Kızlar ben ayın 2 sinde yasmin kullanmaya başladım. Son iki gündür ayağımı özellikle yatarken düz uzatınca sağ iç bacağımda sanki damar boyunca aprı ve gerginlik var.
Çok korkuyorum dvt olabilir mi diye. Ama herhangi bir şişme ya da morarma yok. Ne olabilir bu? İlacı bırakayım mı hemen?
Bende ayni seykeri yasadm ustune basamadim 4 gun sonra aniden bacagim morardi dvt oldgn ortaya cikti bende dogum kontrol hapi kuklaniyordum hemen ilacini birakip bi kalp damara git o ilaclarida bence bidaha kullanma benim dvt min sebebii bu ilacc 2 ay yuruyemedim agrilardan uyuyamadm o ilaclari kullanmadan on kere bin kere dusunmek gerektigini ogrendm
Bende ayni seykeri yasadm ustune basamadim 4 gun sonra aniden bacagim morardi dvt oldgn ortaya cikti bende dogum kontrol hapi kuklaniyordum hemen ilacini birakip bi kalp damara git o ilaclarida bence bidaha kullanma benim dvt min sebebii bu ilacc 2 ay yuruyemedim agrilardan uyuyamadm o ilaclari kullanmadan on kere bin kere dusunmek gerektigini ogrendm
Cnm ozel msj atamadim bbu ilactan uzak durunn ben yasadim kimse yasamasin hayatim etkilendi tabiiki 2 ay yuruyemedim agrilarda uyuyamiyordm 6 ay oldu ama uzun sure yuruyemiorm ayagimi uzatmek istiyorum hamilelik riskli hamilelik surecinde igne kullanmam gerekecek tekrar olma riski var bi bacak diger bacaktan daha kalin varis corabi giymek zorundayim her zaman. Kan sulandirixi kullandigim icin 10 gunde bir hastaneue gellip test yaptiriyorum
Ben birinden bu ilac hakkinda boyle seyler duysaydim.milyonda bir risk olsa bile kullanmazdim