar ayrı kanserojeen. Ayda yılda bir bile içme şu pislik şeyleri.ciddi mi yaaa, ben keşke 1 paketle kalsam günde 4-5 tane 3ü birarada içiyordum
dün itibariyle başladım bakalım tartıda gördüğüm rakama göre benim de epey bi bilo vermem gerekiyor
karabuğdayın lezzeti nasıl peki bi de normal pilav gibi mi pişiriyoruz
lingeni çok merak ettim sadece ekmek ve şekeri keserk mi verdi başka neler yaptı acaba ekstra
ayyy çok merak ettim yaa gelse de anlatsa bana da neler yaptığını
Noo çok fena canım yaa, bak internette bir araştır, çözülebilir kahvenin kendisi ayrı kanserojen süt tozu diye ekledikleri o beyazlatıcalar ayrı kanserojeen. Ayda yılda bir bile içme şu pislik şeyleri.
Karabuğdayın çok nötr bi tadı var, güzel diyemem sadeyken, ama kattıklarınla harika tatlar oluşturmak mümkün.
Limonlu, ekşili her türlü salatayla çok güzel gidiyor mesela. Salatanı doyurucu bir yemek haline döndürüyor. Cacık ile de aynı. Ya da sebzeli bulgur gibi yaparsan, veya etle balıkla,acı sosla, herşeyle olur..dediğim gibi nötr tadı olduğu için, sen her türlü lezzet verebilirsin. Hem doyurucu hem prebiyotik..unu bulguru pirinçi bırakınca benim için vazgeçilmez oldu karabuğday. Dolmaya, çorbaya, bir sürü şeye kullanıyorum ben. Bunların içinde zaten kendi pişiyor...ama pilav, ya da salataya katmak için kullanmak istersen kaynamış suda 10 dk ya hazır olur maks. Beyaz beyaz patlayınca anlıyorsun, tadına bakıp erken söndürürsen yarma gibi daha diri de tüketebilirsin.
Lingen unlu ve şekerli herşeyi bıraktı Nisa gibi. Bir de aralıklı 2 ögün yapıyordu, onun payı da büyük
canım uzun uzun yazmışsın ellerine kollarına sağlıkJasminium84 kahvaltılarda ara sıra ekmek ararsan bak karabuğday unundan ekmek de güzel oluyor.
Arkadaşlar da mercimekle yapıyorlar bazen onun da fotosu var linkte
Sağlıklı beslenirken;
Selam kızlar geçmişi birazdan okurum. 2 gündür köye gitmiştik yeni döndüm. Orada çok telefonla ilgilenmeye fırsat olmadi. Temiz hava doğal gıdalar iyi geldi. Yürüyüş ve diyetten sapmadım ama 👍 Virüs hayırlı olsun ülkemize bakanlığın aldığı önlemler hala yeterli değil. Hangi şehirde olduğu...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?