Sağlık Raporu

_Ecem_

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
9
0
286
Sizlere bi sorum olcak, cevap verirseniz çok sevinirim. Çok acil çünkü. Şimdi malum okulların kapanmasına az kaldı. Önümüzdeki iki hafta okula gitmek istemiyorum, zaten babam hastanede, durumu da ciddi, ben de uykusuzluk sorunu çekiyorum, her an babamı düşünüyorum, çok mutsuzum, ayakta duracak halim yok, enerjim sıfırlandı resmen vs vs.. Peki şimdi ben önümüzdeki hafta salı bi doktora gidip 4 gün rapor alsam, son hafta için de başka bi doktordan yine 3-4 gün rapor alsam oluyor mu? Yani demek istediğim üst üste iki hafta rapor alınabiliyor mu? Lütfen cevap verin. Gerçekten çok önemli. Çünkü gidip direk tek doktordan 10 gün rapor almak zor olabilir. Zaten psikiyatra gidicem, bu durumumu anlatsam rapor verir herhalde dimi? Çünkü ben artık cidden tükendim. Son hafta da aile hekimime giderim falan diyorum.

Sizlere bi sorum olcak, cevap verirseniz çok sevinirim. Çok acil çünkü. Şimdi malum okulların kapanmasına az kaldı. Önümüzdeki iki hafta okula gitmek istemiyorum, zaten babam hastanede, durumu da ciddi, ben de uykusuzluk sorunu çekiyorum, her an babamı düşünüyorum, çok mutsuzum, ayakta duracak halim yok, enerjim sıfırlandı resmen vs vs.. Peki şimdi ben önümüzdeki hafta salı bi doktora gidip 4 gün rapor alsam, son hafta için de başka bi doktordan yine 3-4 gün rapor alsam oluyor mu? Yani demek istediğim üst üste iki hafta rapor alınabiliyor mu? Lütfen cevap verin. Gerçekten çok önemli. Çünkü gidip direk tek doktordan 10 gün rapor almak zor olabilir. Zaten psikiyatra gidicem, bu durumumu anlatsam rapor verir herhalde dimi? Çünkü ben artık cidden tükendim. Son hafta da aile hekimime giderim falan diyorum.

Alırsın canm rahat ol.. hatta bır doktordan 10 gunluk de alabılırsın ama sen dedgn gıbı ayrı ayrı al. gecmıs olsun cnm

Teşekkürler. Peki bir şey daha sorcam. Buna da cevap verin nolur. Ben şimdi öyle rapor alarak dönemi kapatsam ama bikaç sınavım var onlara girmicem 0 vermezler dimi? Yani raporlu öğrenciye tabii ki 0 veremezler ama illa heyet raporu olması gerekmiyor değil mi? Normal rapor da geçerli sayılır dimi? Lütfen evet diyin :D Çok aciiillll.

Canım ben senin öğretmen oldugunu sanmıstım yazarken :) yanı sınavların varken rapor alıyorsan tabı kı 0 vermez ama karnene bı not vercek sonucta o kadar detayını bılmıyorum cnm yanlıs yonlendırmek ıstemem

Yok tamam kesin emin oldum 0 falan veremiyolar raporlu kişiye, hiçbir not yazmıyolar sadece diğer sınavların ortalaması geçerli oluyor :) Ama raporun kaynağı fark etmez dimi? Yani uzman doktor ya da pratisyen olması falan

Back