Sağlıklı beslenirken;

Iyi geçiyor geziyorum keyfim yerinde.. bosanma davasi basladi... yakinda biter... okulum da başlıyor... hersey yoluna girdi bende cok şükür

Iyi geçiyor geziyorum keyfim yerinde.. bosanma davasi basladi... yakinda biter... okulum da başlıyor... hersey yoluna girdi bende cok şükür
cok sukur canım herşey güzel olacak

2 su bardagı suzme yogurt katsan yeter ona
yogurda once bır yumurta sarısı koy canım yogurt kesılmesın cırp ıyıce yogurdu
yavas yavas kat karıstıra karıstıra bır tasım kaynatırsın cok kaynatma kesilir cunku maksat yumurtası pıssın
daha kıvamlı ve lezzetlı olur

Nohut yokmuş ya daha doğrusu buzlukta var sanıyordum fasulyeymiş o kavanozun dibinde biraz erişte vardı onu kattım artık hem o da bitsin diye ama asıl nohut yakışırdı buna. 1 su bardağına yakın kattım az önce ama istediğim ekşiliği vermediydi az geldi demek, biraz daha yoğurt katayım buna. Yumurta hiç aklıma gelmemişti ama kıvamlı zaten

buda guzel olur bırdahakıne tavuklu suya sadece nohut ve yogurduna yumurta sarısı koy farkı gor :)
ben bosuna mı habıre yogurtlu corba yıyorum gercekten doyurucu ve lezzetlı oluyor hemde cok saglıklı

buda guzel olur bırdahakıne tavuklu suya sadece nohut ve yogurduna yumurta sarısı koy farkı gor :)
ben bosuna mı habıre yogurtlu corba yıyorum gercekten doyurucu ve lezzetlı oluyor hemde cok saglıklı
Normal yayla çorbasına yumurta katarım ama bunda hiç aklıma gelmedi. Bu seferlik erişteli oldu bir dahakine nohutlu yaparım inşallah, görev tamam nisam :)) akşam üzeri burada karanlık çıkmış o yüzden ama güzel oldu çorba bol da tereyağı gezdirdim üstüne

ohh beeee mis gıbı iç açıcı super gorunuyor ellerıne saglık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…