Sağda 6 Solda 6 yumurta,Düzenli Regl,FSH 16,11-Estradiol 28,96 Sonuç Erken Menepoz

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BYV

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
2.530
3.888
63
İstanbul
Kızlar yaşım 34 doktor erken menapoz dedi. Hemen tüp bebek için başlayın dedi. 1 yıldır deniyorum gebe kalamıyorum. Hormon sonucunda kalmaman normal dedi.
Lütfen şu süreci yaşayan birileri anlatabilir mi?
Her ay düzenli regl oluyorum menapozda kesilmesi gerekmiyor mu nasıl oluyor bu iş? Bu değerlerle gebe kalabilen var mı? FSH 20 ye yükselirse tüp bebek bile yapmazlar hemen başla zaman kaybetme dedi. ne ilaç ne başka birşey verdi hatta fhs bir defa yükseldiyse birdaha düşüremezsin dedi.
Ben buradan okuduğum kadarıyla küre başladım bugün ama çok üzgünüm. Bilgilerinize ihtiyacım var

fıkrım yok ama tup bebek ıstemıyormusun

Öncelikle amh baktırmalısınız ki yumurta rezerviniz hakkinda bilginiz olsun. 20 cok kötü bir sonuç degil diye biliyorum çünkü.

AMH sonucunuz kaç çıktı? FSH 33 lerde olanlarında tüp bebeklerinişn başarılı olduğunu duydum. Düzenli regl oluyorsan erken menopozu yavaşlatabilirsin.

AMH sonucunuz kaç çıktı? FSH 33 lerde olanlarında tüp bebeklerinişn başarılı olduğunu duydum. Düzenli regl oluyorsan erken menopozu yavaşlatabilirsin.
Amh bakilmamis carsamba gidecegim isteyecegim. Suana kadar duzenliydi regl bundan sonra nasil olur bilmiyorum. Bugun film cektiriyorum

Biz doktor değiliz.. Tüp bebeğe acil başlaman gerekiyor ise hemen zaman kaybetmeden başlaman lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…