- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Herkesin bazı takıntıları vardır ayparem boşver. şurda biz bizeyiz birbirimizi biliyoruz hepimizin ruh hastası tarafları var yanihaklısın mihom stresten sanırım ama bende hep vardı bu şekil takıntı üstüne düşmuyodum şimdi de başlayınca dedim heralde var bir şeyler
Kız aklıma ne geldi, vakti zamanında tren bileti almışım Ankara'ya 12:15 am, ben gider tren yok. Gece olunca ertesi güne atıyor ya tarih, ben meğer 1 gün geç gitmişim garatakıntı hastalığı var bilet aldım, aldigimdam beri 20sefer kontrol ettitm tarihler doğru mu bu da yetmedi 2 kez müşteri hizmetlerini aradım kontrol icin
ay Allah seni sesli güldümKız aklıma ne geldi, vakti zamanında tren bileti almışım Ankara'ya 12:15 am, ben gider tren yok. Gece olunca ertesi güne atıyor ya tarih, ben meğer 1 gün geç gitmişim gara
İyidir temkinli olmak, arada ekstre pimpiriklilik hepimize geliyor. Takıntılıyım falan diye tanımlama kendini, yapışır kalır sonra bak. Felak, Nas da oku arada, vesveseye deva olsun.
Ahahaha ben de arkadaşın düğününe ankaraya bir hafta önceden gitmiştim ayyy aklıma getirdin samsonumKız aklıma ne geldi, vakti zamanında tren bileti almışım Ankara'ya 12:15 am, ben gider tren yok. Gece olunca ertesi güne atıyor ya tarih, ben meğer 1 gün geç gitmişim gara
İyidir temkinli olmak, arada ekstre pimpiriklilik hepimize geliyor. Takıntılıyım falan diye tanımlama kendini, yapışır kalır sonra bak. Felak, Nas da oku arada, vesveseye deva olsun.
Hadi hayırlı yolculuklar canım allah işlerini rast getirsinay Allah seni sesli güldüm
haklısın yengeç burcu olmanın yan etkileri de olabilir bak
tamamdır samsonumm
kızlar uçak bileti aldım bu arada köyüme gidicem çok özledim temiz açık havayı .. uçakla 1 saatte ordayım
Amin mihomm teşekkür ederimHadi hayırlı yolculuklar canım allah işlerini rast getirsin
bu ara bitkisel ürünlere sarmış durumdayım krem sabun vs.kızlar alışveriş yapan var mı hiç alıyor musunuz biseyler kiyafet kozmetik vs
kızlar uçak bileti aldım bu arada köyüme gidicem çok özledim temiz açık havayı .. uçakla 1 saatte ordayım
Hoşgeldiniz. Yeni üye misiniz, yoksa aramızdan tanıdık olup nick mi yenilendi?bu ara bitkisel ürünlere sarmış durumdayım krem sabun vs.
23 eylülde gidiyorum samsonum. okul uzaktan eğitim olacakmış resmi açıklama gelmedi ama danışman hocaya mesaj attım uzaktan eğitim olacak dedi zaten 5 Ekim'de acilacakmis. 1 ay şimdilik kalmayı düşünüyorum. Zaten köyün resimlerini atacağım size bol bolHayırlı Cumalar olsun güzel hatunlar
Ne zaman gidiyorsun canım? Ne kadar kalacaksın? Okul falan için mecburiyetin yoksa uzun bir süre dönme valla...yeşilden, bol oksijenden kıymetlisi var mı şu ara? Bağ bahçede sporunu yapar, bol bol toprağa basarsın...miss valla
Mihail Zoscenko Mihocaaan , nasılsın? All izzz well?
Hoşgeldiniz. Yeni üye misiniz, yoksa aramızdan tanıdık olup nick mi yenilendi?
sizi reklamdan şikayet ediyorumbu ara bitkisel ürünlere sarmış durumdayım krem sabun vs.
yavaş yavaş iyileşmeye başlıyorsun demekkkiiii cooook sevindimSelamlar kızlarrr
Samsonum iyim şükür, tat koku da yavaştan almaya başladım.
yeni üyeyim merhabalarHayırlı Cumalar olsun güzel hatunlar
Ne zaman gidiyorsun canım? Ne kadar kalacaksın? Okul falan için mecburiyetin yoksa uzun bir süre dönme valla...yeşilden, bol oksijenden kıymetlisi var mı şu ara? Bağ bahçede sporunu yapar, bol bol toprağa basarsın...miss valla
Mihail Zoscenko Mihocaaan , nasılsın? All izzz well?
Hoşgeldiniz. Yeni üye misiniz, yoksa aramızdan tanıdık olup nick mi yenilendi?
Reklam yasak abla uçururlar seni birazdan, tüm mesajların reklam mesajıyeni üyeyim merhabalar
merhabalar burayı yeni keşfettim böyle ürünler ilgi alanım olduğu için bu ürünlerle ilgili yorum yapıyorum bir reklam amacım yoktusizi reklamdan şikayet ediyorumilk üye olup hemen bilinmeyen bir markayı ovmeler vs reklam
bakin size sizin profil resminizle bir selam gönderiyorumyeni üyeyim merhabalar
bunun ıcın uye olmussunuz sanırım guven kazanmak ıstıyorsunuz :) ınstagramdan falan bır sayfa acmanızı onerırım bunun ıcın :)merhabalar burayı yeni keşfettim böyle ürünler ilgi alanım olduğu için bu ürünlerle ilgili yorum yapıyorum bir reklam amacım yoktu
ben böyle reklamlara daha çok önyargıyla yaklaşıyorum vallabunun ıcın uye olmussunuz sanırım guven kazanmak ıstıyorsunuz :) ınstagramdan falan bır sayfa acmanızı onerırım bunun ıcın :)
burda yasak boyle reklamlar
Çok sevindim canım yaa! Maşallah sana!! Oh miss, inşallah hiç rahatsızlık hissetme de bu sadece bir kaç hafta tatil fırsatı gibi olsun senin için.Selamlar kızlarrr
Samsonum iyim şükür, tat koku da yavaştan almaya başladım.
Heyecanlaa bekliyorum resimleri şimdiden!! Bak yiyip içip gezip bizi unutma sakın23 eylülde gidiyorum samsonum. okul uzaktan eğitim olacakmış resmi açıklama gelmedi ama danışman hocaya mesaj attım uzaktan eğitim olacak dedi zaten 5 Ekim'de acilacakmis. 1 ay şimdilik kalmayı düşünüyorum. Zaten köyün resimlerini atacağım size bol bolbahçeye çıkar otururum çay içerken size de bol bol fotolar yollarım spor lastiğimi de alirim orda spora devam etmeyi düşünüyorum zaten beslenme konusu sıkıntı olmaz duzenimi oturttum artik kilo alma konusunu kafama takmiyorum
yokk yokk unutmammmmÇok sevindim canım yaa! Maşallah sana!! Oh miss, inşallah hiç rahatsızlık hissetme de bu sadece bir kaç hafta tatil fırsatı gibi olsun senin için.
Heyecanlaa bekliyorum resimleri şimdiden!! Bak yiyip içip gezip bizi unutma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?