ay resmen cehennem tovbe estagfurullahne yapıyorsunuz ❣ havalar çok sicak
dimi yaa duştan ckinca yine bir sicakalma geliyor ama duş çok iyi geliyor hafif soğuk suyla alıncaay resmen cehennem tovbe estagfurullahguya demın yıkandım cıktım kurulanırken şıpır şıpır ter doktum guya yıkandım yıne yapıs yapıs boynum falan terden
hıc sudan cıkasım yok
160 cm lık havuz doldurmustum ahsene balkonda şişme havuz
bugun onunla bende gırdım havuzuna
butun balkonlar fılm cam kaplı ve ıcınde jakuzi olmalıdimi yaa duştan ckinca yine bir sicakalma geliyor ama duş çok iyi geliyor hafif soğuk suyla alınca
keşke havuzlu ev olsa dimi ne güzel olurdu habire girerdik şöyle Los ışıklı filan ah ah
ah be hayaller hayatlar resmenbutun balkonlar fılm cam kaplı ve ıcınde jakuzi olmalıorman temalı olmalı dısardan ust katlardan bakan gorememelı kuvetın ıcındekını ama kendı evınde balkonunda dedıgın gıbı havuz gıbı mınyatur havuz
Bölümler güzel aslında canım, okullar mı buradakilerden çok fark etmez, gitmesine değmez diyorsun?
Hiç ölçtürmedim ki? çok elzem olmadıkça hastane/ doktor işlerine pek girişmek istemiyorum.
Yükseldiğini sanmıyorum ama, saçlarım deliler gibi dökülüyor
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım
ya ilaçtansa gıda ile demiri düzeltenler daha çok sanki...pekmez, karaüzüm, ciğer, dalak gibi şeyleri bol c vitamini içeren salata ile falan yiyeceksin, ama ben çok tembelim, yapamıyorumah canım benım
BENIM oğlanın okumaya niyeti yok
niyeti özgür olmak
benim de düşük bende hastanede arkadaş vardı onu sayesinde yaptırdım tahlileri bayram sonu artık
damardan alıcam bıktım ilaç kullanmaktan
5 yıldır kullanıyorum nerdeyse bir ileri bir geri gidiyor
ya ilaçtansa gıda ile demiri düzeltenler daha çok sanki...pekmez, karaüzüm, ciğer, dalak gibi şeyleri bol c vitamini içeren salata ile falan yiyeceksin, ama ben çok tembelim, yapamıyorumbir arkadaşım şu üzüm çekirdeği ekstraktıyla yükseltmiş, doktor bile şaşırmış..ben de aldım, bir ya da 2 kez içtim. Tadının iğrençliği, acısı bir yana, resmen bayılıyordum, baş dönmesi, kusma refleksi yaptı bende.
Salata tek başına yükseltmez de işte c vitamini oluyor...sağlam bir demir kaynağını c vitamini ile almak lazım. Peşinden çay kahve içilmeyecek tabi.HEPSİNİ yedim denedim benım stresten düşüyorrrrbende bayılınca ciddiye aldım zamanında
ben hergün hemen hemen salata sebze ağırlıklı beslenirim ama yükselmiyor işte
Söyle bakalım, hala mı Gediz?
Ay bundan da mı yemedin Nisa?
evet hala GedizSöyle bakalım, hala mı Gediz?
Ay bundan da mı yemedin Nisa?Nasıl leziz duruyor yaa? Görmez olaydım, aklım kaldı
Diğeri tipim değil galiba.evet hala Gediz
insan sevdiğine inanır,inansaymis zamanında. bide gitti menekseyi hamile bıraktısen nasıl sancari tutuyorsun
yok canım yemedımSöyle bakalım, hala mı Gediz?
Ay bundan da mı yemedin Nisa?Nasıl leziz duruyor yaa? Görmez olaydım, aklım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?