Birisinin eşi hemşire nöbetli çalışıyor bu şekilde ona bak diyemeyiz tabi ki. Diğer gelin ev hanımı o da annemi evden kovmuş. Ben bakmam diğer çocukların baksın demiş. Hepi topu 20 gün durmuş annem onun yanında da. Şimdi kendi evindeymiş. Ben de çok üzülüyorum dün aradım öleceğim falan dedi ölüm korkusu da başlamışAbileriniz neden bakmıyor? Çok üzüldüm anneciğinizeAllah şifa versin, çabucak iyileşir inşallah. Siz şansınızı deneyin. Bir arkadaşım annesi ve babasının sağlık durumuyla tayin olmuştu ama tek çocuktu. Sizin durumunuzda aynı şehirde yaşayan başka çocuklarının olması sorun yaratır mı, bunu araştırıyorlar mı bilmiyorum.
Daha çok idarenin insiyatifinde. Kadrolu memur olsaydınız asaletiniz tasdiklendikten sonra rahatça giderdiniz o şehireKızlar merhaba. Annem tiroit kanseri tanısı aldı. Nodül ve tiroit bezi ameliyatla çıkarıldı 2 ay önce. 17 Aralıkta atom tedavisi alacakmış. Ocakta bana 1 yıl olacak atanalı. Aile bakanlığına bağlı bir huzurevinde sözleşmeli çalışıyorum. Şu 10 gündür yataklara düşmüş halsizim diyorTedavisini Ankarada Şehir Hastanesinde oluyor. Evi orada değil. Sağlık mazeret tayini yapabilir miyim nasıl olur ? Abilerim var o ilde ama gelinler bakmıyor babam da yok 13 yıl önce vefat etmişti. Tek başına evde Sözleşmeliyim diye göndermezler mi? Şöyle şöyle annem kanser hastası raporu ektedir babam şu yıllarda vefat etmiştir, annemin tedavisi şu hastanede devam etmektedir bakacak kimsesi yoktur şeklinde dilekçe yazsam il müdürlüğüne göndersem, patoloji sonucu ve tanı aldığı belgeyi göndersem bir sonuç alınır mı?
Kadrolu değilim. Sözleşmeliyim. Sendikam var. Sendikaya yazdım. Kurumda kimseye söylemedim henüz.Daha çok idarenin insiyatifinde. Kadrolu memur olsaydınız asaletiniz tasdiklendikten sonra rahatça giderdiniz o şehire
Canım benim çok geçmiş olsun. Insanin hayatta başına ne gelecek gerçekten hic belli olmuyor.nereden nereye ... İnş durum senin istediğin gibi sonuçlanır kuzum. Pamuk kalpli canım benimKızlar merhaba. Annem tiroit kanseri tanısı aldı. Nodül ve tiroit bezi ameliyatla çıkarıldı 2 ay önce. 17 Aralıkta atom tedavisi alacakmış. Ocakta bana 1 yıl olacak atanalı. Aile bakanlığına bağlı bir huzurevinde sözleşmeli çalışıyorum. Şu 10 gündür yataklara düşmüş halsizim diyorTedavisini Ankarada Şehir Hastanesinde oluyor. Evi orada değil. Sağlık mazeret tayini yapabilir miyim nasıl olur ? Abilerim var o ilde ama gelinler bakmıyor babam da yok 13 yıl önce vefat etmişti. Tek başına evde Sözleşmeliyim diye göndermezler mi? Şöyle şöyle annem kanser hastası raporu ektedir babam şu yıllarda vefat etmiştir, annemin tedavisi şu hastanede devam etmektedir bakacak kimsesi yoktur şeklinde dilekçe yazsam il müdürlüğüne göndersem, patoloji sonucu ve tanı aldığı belgeyi göndersem bir sonuç alınır mı?
Sendikanda adı sanı geçen, müdürlere nazı geçen adamlar varsa senin iş olur. Geçici görevlendirme yaparlar yine gidersin yani. Ama torpil yoksa gidemezsin sanmamKadrolu değilim. Sözleşmeliyim. Sendikam var. Sendikaya yazdım. Kurumda kimseye söylemedim henüz.
canım troit rahatızsızlıkları tüm anne tarafında var bende dahil teyzem de annenizle bşirebir aynı şeyi yaşadı hatta annemin teyzeleri filan nerdeyse 50 60 kişi aynı hastalıktan rahatsızız diyebilirim koca sülale.Birisinin eşi hemşire nöbetli çalışıyor bu şekilde ona bak diyemeyiz tabi ki. Diğer gelin ev hanımı o da annemi evden kovmuş. Ben bakmam diğer çocukların baksın demiş. Hepi topu 20 gün durmuş annem onun yanında da. Şimdi kendi evindeymiş. Ben de çok üzülüyorum dün aradım öleceğim falan dedi ölüm korkusu da başlamışDilekçe verip şansımı denerim abilerimin o ilde yaşadığını araştırıp araştırmayacaklarını bilemedim.
Bir şey olmaz artık herkeste olan bir hastalık diyoruz ama anlamıyor. Ben öleceğim falan diyor hastalığı kabullenemedi. Yaşlı olduğundan mıdır nedense ajite oluyor.canım troit rahatızsızlıkları tüm anne tarafında var bende dahil teyzem de annenizle bşirebir aynı şeyi yaşadı hatta annemin teyzeleri filan nerdeyse 50 60 kişi aynı hastalıktan rahatsızız diyebilirim koca sülale.
troit kanseri kanserlerin içinde en hafif olanıdır ölümcül değildir kesinlikle tedavisi olan bir hadstalık bende oldum tiroitlerim ve nodüllerim alındı tedabi gördüm devam ediyorum hayatıma ilaç kulanarak.
bence anneniz kendisini bu kadar korkutmasın ölüm korkuluk bi durum yok çünkü bu modda devam edilirse iyice stres yapar tedavi işe yaramaz 50 yaşında teyzem oldu atom da aldı bişey yok kız gibi geziyor yani öyle insanı elden ayaktan kesen bişey yok
Şimdi de tekrar mesaj atmışlar. Şansını dene. Sen dilekçeni ayrıntılı bir şekilde yaz olumlu bir sonuç da çıkabilir belki demişler.Kızlar sendikaya yazdım demiştim. Beni aradılar. Dilekçeyi yazarız ama hem sağlık durum bilgisine hem de nüfus kayıt örneğine bakıldığı için abilerinizin orada ikameti göründüğü için red gelir dedi.
evet bana da öyle geldi bu hastalık insanı öldürmüyor da süründürümüyor da bire bir yaşadım yaşlı olanlarda yaşadı anneannem diğer kardeşleri filan hep 60 yaş üstü kadınlar.Ameliyatını olan 1 hafta dinlendi atomunu aldı ilaca başladı devam ediyor kimisi hayvan bakıyor güldür güldür de çalışıyolar yani kimse elden ayaktan düşmedi :)Bir şey olmaz artık herkeste olan bir hastalık diyoruz ama anlamıyor. Ben öleceğim falan diyor hastalığı kabullenemedi. Yaşlı olduğundan mıdır nedense ajite oluyor.
İkametgahı araştırırlarsa o görünür çünkü aynı ildeler. Birisinin eşi çalışıyor diğerinin eşi de bakmak istemiyor. Ben de vicdan azabı çekiyorum burada. 10 gündür yatıyorum deyince kötü oldum. Bir de marketten dönüşte düşmüş kafası şişmiş yoldan geçenler müdahale etmişEvet ikametgah olayi sorun olabilir cunku tek bakacak kisinin sen olmasi sarti var.
Bizimkisi tek yaşadığı için sanırım ilgi bekledi, bakılmasını istedi. 67 yaşında.evet bana da öyle geldi bu hastalık insanı öldürmüyor da süründürümüyor da bire bir yaşadım yaşlı olanlarda yaşadı anneannem diğer kardeşleri filan hep 60 yaş üstü kadınlar.Ameliyatını olan 1 hafta dinlendi atomunu aldı ilaca başladı devam ediyor kimisi hayvan bakıyor güldür güldür de çalışıyolar yani kimse elden ayaktan düşmedi :)
anneniz tek başına olduğu için biraz ilgi istemiş normal geldi o kısmı yani kendisine bakılmasını ilgilenilmesini istemiş olabilir ameliyatı da yeni olduysa ama hayati durum söz konusu değil kesinlikle.
ka. yaşında bu arada
Canım mutlaka yaz ,şansını dene. Belli olmaz. Olumsuz gelse bile en azından denedim dersinİkametgahı araştırırlarsa o görünür çünkü aynı ildeler. Birisinin eşi çalışıyor diğerinin eşi de bakmak istemiyor. Ben de vicdan azabı çekiyorum burada. 10 gündür yatıyorum deyince kötü oldum. Bir de marketten dönüşte düşmüş kafası şişmiş yoldan geçenler müdahale etmiş