- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi Hyuga hinata
24.6×15×16mm yazıyor sende ne zamandan beri vardi canim.nekdr buyukKac cm çıktı acaba. Benim de sag göğsümde var. Iyi huylu ama Aldirmam gerekiyor buyudu çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24.6×15×16mm yazıyor sende ne zamandan beri vardi canim.nekdr buyukKac cm çıktı acaba. Benim de sag göğsümde var. Iyi huylu ama Aldirmam gerekiyor buyudu çünkü
Birde yaşın kaç hemen aldırma bencr emzirince fln geçebilir sonradan geçenlerinde varKac cm çıktı acaba. Benim de sag göğsümde var. Iyi huylu ama Aldirmam gerekiyor buyudu çünkü
Ben 23 yasindayim ve evli de değilim. Büyümeye devam ettigi icin korkuyorum acikcasi. Su an ceviz kadar var. Benim 2 yili gecti şuan 4 cm vardirBirde yaşın kaç hemen aldırma bencr emzirince fln geçebilir sonradan geçenlerinde var
Arada küçülüyor benimde bakıyorum surekli bende 24 yaşındayım sen bilirsin ama emzirince falan geçebilir cok-da kafana.takma iyi huylu ya gerisi cok-da onemli degilBen 23 yasindayim ve evli de değilim. Büyümeye devam ettigi icin korkuyorum acikcasi. Su an ceviz kadar var. Benim 2 yili gecti şuan 4 cm vardir
Merhaba. Yeni girebildim siteye. Bir daha gittin mi doktora ne durumdasınArada küçülüyor benimde bakıyorum surekli bende 24 yaşındayım sen bilirsin ama emzirince falan geçebilir cok-da kafana.takma iyi huylu ya gerisi cok-da onemli degil
Ne icin gidicem ki tekrardan ayniyim.degisen bisey yok arada akljma.gelio bakiorum.kuculmus gbi yada surekli bakmadigim.icin benm.ici onemli.olan kotu bisey.olmamasiydi sizde takmayn kafaya herkesde olan biseyMerhaba. Yeni girebildim siteye. Bir daha gittin mi doktora ne durumdasın
Evet haklisiniz. Cok fazla boylr olan vsr. Ama benim sulalemde meme kanseri olan hrm anne tarafindan hem baba tarafından var. Ben bir ara doktora gidicrm. Fakat izmir de iyi bir doktor arıyorum bilen varsa yazarsa sevinirimNe icin gidicem ki tekrardan ayniyim.degisen bisey yok arada akljma.gelio bakiorum.kuculmus gbi yada surekli bakmadigim.icin benm.ici onemli.olan kotu bisey.olmamasiydi sizde takmayn kafaya herkesde olan bisey
Blmiyorum ki canimEvet haklisiniz. Cok fazla boylr olan vsr. Ama benim sulalemde meme kanseri olan hrm anne tarafindan hem baba tarafından var. Ben bir ara doktora gidicrm. Fakat izmir de iyi bir doktor arıyorum bilen varsa yazarsa sevinirim