Sağlık için el ele ""ZAYIFLIYORUZ""

selam hatunlar

kahvaltı yapmadan çıkmıştım. arkdaşım erken doğum günü olarak okuldaki odamı süslemiş birde sufleli tatlıdan bırakmış sabah onu yedim.

öğlen 3 gibi
3 köfte
patates
az ekmek
sem iz otu salatası yoğurt

saat19:00
yeşilçay
yanında küçük kek vardı
bal
meyvesi fln vardı
Bugün doğum günün mü?

Ya bende zayıflamak istiyorum ama bütün gün evde olduğumdan ve iki küçük çocuğum olduğundan dolayı hem sıkıntıdan hemde çocuklara yedirirken bende çok yiyorum bu yüzden zayıflayamıyorum dahada alıyorum napacm bilmiyorum

Ya bende zayıflamak istiyorum ama bütün gün evde olduğumdan ve iki küçük çocuğum olduğundan dolayı hem sıkıntıdan hemde çocuklara yedirirken bende çok yiyorum bu yüzden zayıflayamıyorum dahada alıyorum napacm bilmiyorum
Aramıza hoş geldin. Bebişlerinle oynayarak hareket etmiş olursun, biraz da yemekten kıstın mı yavaş yavaş verirsin.

Hoşgeldin aramıza. Benim çocuk yok ama dışarı çıkmadan evde egzersiz yapıyorum. sende yapabilirsin. Çocuklarınla oyun oynayabilirsin zaten o bile yeter. yemeğe de dikkat edeceksin biraz. biz yediklerimizi yazıyoruz sende yazarsan belki kendini frenleyebilirsin. Gerçekten faydası oluyor.

yalnız bugün fena oldu. sabah kahvaltı yapamadım.

bir tane peynirli poğaça yedim büyüklerden ve 2 bardak çay içtim.
arada bir tane browni intense yedim.

öğlen de etli ekmek var. bugün böyle oldu artık. sporda yok zaten bu hafta. hatta almış gözüküyorum. moralimi bozmayacağım ama devam.

Hoşgeldin aramıza. Benim çocuk yok ama dışarı çıkmadan evde egzersiz yapıyorum. sende yapabilirsin. Çocuklarınla oyun oynayabilirsin zaten o bile yeter. yemeğe de dikkat edeceksin biraz. biz yediklerimizi yazıyoruz sende yazarsan belki kendini frenleyebilirsin. Gerçekten faydası oluyor.
Saolun kızlar ya bide doğum kontrol hapı kullanıyorum oda iştahımı açtı mı ne bilmiyorum gelip gidip yeme ihtiyaci duyuyorum iştah kesici öneriniz varmı

Saolun kızlar ya bide doğum kontrol hapı kullanıyorum oda iştahımı açtı mı ne bilmiyorum gelip gidip yeme ihtiyaci duyuyorum iştah kesici öneriniz varmı

Keşke iştah kesen büyülü bir şeyler olsa. :) Varsada bilmiyorum. Birde biyerlerde okumuştum doğum kontrol hapları sağlıklı değilmiş diye. ne zararı var onuda bilmiyorum tabi.

Keşke iştah kesen büyülü bir şeyler olsa. :) Varsada bilmiyorum. Birde biyerlerde okumuştum doğum kontrol hapları sağlıklı değilmiş diye. ne zararı var onuda bilmiyorum tabi.
Cnm benim başka çarem yok 23 yaşımın içindeyim biri 2.5 diğeri 1 yaşında iki bebişim var ikinci hamilelik bilmeden oldu mecbur hap kullanıyorum

X