Sağ meme, kitle, ameliyat

Ben 23 yasindayim ve evli de değilim. Büyümeye devam ettigi icin korkuyorum acikcasi. Su an ceviz kadar var. Benim 2 yili gecti şuan 4 cm vardir
Arada küçülüyor benimde bakıyorum surekli bende 24 yaşındayım sen bilirsin ama emzirince falan geçebilir cok-da kafana.takma iyi huylu ya gerisi cok-da onemli degil

Merhaba. Yeni girebildim siteye. Bir daha gittin mi doktora ne durumdasın
Ne icin gidicem ki tekrardan ayniyim.degisen bisey yok arada akljma.gelio bakiorum.kuculmus gbi yada surekli bakmadigim.icin benm.ici onemli.olan kotu bisey.olmamasiydi sizde takmayn kafaya herkesde olan bisey

Ne icin gidicem ki tekrardan ayniyim.degisen bisey yok arada akljma.gelio bakiorum.kuculmus gbi yada surekli bakmadigim.icin benm.ici onemli.olan kotu bisey.olmamasiydi sizde takmayn kafaya herkesde olan bisey
Evet haklisiniz. Cok fazla boylr olan vsr. Ama benim sulalemde meme kanseri olan hrm anne tarafindan hem baba tarafından var. Ben bir ara doktora gidicrm. Fakat izmir de iyi bir doktor arıyorum bilen varsa yazarsa sevinirim

Evet haklisiniz. Cok fazla boylr olan vsr. Ama benim sulalemde meme kanseri olan hrm anne tarafindan hem baba tarafından var. Ben bir ara doktora gidicrm. Fakat izmir de iyi bir doktor arıyorum bilen varsa yazarsa sevinirim
Blmiyorum ki canim
Kotu huylu olursa memede zaten degisiklikler akintilar oluyormus cok kafana takma dahada hastalık hastasi olursun doktor iyi huylu dedyse zamanlada gecer yasimiz daha genc

Hormonlarin etkisinden dolayi buyur de küçülürde demisti bana doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…