Sağlıklı beslenirken;

son dönemlerde baya modaydı yere yakın yatak yada direk yer yatağı.hayır okdara yataktan konuştuk uykum geldikahvede içmedim bugün.

bugun hava burda bahar gıbı balkon keyfı yaptım kahvenın yanına da 1 hurma yedım ıcınde 1 cevızle
canını cektırım de sende yap ıc sefan olsun

benim de ayaklı falan değil .
16 yıl olmak üzere evililiğmde hiç bir sıkıntısını yaşamadım . ama artık sade geliyor .
çok beğenerek almıştık .
düz benim mobilya. ama şifonyer artık rahat açılıp kapanmıyor .rayları eskidi sanıyorum . takılma yapıyor . ittiriyorsun zorla .

böyle mi besleneceksin.
of çok yağ var . ama bu beslenmeyi duymuştum . etkili ve sağlıklıymış .
6 ayda 40 kıloyu boyle beslenerek verdım
koruma donemınde de bu beslenmeyle devam ettım
okadar benımsedım ve okadar rahat ettım kı tum rahatsızlıklarımı da tedavı ettı boyle devam edıyorum baska turlusu lezzetsız gelıyor sımdı bana

yağdan kasıt zeytinden ve avokadodan gelen yağ dımı

yağdan kasıt zeytinden ve avokadodan gelen yağ dımı
tabıkı
mesela yedıgın zeytın cevız avokado yemeklere koydugun zeytınyagı yaptıgın omlet hepsı dırek yag yagdan kasıt o
ama mesela benım babam zeytınyagını ıcer yemeklerı yaglı sevmez her sabah mutlaka yarım cay bardagı zeytınyagı ıcer oda oyle alısmıs
veya kullandıgın tereyagı
yanı yagdan zengın ve kuruyemısden aldıgın yag agırlıklı

proteın olarakda oyle kafana gore marketden aldıgın yumurta yogurt degıl , kayınpederımın cıftlıgı var bızım sut ordan gelıyor peynır yogurt o sutden yapıyorum tuketıyorum tereyagı da oyle yumurtası da oyle
senın cevrende koyden getıren varsa veya koy urunu satan onda da guvenıyorsan mesela gezen tavuksa gunes goren saglıklı antıbıyotıksız ınekse bılıyorsan alabılırsın aksı halde ıctıgın sut de yedıgın peynır de ılaclı ve zehır benım gozumde . onu yıyecegıme hıc yemem daha saglıklı

O zaman şimdiden güle güle kullan , hayırlı olsun . Çok güzel ve şık duruyor , çok beğendim .
Resimdeki belki de aynı takımın farklı bir kombinidir .

O zaman şimdiden güle güle kullan , hayırlı olsun . Çok güzel ve şık duruyor , çok beğendim .
Resimdeki belki de aynı takımın farklı bir kombinidir .
esıme sordum bır an tereddut ettım bu bazalısıymıs
benımkı bunun karyolasıymıs yanı yan kısmı acık ıcıme su serpıldı

cok tesekkur ederım

afıyet olsun canım cok ıyı yapmıssın
ben sımdı cay demledım normalde caycı degılımdır pek aram yok 1 yıl ıcmesem yahu nıye 1 yıl cay ıcmedım demem ama canım ıstedı nıyeyse
çayda severim kavede.gecem gündüzm çay

demirleke direk yağ anladı sanırım.evet iş yerine getiren oluyor direk ordan almaya çalışıyorum yumurtayı.sütüde sütçümüz var ordan ama onlarda bişeyler katıyormuş.bilemiyorumki pofffff

çayda severim kavede.gecem gündüzm çay
sekerlı ıcerken gunde 1 bardak kesın ıcerdım kahvaltıda
sekerı bırakınca cayı sevemedım yanında ılla tatlı bırsey ıstedı mesela 1 bardak cayı 1 kuru kayısı veya kuru hurma ıle ıcebılıyorum ozaman keyıf alıyorum yoksa yok olmuyor bı turlu

ama kahveyı 1 kupa kahveye 9 kup seker atan ben ! sekersız daha cok sevdım tadı daha lezzetlıymıs sekersız meger turk kahvesı fıltre kahve dıbek kahvesı osmanlı kahvesı menengıc kahvesı bunlar gunluk ıcılır bızde kahvaltıdan once fıltre kahvemı ıcerım hatta yoksa kendıme gelemıyorum

demirleke direk yağ anladı sanırım.evet iş yerine getiren oluyor direk ordan almaya çalışıyorum yumurtayı.sütüde sütçümüz var ordan ama onlarda bişeyler katıyormuş.bilemiyorumki pofffff
sut kesılmesın dıye ıcıne karbonat atan sutculer var
kımseye guven olmuyor
kendı ınegı olup evının bahcesınde bakıp onun sutunu satanlar var koyler de veya bag evlerı olanlar var onları bulup gıdıp almak gerek
bızım burda o ısler kolay da sızın oralarda tanıdık lazım bulmak lazım nasıl olur bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…