Sağlık için el ele ""ZAYIFLIYORUZ""

Geçenlerde gereksiz yeme isteği olmuştu bende, yoğurdun içine tarçın katıp yedim, iştahımı kesmişti.

Merhaba Kızlar;

sabah; 1 simit, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 2 kk tulum peyniri, 1 domates, 1 salatalık yedim.
simit aylardır yemiyordum. zaten 2 gündür sağlıksız şeyler yiyince devamı geldi. 1 kg almış görünüyorum. yarın görecez sonuçları.

merhabalar ,
bende sınavlar dersler yüzünden boşladım ama kilo almamışım. hala 69 um. spor yapamıyorum. bugün biraz temizlik yaptım o spor yerine geçer heralde. artık sınavlardan sonra daha sıkı çalışıcam bol bol spor yaparak veririm. kendime izin verdim 10 gün kadar.
kahvaltı: 1 yağda yumurta, 1 dilim ekmek, 4-5 zeytin yedim.

Günaydınlar

kahvaltı; 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, yarım kk. peynir 4-5 zeytin

bu arada kıyafetsiz tartıldım ve 68,5 çıktım çok mutluyum. ne zamandır spor yapamıyorum ama kilo vermişim. heralde yediklerime dikkat etmemden kaynaklanıyor. bu motivasyonla spor yapamasamda şu önümüzdeki on gün 10-15 dakika göbek, sırt,kol ve kalça kaslarına yönelik hareketler yapıcam. hem zamanımı almaz hemde ter attırır.

Kızlar günaydın mutlu ve sağlıklı bir hafta başlangıcımız olsun inşallah. ben güne yürüyüşle başladım. sonrada balkonda kahvaltı keyfi yapıp koştur koştur işe geldim.

40 dk yürüyüş + bel bacak hareketleri.

2 tane közlenmiş biber, 1 kk beyaz peynir, 5 siyah zeytin, maydanoz, 2 domates, 1 salatalık ve çay

ve h.sonu yediklerimin acı tablosu bugün tartıda kendini gösterdi.

77.7 maalesef +700

yapacak bir şey yok. h.sonuna kadar toparlayacağıma eminim. siz de durumlar nasıl?

Günaydın ben gene 70 çıktım:110: dikkat etmeye başladığımdan beri bel 7cm, kalça 4cm incelmiş. Artık kocacım bile fark ediyor. :KK71:Kahvaltım; 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, az zeytin, az peynir, 1b süt, 1 salatalık, 1 domates

Kıııııızzlaaaar nerdesiniz? Gündüz yarım saat, akşam yemekten sonra bir saat yürüyüş. Dengeli bir beslenme ile bugünü kapatmış bulunuyorum.

Kıııııızzlaaaar nerdesiniz? Gündüz yarım saat, akşam yemekten sonra bir saat yürüyüş. Dengeli bir beslenme ile bugünü kapatmış bulunuyorum.

1tanesi buraya http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/haftalik-kilo-verme-yarismasi.823847/ bu adresten davet verildi. biz oraya da katıldık. orası bayağı kalabalık , o kadar kalabalık ki takip edilemiyor. Şimdide burayı ihmal ettik. yeni alımlar sona erdi yazılmış ama oradan da takip edebilirsin. daha kalabalık olduğu için daha motive edici olabilir.

Kızlar Günaydın;

dün şehir dışındaydım çok geç geldim. hiç bakamadım. kimse uğramamış.

dün kü menüm; 1 haşlanmış yumurta, kahve, domates, salatalık,peynir ,zeytin
ara: 1 muz
öğlen; sulu köfte, çorba
ara: kahve, 1 dilim kek
akşam: ıspanak , yoğurt
ara: kahve

Bugün kü kahvaltım: 1,5 haşlanmış yumurta, 2 közlenmiş biber, 1 yk kaymak, 1 tk nutella, 1 domates, 1 salatalık, 2 kk beyaz peynir, 5 zeytin

Aynen kitara_84 uğrayamadık. birazda diğer tarafla meşgul olduk sanırım.Ama orasıda o kadar kalabalıkki ne yapacağımı şaşırdım ki ben alışkın değilim böyle internette biyerlere yazmaya benim için yepyeni bişey. ben facebookta bile pek paylaşımda bulunamam ailem arkadaşlarım olmasına rağmen. :)

Kahvaltı:
1 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin, yarım kk peynir

Aynen kitara_84 uğrayamadık. birazda diğer tarafla meşgul olduk sanırım.Ama orasıda o kadar kalabalıkki ne yapacağımı şaşırdım ki ben alışkın değilim böyle internette biyerlere yazmaya benim için yepyeni bişey. ben facebookta bile pek paylaşımda bulunamam ailem arkadaşlarım olmasına rağmen. :)

Kahvaltı:
1 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin, yarım kk peynir

evet gördüm ama sohbet ilerlemiş. o yüzden dahil olmadım. sadece kilo bildirimi yapacağım orada. zaten hepsini okursam işlerim kalır :))

Aynen takip edilmesi mümkün değil. birde işim çok yetişemem istesemde. bende kilo paylaşımında bulunacam. belki sadece kendi grubumdakileri takip ederim.

X