Yine harikaşeyler paylaşmışsınız sağlıklı fıstıklar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine harikaşeyler paylaşmışsınız sağlıklı fıstıklar![]()
belki ilk sayfaya tarif ismi yazıp sayfa ismi yazablirisin direk bulunabilir.araya kaynamazartık ılk sayfaya yukleyemıyorum donuyor hata verıyor acılmıyor falan
fazla dosya yuklu oldugu ıcın sanırım
belki ilk sayfaya tarif ismi yazıp sayfa ismi yazablirisin direk bulunabilir.araya kaynamaz![]()
selam canımselamlar
görmedim kusuruma bakma .nasılsın.nasıl gidiyorselam canım
ılk sayfaya su sayfalarda tarıfler var dıye belırttım dırek :)
estagfurullah ya aramızda boyle seylerın lafı olmazgörmedim kusuruma bakma .nasılsın.nasıl gidiyor
tşk ederimestagfurullah ya aramızda boyle seylerın lafı olmaz
ıyı gıdıyor bende aynı bır degısıklık yok
regl oldum dün yarım kg tartıda artıs gordum yıne her regl donemı gıbı :)
nur topu gıbı cenemde sıvılcem de cıktı ıc guveysınden hallice :)
yuvarlanıp gıdıyorum
sen nasılsın nasıl gıdıyor
supersın vallatşk ederimiyi bende çok şükür ufak ufak devam ediyorum 64,7 ye indim çok şükür.kendimi sarsmadan devam ediyorum.
ideal kilom 58. 70 ile başladım. yaklaşık bi 7 kilom varsupersın valla
toplamda kac kılo vermek ıstıyorsun sımdı
7 kıloyu havada karada verırsın aynen yavas yavas hıc sarsmadanideal kilom 58. 70 ile başladım. yaklaşık bi 7 kilom var
7 kıloyu havada karada verırsın aynen yavas yavas hıc sarsmadan
verecek fazla kılo olmayınca yarım kg bıle cok farkedıyor
nasılsa kılolu degılım deyıp salıvermedıgın ıcın tebrık ederım![]()
cok rahat verırsınmarta kadar bitirmek istiyorum bu işi.ondan sonrada dikkatli beslenerek korumaya almak niyetim kendimi
Oy aminsoguk sıkım derken aslında yalan soylemıyorlarsuyunu cıkarırken kaynatmadan cıkarıyorlar soguk sıkım
ama sonrasında kıvam alsın dıye kaynıyor
eger kaynatmıyorlarsa ıcınde kesın kıvam arttırıcı koyuyorlardır
ohhh ellerıne saglık tadının guzel oldugunu ben bılıyorum yapmayan arkadaslar da yapsa ve paylassalar keske :)
yapın yapın valla yapınca o lezzetı alınca dıgerlerının yuzune bıle bakmazsınız
allah saglık sıhhat versın kuzuya elinden kurtulmayın emi :)
neden uyumak ıstemıyor acaba bır alerjı veya saglık sorunu falan yok degıl mı
oyyy oyOy aminbi sorunu yok çok şükür Nisa. Sadece oyundan aklını alamıyor
Memlekete dönmeyi dört gözle bekliyorum senin tarifleri denemek için
Burda kızımla yapışık yaşamaktan ancak kurabiye bi de kahve yapabiliyorum
Aaa Nisa sen kakule kullanır mısın mutfağında bu arada
Arap kahvesini bilir misinsever misin
![]()
Mmmmoyyy oy
kakule hıc kullanmadım cok faydalı oldugunu duydum
arap kahvesını severım ben her kahveyım severım latte turlerı harıc
mardin kahvesı tahmıs kahvesı osmanlı kahvesı turk kahvesı fıltre kahve espresso amerikano
sen bana yeter kı kahve de :)
ay canım ıstedı resmenMmmm
Arap kahvesini çok özledim ben, türk kahvesinin içine kakule atıp, hasretimi gidermeye çalışıyorum. Bir de kurabiye yapıyorum kakuleli, benim tarif az şekerli ama diyete aykırı:/ sen güzel bir tarife büründürürsün, kahvenin yanında çok güzel gidiyor kakuleli kurabiye. Araplar pilava, her yemeğe katıyorlar kakuleyi. Sen de beğenirsin bence,tavsiye ederim![]()
ay canım ıstedı resmen
hele kurabıye pılav dedın bu aksam bırsey de yemedım bır burnuma koktu resmen anlatamam![]()
Harikaa görünüyor tarif alabilir miyiz:)Keçi boynuzu unu ile kek yaptım. Unsuz, şekersiz kek . Ben de kek kalıbı yok o yüzden tipi kayık olabilir ama tadı ve dokusu enfes oldu.
Eki Görüntüle 2227841
Teşekkürler.Harikaa görünüyor tarif alabilir miyiz:)
Bir de keçiboynuzu ununu nerden aldınız
ıcıne fındık tozu falan katılsa nasıl olur acaba kuru uzum deTeşekkürler.ben sabah yağlı kağıtta yaptım 2 dk da. 2 kişilik oldu.
İçinde 1 yumurta cirptim 1 kaşık tereyağ, 3 yemek kaşığı hindistan cevizi unu, 3 yemek kaşığı keçi boynuzu unu, 1 yemek kaşığı teff unu var. (Belki teff olmadan da olur, denemek lazım) el de çırpılacak kıvama kadar da süt kattım. En son da karbonat.
Üzeri çatlayana kadar pisirseniz yeter. Çok çabuk pişiriyor. Soguyunca şeker kıvamı çok iyi bence. Siz daha tatlı isterseniz keçi boynuzu ununu artırabilirsiniz. :)
Keçi boynuzu ununu migros dan aldım, diğer ikisini macro 'dan. Aktarlarda, organik pazarlarda da hepsi oluyor.