- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Merhaba, benim kötü huylu değilmiş diye ben ameliyat olmadım büyümesi de şuan anormal değil. Ama yine bir ultrason girmeyi düşünüyorummerhabalar, ben de daha önce kitle vardı ancak sadece ilaç kullanarak geçti. ameliyat olmadım fakat bildiğim kadarıyla görünüşte bir değişme olmuyor, özelde yaptırmak daha hijyen bence, doktor iyiyse parca da kalmaz
Merhaba, benim kötü huylu değilmiş diye ben ameliyat olmadım büyümesi de şuan anormal değil. Ama yine bir ultrason girmeyi düşünüyorum
İlaçtan hiç bahsetmedi doktor. Sizin fibroadenom muyduMerhaba, benim kötü huylu değilmiş diye ben ameliyat olmadım büyümesi de şuan anormal değil. Ama yine bir ultrason girmeyi düşünüyorum
Benimde memede 2sinde de var kitle fibroadenom idi 7 tane toplam mutlaka alincak dedi ama aldırmadım gerekte duymadım kestirmek işime gelmedi özel herzaman daha çok ilgileniyor özellıkle de üni. Hastaneleriİlaçtan hiç bahsetmedi doktor. Sizin fibroadenom muydu
Üniversite hastanesine de gittim ama özel değildi. Bu sene bir özel hastaneye giderim olmadı. Benim fibroadenom değil. O yüzden ilaç kullanılmadı sanırımBenimde memede 2sinde de var kitle fibroadenom idi 7 tane toplam mutlaka alincak dedi ama aldırmadım gerekte duymadım kestirmek işime gelmedi özel herzaman daha çok ilgileniyor özellıkle de üni. Hastaneleri
Bana da ilaç kullanılması biyopsi yapıldı sadeceÜniversite hastanesine de gittim ama özel değildi. Bu sene bir özel hastaneye giderim olmadı. Benim fibroadenom değil. O yüzden ilaç kullanılmadı sanırım
Bende de öyle bir şey çıktı ilaç kullanıyorum tekrar kontrolle gidecem özel hastane profesördü doktorum ama sertlik halen var geçmedi operasyon olmaktan korkuyorumBenimde memede 2sinde de var kitle fibroadenom idi 7 tane toplam mutlaka alincak dedi ama aldırmadım gerekte duymadım kestirmek işime gelmedi özel herzaman daha çok ilgileniyor özellıkle de üni. Hastaneleri
Hay allah razi olsun sayende bu sayfaya denk geldim 1 hafta 10gundur sag memede kitle hissediyirum adetim 3gun oldu biteli adet donemindendir dedim ama bugun iyice baktim telefonda googlede araştırdım nasil bakilir ne yapilir diye evet bi sertlik var arada sizi var ilk hissettiğimde sutyen rahatsiz ediyo heralde dedim elle konrol ettigimde bi sertlik geldi digerinde olmadigini fark ettim ama hala doktoragidemedim randevu almak istiyorum yokk bulamiyorum yardim esin kanser olma ihtimali ne kadar yuksekBenimde 14 yıl önce çıktı elime gelmiyordu ara ara hafif sızlama oluyordu ultrasonda göründü çok küçüktü takip edildi bi dönem stresten büyümeye başladı biopsi yapıldı temiz çıktı o dönemi atlatınca büyümede durdu düzenli yılda bir kontrol dediler bi ara 5 yıl gitmedim sonra yine gittim yine kontrol dedi ameliyat dan hiç bir doktor bahsetmedi
Şakaya gelecek bi durum değil ilk muayene ye gidip direk ameliyat olan tanıdıklarım oldu kanser tedavisi gördüler onun için genel cerrahiye bi an önce randevu alın özele de gidebilirsiniz sigortada uzun sürüyor biraz bazen ben özelde ultrason çektirip devlette muayene oluyordum ultrason elimde hazır oluyordu doktor bakıyordu bende bi ara çok ihmal ettim ama yanlış birşey ihmale gelmiyorHay allah razi olsun sayende bu sayfaya denk geldim 1 hafta 10gundur sag memede kitle hissediyirum adetim 3gun oldu biteli adet donemindendir dedim ama bugun iyice baktim telefonda googlede araştırdım nasil bakilir ne yapilir diye evet bi sertlik var arada sizi var ilk hissettiğimde sutyen rahatsiz ediyo heralde dedim elle konrol ettigimde bi sertlik geldi digerinde olmadigini fark ettim ama hala doktoragidemedim randevu almak istiyorum yokk bulamiyorum yardim esin kanser olma ihtimali ne kadar yuksek
Hemen gidicem o zaman canim cok arastiriyorum ama boyle oturarak olmuyo esim tek yollamiyor suan hasta o yuzden bugun niyetim vardi ama olmadi insallah bi sey cikmaz yaaa korktum simdiŞakaya gelecek bi durum değil ilk muayene ye gidip direk ameliyat olan tanıdıklarım oldu kanser tedavisi gördüler onun için genel cerrahiye bi an önce randevu alın özele de gidebilirsiniz sigortada uzun sürüyor biraz bazen ben özelde ultrason çektirip devlette muayene oluyordum ultrason elimde hazır oluyordu doktor bakıyordu bende bi ara çok ihmal ettim ama yanlış birşey ihmale gelmiyor
İnşallah çıkmaz stres olmayın bu hastalıkları stres tetikliyor... bende ilk öğrendiğimde kv göğüs kanserinden bi kaç ay önce kaybetmiştim sürecide iyi biliyorum çok korkmuştum kanser oldum ölücem diye ağlamıştım ama aradan 14 yıl geçti inşallah hep böyle devam eder sorunsuz...sizede çok geçmiş olsunHemen gidicem o zaman canim cok arastiriyorum ama boyle oturarak olmuyo esim tek yollamiyor suan hasta o yuzden bugun niyetim vardi ama olmadi insallah bi sey cikmaz yaaa korktum simdi
Insaallah bitanem insaallahİnşallah çıkmaz stres olmayın bu hastalıkları stres tetikliyor... bende ilk öğrendiğimde kv göğüs kanserinden bi kaç ay önce kaybetmiştim sürecide iyi biliyorum çok korkmuştum kanser oldum ölücem diye ağlamıştım ama aradan 14 yıl geçti inşallah hep böyle devam eder sorunsuz...sizede çok geçmiş olsun
Benim 2 yılı geçti şuan, bir kitle kayboldu biri büyüdü. Stresli olduğum için bir çok şey başladı vücudumda. Bir kere adet döneminde aşırı ağrıdı, göğüslerim çok şişti. Bir daha d söyle birsey olmadı. O dönem brokoli suyu içtim hemen kesti ağrıyı. Ameliyat dedi doktor ama olmadım. Büyüme şuan var mı bilmiyorum elime hala aynı geliyor. 6 aydır ultrasona girmedimBenimde 14 yıl önce çıktı elime gelmiyordu ara ara hafif sızlama oluyordu ultrasonda göründü çok küçüktü takip edildi bi dönem stresten büyümeye başladı biopsi yapıldı temiz çıktı o dönemi atlatınca büyümede durdu düzenli yılda bir kontrol dediler bi ara 5 yıl gitmedim sonra yine gittim yine kontrol dedi ameliyat dan hiç bir doktor bahsetmedi
Bende cam silince çok ağrı oluyordu bir dönem benimkinde bi kaçtane var iki göğsümdede var ama hiç elime gelmiyor 7 8 ay oldu bende gitmeyeli randevum vardı o gün tüp bebek tedavisi için hastaneye gitmiştim kaldı ben çok doktora gittim SSK hastanelerine hiç biri ameliyat demedi siz bi kaç görüş daha alın ona göre ameliyat olunBenim 2 yılı geçti şuan, bir kitle kayboldu biri büyüdü. Stresli olduğum için bir çok şey başladı vücudumda. Bir kere adet döneminde aşırı ağrıdı, göğüslerim çok şişti. Bir daha d söyle birsey olmadı. O dönem brokoli suyu içtim hemen kesti ağrıyı. Ameliyat dedi doktor ama olmadım. Büyüme şuan var mı bilmiyorum elime hala aynı geliyor. 6 aydır ultrasona girmedim
Ameliyat olmayı hiç istemiyorum doktora da ne zamandır gitmedim hatta unuttum kitleyi. Ama bazen gece yatarken hissediyorum ve aşırı korkuyorumBende cam silince çok ağrı oluyordu bir dönem benimkinde bi kaçtane var iki göğsümdede var ama hiç elime gelmiyor 7 8 ay oldu bende gitmeyeli randevum vardı o gün tüp bebek tedavisi için hastaneye gitmiştim kaldı ben çok doktora gittim SSK hastanelerine hiç biri ameliyat demedi siz bi kaç görüş daha alın ona göre ameliyat olun
İnşallah önemli birşey değildirAmeliyat olmayı hiç istemiyorum doktora da ne zamandır gitmedim hatta unuttum kitleyi. Ama bazen gece yatarken hissediyorum ve aşırı korkuyorum
Kac cm çıktı acaba. Benim de sag göğsümde var. Iyi huylu ama Aldirmam gerekiyor buyudu çünküBende ulturosona girdim 24 yaşındayım kitle var sol göğsümde çeken kişi isterseniz aldirabilirsnz iyi huylu dedi kistlerde cikti aldırmayı düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda emzirince geçermi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?