Sağlıklı beslenirken;

Bir konu varda orası hakkında konuşuyoruz N nscckts çarşaf yorumuna bak Allah askina
gordum kafayı yemıs
yanlıs okudum sandım tekrar okudum bırde senın yasında ıkıncıye hamıleyım demıs not duser gıbı tovbe estagfurullah ya hah dedım içimden şahdın şahbaz oldun

canımm cok ozledık senı
supersın sen zaten kılo tutmuyorsun ustunde halledecegını bılıyordum acele etme verırsın zaten daha yenı dogum yaptın demıstık hep
nasıl gıdıyor neler yapıyorsun
Çok sağol Nisacım
Ben halaa kuzularımla eşimin yolunu gözlüyorum. Bebeğimin vizesi hazır ama Almanya'nın seyahat yasağı sürdüğü için alamıyoruz ve beklemedeyiz. Büyük kızım çok fenalarda, babasını çok özledi, çok ağlıyor:/ biran evvel geçsin günler diye dua ediyorum.
Sen neler yapıyorsun? Ev işlerin bitti mi? Orası da buralar gibi cehennem sıcağı kıvamında mı?

Canımm hoşgeldin, helal sana kız bugün herkes fit fit geliyor buraya ne güzel

İyim ben de aynı, ev iş bizimkiler koşturmaca devam ediyor, sen nasılsın çocuklar da iyi mi
Allah kolaylık versin Mihail
Biz iyiyiz, büyük kızım babasını çok özledi. O bi hayli zorlanıyor, zorluyor:/

gunaydın canım
ah canım ya cocuklar o kadar haklı kı hıc kolay degıl tabı bu kadar uzun sure babadan ayrı tez zamanda kavusursunuz ınsallah

sızın su mevzu noldu sıkayetınız sonuc verdı mı ya erhanda 3 ay once bırını sıkayet etmıstı ya karakola bıze kımse donus yapmadı sız halledebıldınız mı

cok sıcak canım cok ruhum cekılıyor sankı sabah uyandım kı tuzum cıkmıs kıyafetın ustune dusun
damıtılıyoruz resmen sıcaktan

Kız Fitsy, sen TR'de misin halaa? Ne zaman açılıyor uçuşlar? Pasaport zaten halloldu di mi?

Hem spor hem diyet mi yaptın? Helal sana kuzuuu, hem de 2 bebeyle Biz de seni özlüyoruz. 5 dk da olsa uğra arada bi

Ya böyle karma mesajlar atmayın, hem sıkıntılı hem komik, ikiye bölün, ne tepki vereceğimi bilemiyor ben

Mihocan ürünleri incelemekten dönüş yapma fırsatı bulamadım sanaa. Çok sağolasın babe detaylı mesajların için

aypare ackerman nin başını yakan hangi konu yaw?

su malum konu once fanfinifinfon yapıp sonra sevgılı olmak konusu onda bırıne cevap verdı kesın polemık adı altında banlanmıstır

su malum konu once fanfinifinfon yapıp sonra sevgılı olmak konusu onda bırıne cevap verdı kesın polemık adı altında banlanmıstır
he ya, ne saçma konuydu, bir de bildirim geldi o konudan. Kurban gitmiş yavruu kuş. Zorla çağır, sonra banla, oldu mu? Neyse, sınavlara odaklansın bizimki, hayr olmuş belki de.

Mihocan ürünleri incelemekten dönüş yapma fırsatı bulamadım sanaa. Çok sağolasın babe detaylı mesajların için
Ni demek samsonum, bunlar benim cildime çok iyi gelen kendi günlük rutinim, fakat ben konyada yaşıyorum buranın havası yaz kış kuru, senin cildin kuru bile olsa istanbulun neminde bunların hepsini aynı anda kullanmayı kaldırmayabilir. O nedenle eğer bu yazdıklarımı değerlendiriyorsan sana ilk etapta a'pieu cica gel+isntree toner plus+by wishtrend serum (bunu kendim kullanmadım ama yorumları iyi) önerebilirim. Kışa doğru barulab serum+pyunkang yul losyon alabilirsin.

Kız Fitsy, sen TR'de misin halaa? Ne zaman açılıyor uçuşlar? Pasaport zaten halloldu di mi?

Hem spor hem diyet mi yaptın? Helal sana kuzuuu, hem de 2 bebeyle Biz de seni özlüyoruz. 5 dk da olsa uğra arada bi
Tr’deyim halaaa:/ canım bebeğimin pasaportu vardı zaten, vizeler korona nedeniyle askıya alınmıştı. Şimdi çıkmış ama Almanya’nın seyahat yasağını kaldırmasını bekliyoruz. Alman büyükelçiliği öncesinde göndermeyeceğiz dedi. Uçuşlar açıldı çoktan yoksa.
Evvet hem spor hem diyet yaptım
Kuzular uyuyunca geceleri devam ediyorum hala eşime karın kası süprizi yapıcam
Bu arada sezeryan karnı için özel çalışmak gerekiyormuş, aylarca bilmeden boşuna kürek çekmişim. Bak anlatayım genel kültür bilgisi olsun
Hamilelikte karın açılıp, alta doğru bebenin baskısıyla genişliyor ya, sezeryanda alttan atılan kesi içerde ucu açık kalmış fermuar görüntüsü bırakıyor ve normal karın egzersizleri yapıldığında o açık kısımdan dolayı, kesi üstünde sarkan göbeği kalıcı hale getiriyor. Görselle somutlaştırayım:) tam anlatamamış olabilirim.

Eklentiler

• 181F2C7A-EF65-480B-B477-C1041FC39CF1.png
    266,8 KB · Görüntüleme: 35
  • D6FD0775-E333-4B5A-ACAF-097CC76EA2CD.png
    287 KB · Görüntüleme: 36
  • BA60085D-B603-4A1E-8D98-52984990E41F.png
    276,9 KB · Görüntüleme: 33
Şikayetten bişey çıkmadı tabi Nisa:/
Burda ben bile isilik oldum yaaa:/

bugun kahvaltım badem ve kahve
reglim yakın midem bulanıyor karnım şiş tuhafım hemen regl olursam bayrama denk gelecek dıye sökturucu seyler kullanmıyorum ne kadar gec adet olursam bayramda o kadar rahat ederım belkı bayramda olmam dıye

Senin de hep özel günlere denk geliyor Nisa
Günaydın bu arada

Senin de hep özel günlere denk geliyor Nisa
Günaydın bu arada
gunaydın canısı
evet ya hep oyle her sene butun bayramların ılk gunune
kızımın dogum gunune
benım dogum gunume
okulların acıldıgı ılk gune
genelde akrabalarımın butun dugunlerınde regldım
onemlı sınavlarım olurdu onlarda da hep rengldım
hep ama ıstısnasız denk gelır
dogum yaparken sey dıye dusundum dogum sonrakı ılk regl oyle bır ana denk gelsın kı bu yasıma kadar denk gelen gunlerden yasadıgım sıkıntı lutfen bıtsın dedım resmen dua ettım hanı bır bayramı rahat gecıreyım bır anneler gununde de adet olmayayım onunda bır rahatlıgını yasayayım dıye
pekı ne oldu hıc bırsey degısmedı dogum bıle degıstırmedı dogum sonrası ılk reglım hayatımda gordugum ılk regl ıle aynı gun olmus bıle olabılır cunku takvımım degısmedı aynen kaldıgı gunden devam ettı vıcdansız

Ay çok fenaymış yaaaa
Bu kadarını beklemiyordum:/
Benim de çok sancılı geçer, ben de haftaiçine denk gelmesin diye dua ediyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…