• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Good morning güzellikler :KK200: Hepimize hayırlı, huzurlu bir hafta olsun inşallah. :KK54:

Mihocan niye banlandı yine yaw?
gunaydın canımm :KK36:
hıc bılmıyorum ama yıne dokuz koyden kovulmustur :D ben bu zamana kadar onun gercekten ayıp ettıgı ıcın banlandıgını hıc gormedım :D konustugu gercekler ınsanların zoruna gıdıyordur

gunaydın canımm :KK36:
hıc bılmıyorum ama yıne dokuz koyden kovulmustur :KK70: ben bu zamana kadar onun gercekten ayıp ettıgı ıcın banlandıgını hıc gormedım :KK70: konustugu gercekler ınsanların zoruna gıdıyordur
aynen yaa, benim gibi dellenince üslubu elden kaçıran biri de değil Mihoo... o yüzden merak ettim bende hangi konu acaba diye

aynen yaa, benim gibi dellenince üslubu elden kaçıran biri de değil Mihoo... o yüzden merak ettim bende hangi konu acaba diye
ben senınde hıc dellendıgını gormedım :D sanırım aranızda tek ipini koparmıscasına coşan ben oluyorum :D :D

halıları topladım yıkamaya gonderdım
dun esım camların dıs kısmını sıldı bende ıc kısmını sıldım
neden dıs kısmını o sılıyor cunku boyu cok uzun dırekt sılebılıyor benım tabureye cıkmam gerekıyor :D ve ben bundan korkuyorum bırgun asagı duserım dıye

perdelerı yıkadım

tozları aldım

yarım saat daha gecsın komsular rahatsız olmasın yerlerı supurucem sonra da yerlerı sılıcem elle sılıyorum bılıyorsunuz :D

sonrada banyo tuvaletlerı yıkarım balkonu da yıkarım

yarında mutfak dolap ıclerını cıkarır sılerım :D bıraz daha eleme yapayım bu sene 1 kere kulllandıgım bırdaha kullanmadıgım bazı esyalar cıktı onlar evden cıksın

ahanda Nisa da gitmiş, sıra bende kesin :KK70:

Gitmeden protestoo ediyorum, gittim baktım tekrar, o bekaret konusunda Nisayı banlayacak tek bir sebep yok! :duduk:

Ne kadar düzgün, polemiksiz, saygılı bir dille kendini ifade etmiş. Şikayet butonu otomatik ban sebebi mi?!

Son düzenleme:
Back