Dilekçenin usule uygun olması konusunda sendikanızdan destek alın. Durumunuzu net olarak açıklayın. Abilerinizin Ankarada olduğu ama annenizin bakımını kimsenin üstlenmediğini dilekçede belirtmeniz iyi olabilir.Şimdi de tekrar mesaj atmışlar. Şansını dene. Sen dilekçeni ayrıntılı bir şekilde yaz olumlu bir sonuç da çıkabilir belki demişler.
20 gün yengen bakmış ya hani belki de kadını bıktırmış olabilir mi en fazla 1 haftada toparlıyor insan çünkü insanı yatıran bir durum değil.Bizimkisi tek yaşadığı için sanırım ilgi bekledi, bakılmasını istedi. 67 yaşında.
Bilmem olabilir. Bakmak zorunda değiller zaten kendi anneleri değil. 2 ay oldu toparlamıyor. Şekeri, tansiyonu yükseliyormış ilaç bile fayda etmiyor diyor. Kendini iyice saldı evet20 gün yengen bakmış ya hani belki de kadını bıktırmış olabilir mi en fazla 1 haftada toparlıyor insan çünkü insanı yatıran bir durum değil.
o bence iyice salmış kendini nazlanmış yaşı da var evet çok aşırı yaşlı değil ama.
yani bilemedim
zorundalıktan ziyade vicdan meselesi ama 20 gün uzun bi süre o süreçte gayet iyi bakılmış olabilir kadında farkettiyse eğer tamamen pskolojik olduğunu uğraşmak istememiş olabilir.Bilmem olabilir. Bakmak zorunda değiller zaten kendi anneleri değil. 2 ay oldu toparlamıyor. Şekeri, tansiyonu yükseliyormış ilaç bile fayda etmiyor diyor. Kendini iyice saldı evet
Önceki konularınızdan bildiğim anneniz çok zor bir kadın. Hatırladığım kadarıyla KPSS sürecinde size çok zorluk çıkartmıştı. Yani abinizin eşi yirmi günden fazla tahammül edememiş olabilir. Çok da kızamadım.Bilmem olabilir. Bakmak zorunda değiller zaten kendi anneleri değil. 2 ay oldu toparlamıyor. Şekeri, tansiyonu yükseliyormış ilaç bile fayda etmiyor diyor. Kendini iyice saldı evet
Abilerim Ankarada değil. Hastane Ankarada. Sağ olun. Kimse de bakmayacak ben ölürüm deyip duruyorDilekçenin usule uygun olması konusunda sendikanızdan destek alın. Durumunuzu net olarak açıklayın. Abilerinizin Ankarada olduğu ama annenizin bakımını kimsenin üstlenmediğini dilekçede belirtmeniz iyi olabilir.
Çok çok geçmiş olsun bu arada. Annenize psikolojik destek aldırmayı da düşünebilirsiniz. Tiroid artık neredeyse kanserden sayılmayan bir tür. Acil şifalar dilerim
abilerinizin ikametgahı Ankarada değilse sizin sağlık sebebiyle tayininiz çıkabilir. İkametgah orada olsaydı annenizle abilerinizin ilgilenmesini beklerlerdi haliyle. Sözleşmeli olunca bilmiyorum tabii kesin çıkar mı tayininiz. Şansınızı deneyin hayırlısı olur inşallah. Acil şifalar dilerimİkametgahları Ankarada değil . Yani annemle aynı şehirde. Bilmiyorum Ankarada olmaması işe yarar mı? Evet zar zor bir düzen kurmuştum burada. Benim yaşadığım yere gelmek istemiyor, evinden bir yere gitmiyor. Bu ajite halleri de beni üzüyor. Gözlerim yanıyor gün içerisinde biraz ağladım.
Ah be kuzum annen gerçekten çok zor bir kadın yaİkametgahları Ankarada değil . Yani annemle aynı şehirde. Bilmiyorum Ankarada olmaması işe yarar mı? Evet zar zor bir düzen kurmuştum burada. Benim yaşadığım yere gelmek istemiyor, evinden bir yere gitmiyor. Bu ajite halleri de beni üzüyor. Gözlerim yanıyor gün içerisinde biraz ağladım.
Dün konuştum moralimi yerle bir etti. Bakan da yok öleceğim ben atomu da alınca falan dedi. Hem zor bir kadın hem ajite olup kendini de başkalarını da üzüyor. Buradaki arkadaşlar sağ olsun o kadar da korkulacak bir şey olmadığını yazmışlar içim rahatladı bir nebze de olsa.Ah be kuzum annen gerçekten çok zor bir kadın yaönceki durumları da bildiğim için bir an önce atlatırsınız inş bu zor süreci arkadaşların yazdıkları çok moral verici, o yüzden kendini çok hirpalama. Senin gibi bir evladı olduğu için annen çok şanslı, ins bunun farkına varir
abilerinizin ikametgahı Ankarada değilse sizin sağlık sebebiyle tayininiz çıkabilir. İkametgah orada olsaydı annenizle abilerinizin ilgilenmesini beklerlerdi haliyle. Sözleşmeli olunca bilmiyorum tabii kesin çıkar mı tayininiz. Şansınızı deneyin hayırlısı olur inşallah. Acil şifalar dilerim
Sağ olun. Sözleşmeli ya da kadrolu olduğunuza bakılmaz dedi sendika başkanı. Gönderdiğiniz sağlık evraklarına ve nüfus kayıt örneğine bakılır. Abilerinizin annenizle aynı yerde ikameti görünürse red gelir büyük ihtimalle dedi. Ama ben adama annem Ankarada tedavi oluyor yaşadığı il buradan farklı demedim bunu unuttum kafam karışıktı bir de işteydim. Farklı olması bir şeyi değiştirir mi bilmiyorum? Ankaraya tayin olmak istiyorum diye eklemem lazım o zaman.abilerinizin ikametgahı Ankarada değilse sizin sağlık sebebiyle tayininiz çıkabilir. İkametgah orada olsaydı annenizle abilerinizin ilgilenmesini beklerlerdi haliyle. Sözleşmeli olunca bilmiyorum tabii kesin çıkar mı tayininiz. Şansınızı deneyin hayırlısı olur inşallah. Acil şifalar dilerim
Komşumuzu aradım çoğu şeyi bilerek kızlarını üzmek için yapıyor. Üzülme diyor. Markete, pazara gidiyor dedi.Tiroit ameliyatı oldum ben 30 yaşında. Çıkar çıkmaz normal hayatıma devam ettim, sesim dahi kısılmadı. Hatta parça patolojiden gelene kadar annem stres yapınca doktorum “bir kanser olacaksam tiroit kanserini tercih ederim o kadar basit bir kanser türüdür” demişti.
Annenizin yaptığı biraz fazla geldi bana.
Böyle öleyim benlerle gelinleri de yıldırmış demek ki.
Artık duygu sömürüsüne girer bu, çevreye de bu kadar zorlaştırmanın anlamı yok.
Atomda öyle zor ağır ağrılı bir işlem değil.
Koca kadın çocuklarını perişan etmekten ne zevk alıyor? Aşırı toksik bir insanmış. Allah sabır versin ama ufak bir tedavi için tüm düzeni bozmayın bence.Komşumuzu aradım çoğu şeyi bilerek kızlarını üzmek için yapıyor. Üzülme diyor. Markete, pazara gidiyor dedi.