• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bende BUGÜN leslie başladım 3 mill yapayım dedim bebeğim uyandı tam yapamadım ama yarın tam yapacam İnşallah..
Benimde bazen öyle oluyor motivasyonum tam düşecek ben yakalıyorum aklıma bekarlıkta giydiğim 26 beden kot kemer ve siyah gömleklerimin hayalini getirerek :)))

.

rose7634 rose7634 sen ne kadar Zaman'da versin ve sadece Leslie mi yaptın?
benim 35 kg falan fazlam vardı 32 kg verdim geriye 2-3 kilom kaldı oda inatçı çıktı 2013 te başladım halen devam ediyorum hep leslie yaptım sıkıldığımda nadiren zumba ve jesicca smith yaptım ama leslie'ye borçluyum
[album=medium]34998[/album]

şuan 60-62 arasındayım ama 57 olmak istiyorum yada kıyafet bedenim 38 olana kadar devam (şuan alt bedenim 40 üst 38 )

benim 35 kg falan fazlam vardı 32 kg verdim geriye 2-3 kilom kaldı oda inatçı çıktı 2013 te başladım halen devam ediyorum hep leslie yaptım sıkıldığımda nadiren zumba ve jesicca smith yaptım ama leslie'ye borçluyum
Peki düzenli olarak mı yaptın ve kaç mill yapıyorsun.?
Ayni zamanda diyet uyguladin mı?

Baya vermişisin tebrikler gerçekten... Peki hergün mü yaptın Leslie tam olarak 2 senede mi verdin 32 kg

Teşekkür ederim. Peki 3 milden başlasam nasıl olur sizce ağır olur mu benim için?
açıkçası ben direk 3 mille başlamıstım eğer 3 mili yapamıyorsan 1 millikleride var ayrıca leslie sansone'nin walkathome kanalı var oradan yapabilirsin kopndüsyonun artıkça devam edersin

Kızlar birkaç gündür rahatsızdım bir şey yapamadım.. Bugün kendimi iyi hissettim ve 5 realy big miles 60 dksını +30 dk dışarıda yürüyüş yaptım.

Back