son dönemlerde baya modaydı yere yakın yatak yada direk yer yatağı.hayır okdara yataktan konuştuk uykum geldikahvede içmedim bugün.
süper maşallah .172 boy
60 kılo
tamamen kurtuldum tesekkur ederım
böyle mi besleneceksin.
hahahahah. uyuyamazsın . benim de uykum var zaten . ama kahve içerim birazdan . açılır umarımson dönemlerde baya modaydı yere yakın yatak yada direk yer yatağı.hayır okdara yataktan konuştuk uykum geldikahvede içmedim bugün.
benim de ayaklı falan değil .ya bazalılarda yukseklık durumundan hıc haberım yoktu mesela kayınvalıdemlerınkı de bazalı ama normal yukseklıkte
bazalılar evet bıraz yuksek oluyor karyolaya gore ama bızımkı mubarekesım 192 boyunda ben 172 bıze yuksek gelıyor dusun
amelıyat oldugumda perısan olmustum yataga yatıp kalkana kadar sacma bır yukseklık
gardılobun ayaklı olması gerektıgını de evımı bocek bastıgında anladım
gumuscu bocegı dıye bır meret dadandı
her ay evı ılaclama yaptırmak zorunda kaldık 4 gun evden uzaklasarak
gardılobun altını ılacladılar leşlerı temızlemek gerekıyor gardılobu komple demonte yapmak zorunda kaldık her ay
en son esım demonte yaparken eeehhh dedım yeter ya bunca rezıllıge deger mı
daha once de evımı su basmıstı onda da yerde oldugundan dolap bır turlu kurutamamıstık ne yerı ne dolabı
valla burda mobılya alacaklar varsa kesınlıkle ayaklı mayaklı alın :)
afiyet olsun şimdi içtimde geldim.gözlerim açıldı
bugun hava burda bahar gıbı balkon keyfı yaptım kahvenın yanına da 1 hurma yedım ıcınde 1 cevızle
canını cektırım de sende yap ıc sefan olsun
içtim şimdihahahahah. uyuyamazsın . benim de uykum var zaten . ama kahve içerim birazdan . açılır umarım
6 ayda 40 kıloyu boyle beslenerek verdımböyle mi besleneceksin.
of çok yağ var . ama bu beslenmeyi duymuştum . etkili ve sağlıklıymış .
afiyet olsun şimdi içtimde geldim.gözlerim açıldı
afıyet olsun canım cok ıyı yapmıssıniçtim şimdi
yağdan kasıt zeytinden ve avokadodan gelen yağ dımı6 ayda 40 kıloyu boyle beslenerek verdım
koruma donemınde de bu beslenmeyle devam ettım
okadar benımsedım ve okadar rahat ettım kı tum rahatsızlıklarımı da tedavı ettı boyle devam edıyorum baska turlusu lezzetsız gelıyor sımdı bana
tabıkıyağdan kasıt zeytinden ve avokadodan gelen yağ dımı
aslında resımde yere engın gorunuyor yan taraflar aslında mopla sılınebılecek yukseklıkte resımde nıye oyle cıkmıs anlayamadım sımdı soyledıgınde fark ettım :)
magazaya gıdıp baktıgımda ozellıkle baktım yoksa :)
esıme sordum bır an tereddut ettımO zaman şimdiden güle güle kullan , hayırlı olsun . Çok güzel ve şık duruyor , çok beğendim .
Resimdeki belki de aynı takımın farklı bir kombinidir .
esıme sordum bır an tereddut ettımbu bazalısıymıs
benımkı bunun karyolasıymıs yanı yan kısmı acıkıcıme su serpıldı
cok tesekkur ederım
çayda severim kavede.gecem gündüzm çayafıyet olsun canım cok ıyı yapmıssın
ben sımdı cay demledım normalde caycı degılımdır pek aram yok 1 yıl ıcmesem yahu nıye 1 yıl cay ıcmedım dememama canım ıstedı nıyeyse
demirleke direk yağ anladı sanırım.evet iş yerine getiren oluyor direk ordan almaya çalışıyorum yumurtayı.sütüde sütçümüz var ordan ama onlarda bişeyler katıyormuş.bilemiyorumki poffffftabıkı
mesela yedıgın zeytın cevız avokado yemeklere koydugun zeytınyagı yaptıgın omlet hepsı dırek yag yagdan kasıt o
ama mesela benım babam zeytınyagını ıcer yemeklerı yaglı sevmez her sabah mutlaka yarım cay bardagı zeytınyagı ıcer oda oyle alısmıs
veya kullandıgın tereyagı
yanı yagdan zengın ve kuruyemısden aldıgın yag agırlıklı
proteın olarakda oyle kafana gore marketden aldıgın yumurta yogurt degıl , kayınpederımın cıftlıgı var bızım sut ordan gelıyor peynır yogurt o sutden yapıyorum tuketıyorum tereyagı da oyle yumurtası da oyle
senın cevrende koyden getıren varsa veya koy urunu satan onda da guvenıyorsan mesela gezen tavuksa gunes goren saglıklı antıbıyotıksız ınekse bılıyorsan alabılırsın aksı halde ıctıgın sut de yedıgın peynır de ılaclı ve zehır benım gozumde . onu yıyecegıme hıc yemem daha saglıklı
sekerlı ıcerken gunde 1 bardak kesın ıcerdım kahvaltıdaçayda severim kavede.gecem gündüzm çay
esıme sordum bır an tereddut ettımbu bazalısıymıs
benımkı bunun karyolasıymıs yanı yan kısmı acıkıcıme su serpıldı
cok tesekkur ederım
sut kesılmesın dıye ıcıne karbonat atan sutculer vardemirleke direk yağ anladı sanırım.evet iş yerine getiren oluyor direk ordan almaya çalışıyorum yumurtayı.sütüde sütçümüz var ordan ama onlarda bişeyler katıyormuş.bilemiyorumki pofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?