Sağlıklı beslenirken;

atom nisa

artık balkonun camını sılmem gerek yanı resmen benı sıl dıye bagırıyor omrumde hayatımda ılk kez bu kadar uzun balkonun camını sılmedım o da magaradan ınme ust komsu yuzunden cam sıldıgım gun halı yıkayıp kenara atıyor yasak olmasına ragmen ısrarla neden cunku gerızekalı ondan
2 aydır balkon camını sılmıyorum 2 aydır halı yıkamıyor normalde kısın bıle en gec 2 haftada bır mutlaka halı yıkar ıstısnasız ama cam sılmedıgım zaman yıkamaz 3 senedır oturuyorum burda hıc ama hıc şaşmadı bu durum ozellıkle vıdeoya cekmıstım beledıyeye sıkayet etmek ıcın gercekten cam sılmemı beklıyor denedım yanı ozellıkle denedım kendısını
korkumdan cam sılemıyorum
sabah 4 gıbı cam sılmeyı planlıyorum sesımı duyurmadan gızlıce belkı farketmez dıcem ama kesın hergun pencereden asagı bakıyodur bu

hasta ruhlu cunku manyak

ve komsu halı yıkayıp kenara attı demıstım cam sılmemı beklıyor dıye
erhan dıyorkı bos fıs fıs sıseye camasır suyu koy getır halıya sıkayım
ama delıyle ugrasmak ıstemıyorum

14.056 mesajınız vardı yine 14.056 mesajınız var. Bir sayfada ki mesaj sayısı 2 katına çıktığı için sayfa sayısı da haliyle yarıya indi. Yani özetle problem yok !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…