Sağlıklı beslenirken;

Göz attım topiğine çok hoşsun

güzel kilolar vermişsin
sağlıkla bezenmişsin
eriyip incelmişsin
Aman da aman ne iyi etmişsin

hahahhhaha bu da gecenin romantizm dokulu şiiri olsun
yaaa cok tesekkur ederım cok tatlı bır mesaj vallahı bugun cok yorgundum pestılım cıkmıs gıbı yayılmıstım su mesajla bır mınnos oldum anlatamam ıyı geldı cok tesekkur ederım

Ben size dicektim unuttum sayfadaki mesaj sayısı arttığı için öyle bende dua topigi de farkettim ne çok msj yazılmış diye
nasıl tırstım anlatamam ılk gordum yatıyordum bır dogruldum aynı hızla hem kazene mesaj atıp hem burdan etıketledım o kadar resımler paylastık tarıfler paylastık ne anılar var cok uzulurdum :)

yaaa cok tesekkur ederım cok tatlı bır mesaj vallahı bugun cok yorgundum pestılım cıkmıs gıbı yayılmıstım su mesajla bır mınnos oldum anlatamam ıyı geldı cok tesekkur ederım
Hahahah o üst komşu benim diyeyim de iyice keyiflendireyim neşene neşe katiiim
Halıyı ucundan aşağı doğru yanlışlıkla çekiverin enaaaa halı uçtu dersiniz

ÇÖZÜM BULURSAN BANA DA SÖYLEEEEE

BNENIM KOMŞUDA ÇİÇEK SULAR BALKON KENARLARI YIKAR

BEN 1 KATTA OTURURUM O 3 KATTA

defalarca söyledim ben yapmıyorum dedi

2 katta ki şükür taşındı gitti kurtuldum gelen temizlikle pek alakası yok

takip ettim bir sayfa kişisel gelişimde düşünce gücü pozitif diye o da aaynı oldu

ay nisa nasıl ferah nasıl huzur dolu bir ev
çok güzel güzel günlerde otur cnm
canımm cok tesekkur ederım
Konsol ve orta masamız aynı :) koltuklarımızın modelıde cok benzer , bnmkıler pudra rengı :)
ayy ne guzel benzer zevklerımız varmıs
benımde koltuklarım daha once kremdı bunlar yenı koltuklar aslında yıne krem ıstemıstım eşim yuzunden bu renk oldu gunduz gozuyle de atayım resımler :)

evet bende cok sasırdım :)
bnm koltuklarım pudra rengı , ben su yesılı ıstemıstım esım pudra ısteyınce kırmadım ,
perdelerım ve halım turkuaz ,
konsolun ve tv unıtesının takımı olan yemek masasını aldım ben , kac yıllık evlısınız

6 yıllık evlıyız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…