Gayet başarılı bir hafta geçirmişsin anlaşılan sonuçun çok güzel tebrik ederim. 2 haftadır annem bendeydi diyet esnedi biraz tekrar başladım annemi gönderince. Regl haftamdı kilom sabit benim. Haftaya da 69 şu kiloları görmek istiyorum ben deBen de haftalik bildirimi yapayim.
29.11.2018 70.5kg
06.12.2018 68.8kg
Haftaya hedefim 67kg gormek.
Yemek saati duzenimi daha oturtamadim ama karataya uyuyorum ve kahvaltilari asla kacirmiyorum.
Spor olarak bebegi gezdirmeye cikarinca 5000 adim civari yuruyus yapiyorum.
Aslinda bebegin uykusu duzene girse evde spor ve yemek duzenini oturtabilecegim insallah.
Inşallah. Ben de bugün diyete sabit kalamadım. Baby showeri vardı arkadaşın dolayısıyla güzel yemeklere karşı koyamadim ama kaldigim yerden devam inşallah.Gayet başarılı bir hafta geçirmişsin anlaşılan sonuçun çok güzel tebrik ederim. 2 haftadır annem bendeydi diyet esnedi biraz tekrar başladım annemi gönderince. Regl haftamdı kilom sabit benim. Haftaya da 69 şu kiloları görmek istiyorum ben de
Gayet güzel bir menü sadece ben genel olarak herşeyi mevsiminde yemeye çalışıyorum senin kshvaltındaki salatalık olmasa daha iyi. Diyet yaparken sağlığımıza da dikkat etmeliyiz. Canan hoca da balık sebze ve meyve mevsiminde yenecek diyor gerçi meyve yemeyin de diyor. Su önemli ödem atmak için çok işe yarıyor. Bitki çayı Türk kahvesi tüketmiyor musun?Bugunku menum:
Kahvalti:
3 yumurta
5-6 çeri domates
1 salatalık
5 zeytin
Küçük parca beyaz peynir
Öğlen:
1 kase yaban mersini
Akşam yemegi:
Sulu tavuk yemegi
Spor:
30dk yürüyüş
35dk yoga
8dk plank
Su çok içemedim ama alışacağım.
Evet su onemli. Bitki çayı değilde sadece yeşil çay içiyorum emzirdigim için. Türk kahvesi değilde filtre kahve tuketiyorum şekersiz sütlü gün içerisinde 1 kere ama hergün değil. Türk kahvesi şekersiz içemiyorum malesef.Gayet güzel bir menü sadece ben genel olarak herşeyi mevsiminde yemeye çalışıyorum senin kshvaltındaki salatalık olmasa daha iyi. Diyet yaparken sağlığımıza da dikkat etmeliyiz. Canan hoca da balık sebze ve meyve mevsiminde yenecek diyor gerçi meyve yemeyin de diyor. Su önemli ödem atmak için çok işe yarıyor. Bitki çayı Türk kahvesi tüketmiyor musun?
Filtre kahve de oldukça sağlıklı emzirdiğini için her bitki çayı olmaz en iyisi de yeşil çay zaten. Emzirirken hızlı gidiyor kilolar. Emzirdiğini düşününce yediklerin az gibi geldi. Sütündeazalma olmadı dimi?Evet su onemli. Bitki çayı değilde sadece yeşil çay içiyorum emzirdigim için. Türk kahvesi değilde filtre kahve tuketiyorum şekersiz sütlü gün içerisinde 1 kere ama hergün değil. Türk kahvesi şekersiz içemiyorum malesef.
Evet ben de fark ettim sutumde azalma olduğunu. O yüzden kahvaltıda iyice doymaya calisiyorum ve bol bol su içmeye dikkat etmeye basladim. Geçen baby showerde güzelce yiyince sutumde çok artış oldu o zmn anladim diyet ile azalma olduğunu. Emzirincede sanki kolay gitmiyor benim kilolar nedense.Filtre kahve de oldukça sağlıklı emzirdiğini için her bitki çayı olmaz en iyisi de yeşil çay zaten. Emzirirken hızlı gidiyor kilolar. Emzirdiğini düşününce yediklerin az gibi geldi. Sütündeazalma olmadı dimi?
canim keto kek icin un yerine ne kullaniyorsun? Benim de stevia var ama bir turlu kullanamadim. Canim bu aralar bol kremali pasta cekiyor zor tutuyorum kendimi.Kahvaltı (07:00)
Ara (10:00)
- 2 tavada acı pul biberli yumurta bol zeytinyağlı
- Zeytin
- Ceviz
- Peynir
Ara (12:00)
- Yeşil çay
ara (16:00)
- Maden suyu
Akşam (1630)
- hindistan cevizi yağlı türk kahvesi
- Tereyağ, yumurta, bitter çikolata ve stevia ile keto kek
Hiç un koymadım bol çikolatalı oldu bu tarif. 4 yumurta 3 %80 bitter 150g. Tereyağ 4 kaşık stevia 1 kabatma tozu vardı içinde üzerine de kremada 80g.bitter i eritip döktüm fındık serptimcanim keto kek icin un yerine ne kullaniyorsun? Benim de stevia var ama bir turlu kullanamadim. Canim bu aralar bol kremali pasta cekiyor zor tutuyorum kendimi.
Aslında gayet iyi vermişsin 69 lardaydın galiba. İlk 1 2 hafta ödemlerden dolayı 2 kilo kadar gidiyor. Sonrasında haftada 1 kilo gibi giden. Karatay da zaten ayda 3 4 kilo verilir diyordu. 3 buçuk ay oldu giden 12 kilo. 2 hafta ara vermiştim onu çıkarırsak ayda 4 kilo. Hiç spor yapmadım denilebilir. Yoga yapıyordum onu da şimdi yapamıyorum. Birkaç gün sonra yeniden başlarım yogayaBide bugün benim tartılma günüm. 68kg olmuşum. Hedefim 67 görmekti ama olmadı. Haftaya hedefim 66 görmek.