- 25 Temmuz 2014
- 2.049
- 1.421
Kızlar beş dakika sonra çekim ama dağılmadı tam sanırım ya da bozuk , bugün 10. Gün .. ???
Reed Flowers O_sevincli_ki P Pimpirikli10 Sosyallanne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk idrarla yapmadin mi kuzu?Kızlar beş dakika sonra çekim ama dağılmadı tam sanırım ya da bozuk , bugün 10. Gün .. ???
Yok az önce yaptım bana çizgi göründü de sorun yok demekki , zaten bana her ay görünüyor :)))ilk idrarla yapmadin mi kuzu?
Bisey belli olmuyor testte.
Test bozuk gibi canım bir tane daha varsa yapsana inşallah vardırKızlar beş dakika sonra çekim ama dağılmadı tam sanırım ya da bozuk , bugün 10. Gün .. ???
Kuzu yarın sabah ilk idrarla dene çok dağılmış testKızlar beş dakika sonra çekim ama dağılmadı tam sanırım ya da bozuk , bugün 10. Gün .. ???
Aha var biseyler valla var... kuzu yarin sabah hemen bitane daha yap. bak ilk idrarla yap mutlakaKızlar kalbim duracak bi testime bakın , freely 6 gün önce gösteren test, 3. Dakika böyle oldu .
Bugün çatlamanın 11. Günü . Dün bir şey yoktı.
Reed Flowers P Pimpirikli10 Sosyallanne O_sevincli_ki
Şimdi aynı markadan bi daha aldım kuzum ilk kez bu kadar net bir şey gördüm. Bu arada Reed Flowers hesabını mı dondurdu ? Kötü bi şey yoktur inşallah sen nasılsın kuzum ?Aha var biseyler valla var... kuzu yarin sabah hemen bitane daha yap. bak ilk idrarla yap mutlaka
Gözün aydın canım gözüküyor. Darısı bize inşallahKızlar kalbim duracak bi testime bakın , freely 6 gün önce gösteren test, 3. Dakika böyle oldu .
Bugün çatlamanın 11. Günü . Dün bir şey yoktı.
Reed Flowers P Pimpirikli10 Sosyallanne O_sevincli_ki
Kuzum bundan 1 saat sonra yaptığımda bir şey çıkmadı. Sabahı bekliyorum inşallah hepimiz mutlu oluruz hayırlısıyla …Gözün aydın canım gözüküyor. Darısı bize inşallah
Evet ben de takip ediyordum hep neden dondurdu acabaŞimdi aynı markadan bi daha aldım kuzum ilk kez bu kadar net bir şey gördüm. Bu arada Reed Flowers hesabını mı dondurdu ? Kötü bi şey yoktur inşallah sen nasılsın kuzum ?
Aaa hakikaten neden dondurdu ki ? Dun kontrolu vardi ay insallah kotu bisey yoktur.Şimdi aynı markadan bi daha aldım kuzum ilk kez bu kadar net bir şey gördüm. Bu arada Reed Flowers hesabını mı dondurdu ? Kötü bi şey yoktur inşallah sen nasılsın kuzum ?
Kan verdim yarın çıkacak. Olsun gelip geçici ve sebebi belli bebişten :)) bunu düşün Allah kolaylığını verir inşallahAaa hakikaten neden dondurdu ki ? Dun kontrolu vardi ay insallah kotu bisey yoktur.
Benim bulantilarim cok fena, ilac aliyorum yoksa su bile icemiyorum.
Sen testi yaptin mi bu sabah?
Test çıkmadımı tatlım? Merak ettimKan verdim yarın çıkacak. Olsun gelip geçici ve sebebi belli bebişten :)) bunu düşün Allah kolaylığını verir inşallah
Negatif kuşum..Test çıkmadımı tatlım? Merak ettim
Yaaa deme, boşuna mı gördük gölge çizgiyi, peh...Negatif kuşum..