- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 27
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Herkese merhabalar,umarım keyfiniz ve sağlığınız yerindedir.Ben bu sene atanan bir sınıf öğetmeniyim.Atama belgeleri içinde sağlık raporu da var.1 yıldır anksiyete nedeniyle cipralex 10 mg kullanıyorum.Sağlık raporu alırken kullandığımız ilaç listesi de isteniyor ve psikiyatrye de muayene oluyoruz.Sizce kullanmış olduğum bu antidepresan sorun olur mu ve sağlık raporu almama engel olur mu?
İlaç kullanmaya devam ediyorum,bu sırada sağlık raporu alırken bir sıkıntı olur mu sizce?Olmaz.
Hayırlı olsun atamanız .Sıkıntı olmaz, rahat olun.
Bende de anksiyete vardı ve ilaç kullandım bir süre. Atandım, sağlık raporu da aldım.
tabiki öyle,zaten iyi ki kullanmışım diyorum ama sağlık raporu kısmı tedirgin ediyor sadece.nasıl bi yerimiz ağrıyınca hemen ilaç kullanıyorsak bunun çaresini alıyorsak bunu da kullanmak dünyanın en normal şeyi.
anladım,teşekkür ederim.anksiyete ilaçları sıkıntı olmaz. orda baktıkları daha çok işinizi yapmanıza engel teşkil edecek hastalıklar... şizofreni gibi.
bişey olmaz Allahın izniyle kafana takmatabiki öyle,zaten iyi ki kullanmışım diyorum ama sağlık raporu kısmı tedirgin ediyor sadece.
Hayırlı olsun atamanız .
Ben daha kullanmaya devam ediyorum,kullanmaya devam ederken sağlık raporu almam sıkıntı yaratır mı?Bir de sağlık raporu alırken nasıl bir muayeneden geçiyoruz?