Sağ meme, kitle, ameliyat

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Sag mrmemde bir yılı askin suredir bur kitle vardi. İlk fark edio doktora gittiğimde findik gibiyken suan ceviz büyüklüğünde .
Ve doktorlar ameliyat diyorlar. Bugun ameliyat tarihim belli olacak..
Ama ben ozelde mi yaptirsam devlette mi vee kitleyi alirlarsa parca kalir mi
Mememin goruntusu bozulur mu merak ediyorum. Suan hic sekil değişikligi yok. Fakat kitleyi elledigimde yeni parcalar eklendigini ve duzgun bir sekli olmadigini fark edebiliyorum.
Tecrubelerinizi merak ediyorum ve cevaplar bekliyorum

merhabalar, ben de daha önce kitle vardı ancak sadece ilaç kullanarak geçti. ameliyat olmadım fakat bildiğim kadarıyla görünüşte bir değişme olmuyor, özelde yaptırmak daha hijyen bence, doktor iyiyse parca da kalmaz

Merhaba, benim kötü huylu değilmiş diye ben ameliyat olmadım büyümesi de şuan anormal değil. Ama yine bir ultrason girmeyi düşünüyorum

Merhaba, benim kötü huylu değilmiş diye ben ameliyat olmadım büyümesi de şuan anormal değil. Ama yine bir ultrason girmeyi düşünüyorum
İlaçtan hiç bahsetmedi doktor. Sizin fibroadenom muydu

Benimde memede 2sinde de var kitle fibroadenom idi 7 tane toplam mutlaka alincak dedi ama aldırmadım gerekte duymadım kestirmek işime gelmedi özel herzaman daha çok ilgileniyor özellıkle de üni. Hastaneleri
Üniversite hastanesine de gittim ama özel değildi. Bu sene bir özel hastaneye giderim olmadı. Benim fibroadenom değil. O yüzden ilaç kullanılmadı sanırım

Benimde memede 2sinde de var kitle fibroadenom idi 7 tane toplam mutlaka alincak dedi ama aldırmadım gerekte duymadım kestirmek işime gelmedi özel herzaman daha çok ilgileniyor özellıkle de üni. Hastaneleri
Bende de öyle bir şey çıktı ilaç kullanıyorum tekrar kontrolle gidecem özel hastane profesördü doktorum ama sertlik halen var geçmedi operasyon olmaktan korkuyorum

Benimde 14 yıl önce çıktı elime gelmiyordu ara ara hafif sızlama oluyordu ultrasonda göründü çok küçüktü takip edildi bi dönem stresten büyümeye başladı biopsi yapıldı temiz çıktı o dönemi atlatınca büyümede durdu düzenli yılda bir kontrol dediler bi ara 5 yıl gitmedim sonra yine gittim yine kontrol dedi ameliyat dan hiç bir doktor bahsetmedi

Hay allah razi olsun sayende bu sayfaya denk geldim 1 hafta 10gundur sag memede kitle hissediyirum adetim 3gun oldu biteli adet donemindendir dedim ama bugun iyice baktim telefonda googlede araştırdım nasil bakilir ne yapilir diye evet bi sertlik var arada sizi var ilk hissettiğimde sutyen rahatsiz ediyo heralde dedim elle konrol ettigimde bi sertlik geldi digerinde olmadigini fark ettim ama hala doktoragidemedim randevu almak istiyorum yokk bulamiyorum yardim esin kanser olma ihtimali ne kadar yuksek

Şakaya gelecek bi durum değil ilk muayene ye gidip direk ameliyat olan tanıdıklarım oldu kanser tedavisi gördüler onun için genel cerrahiye bi an önce randevu alın özele de gidebilirsiniz sigortada uzun sürüyor biraz bazen ben özelde ultrason çektirip devlette muayene oluyordum ultrason elimde hazır oluyordu doktor bakıyordu bende bi ara çok ihmal ettim ama yanlış birşey ihmale gelmiyor

Hemen gidicem o zaman canim cok arastiriyorum ama boyle oturarak olmuyo esim tek yollamiyor suan hasta o yuzden bugun niyetim vardi ama olmadi insallah bi sey cikmaz yaaa korktum simdi

Hemen gidicem o zaman canim cok arastiriyorum ama boyle oturarak olmuyo esim tek yollamiyor suan hasta o yuzden bugun niyetim vardi ama olmadi insallah bi sey cikmaz yaaa korktum simdi
İnşallah çıkmaz stres olmayın bu hastalıkları stres tetikliyor... bende ilk öğrendiğimde kv göğüs kanserinden bi kaç ay önce kaybetmiştim sürecide iyi biliyorum çok korkmuştum kanser oldum ölücem diye ağlamıştım ama aradan 14 yıl geçti inşallah hep böyle devam eder sorunsuz...sizede çok geçmiş olsun

Insaallah bitanem insaallah

Benim 2 yılı geçti şuan, bir kitle kayboldu biri büyüdü. Stresli olduğum için bir çok şey başladı vücudumda. Bir kere adet döneminde aşırı ağrıdı, göğüslerim çok şişti. Bir daha d söyle birsey olmadı. O dönem brokoli suyu içtim hemen kesti ağrıyı. Ameliyat dedi doktor ama olmadım. Büyüme şuan var mı bilmiyorum elime hala aynı geliyor. 6 aydır ultrasona girmedim

Bende cam silince çok ağrı oluyordu bir dönem benimkinde bi kaçtane var iki göğsümdede var ama hiç elime gelmiyor 7 8 ay oldu bende gitmeyeli randevum vardı o gün tüp bebek tedavisi için hastaneye gitmiştim kaldı ben çok doktora gittim SSK hastanelerine hiç biri ameliyat demedi siz bi kaç görüş daha alın ona göre ameliyat olun

Ameliyat olmayı hiç istemiyorum doktora da ne zamandır gitmedim hatta unuttum kitleyi. Ama bazen gece yatarken hissediyorum ve aşırı korkuyorum

Bende ulturosona girdim 24 yaşındayım kitle var sol göğsümde çeken kişi isterseniz aldirabilirsnz iyi huylu dedi kistlerde cikti aldırmayı düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda emzirince geçermi acaba

Bende ulturosona girdim 24 yaşındayım kitle var sol göğsümde çeken kişi isterseniz aldirabilirsnz iyi huylu dedi kistlerde cikti aldırmayı düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda emzirince geçermi acaba
Kac cm çıktı acaba. Benim de sag göğsümde var. Iyi huylu ama Aldirmam gerekiyor buyudu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…