Sağ alt damağımdaki yara

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
merhabalar 17 yaşındayım. sağ alt damağımda çok ağrılı bi yara var dişimin altında 2-3 gündür kafayı yicem bugün acile gittim bi gargara verdi ama oda anlık etki yapıyor çok korkuyorum çok ta pimpirikliyim sağlık konusunda aklıma gelmeyen kalmadı. ancak çarşamba gününe randevu varmış dişçi de çarşamba sabahına kadar napıcam ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum konuşamıyorum ve sağ çeneme de vuruyor ağrısı dişlerime zararı olurmu çok korkuyorum dişlerime tel taktırmıştım çıktılar çoktan o kadar emek ettim şimdi dişlerime bişey olmasından korkuyorum.doktordan da korkuyorum itiraf etmek gerekirse... yardım edermisiniz daha önce başına böyle bişey gelmiş olan var mı aranızda ?

Birşey olmaz korkma.Bikaç güne kadar geçer.Benim yıllardır ağzımın içinde yara çıkıp çıkıp geçer.Gargaranı kullan istersen birde ağrı kesici kullan.Ama kesinlikle kötü bişey olmaz korkma.Bende pimpirikliyimdir de.(Hele senin yaşındayken senden beterdim.)

çok teşekkür ederim gargarayı kullanınca daha dünden geçti . yarın da ne olur ne olmaz diye dişçiye gidicem hem kontrol olmuş olur . tekrardan teşekkürler cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…