• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safra mı sezeryanda birşey mi unuttular :(

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.555
133
Bugün patlıcan yemeği yerken karnıma bir sancı girdi wc gidene kadar altıma yaptım oysaki günlerdir kabızım. 2 ay önce sezeryan mile doğum yaptım acaba içimde birşey mi unutuldu dedim. Aşırı bir sırt ağrım var kustum biraz rahatladım ama safra belirtisini böyle yaşayan var mı dışkı artık su rengine döndü ama hala devam.. :( bebeğimi emziriyorum dokunamıyorum öyle karın ağrım var :(

Bugün patlıcan yemeği yerken karnıma bir sancı girdi wc gidene kadar altıma yaptım oysaki günlerdir kabızım. 2 ay önce sezeryan mile doğum yaptım acaba içimde birşey mi unutuldu dedim. Aşırı bir sırt ağrım var kustum biraz rahatladım ama safra belirtisini böyle yaşayan var mı dışkı artık su rengine döndü ama hala devam.. :KK43: bebeğimi emziriyorum dokunamıyorum öyle karın ağrım var :KK43:
Safra da olabilir.. dikkat edin doktora gidin ilk olarak

Sol üst sırt ağrım başladı önce...Herhalde üşüttüm dedim öteledim uzun süre boyunca... Aradan bir kaç ay geçti..Ani kilo vermeye başladım...Sonra sol alt taraflarıma aniden giren ve uzun süren sancılar başladı...Ağrı kesici içip ötelemiştim yine🤦🏻‍♀️ Yemek hiç yiyememeye başladım o zaman kendimi iyi hissediyordum...Birgün aniden anlatamayacağım şiddette ağrılarım başladı..Geçer diye sabretmeye çalıştıkça herşey kötüye gidiyormuş mersem...

Ve durdurulamayan kusma nöbetleri...Hem de öyle böyle değil...Hem sancı hem kusma...

Acile kaldırıldım ve sonuç; akut pankreatit😞
Tomografi vs. çekilene kadar verilen morfin dahi sancılarımı geçirmedi düşünün...

Acil ambulansla araştırma hastanesine kaldırıldım ve ERCP yapıldı...Taş,çamur dolu olan safranın yollarımı tıkaması sonucu sarılık geçirdim...:KK43:

Allah doktorlardan razı olsun...İlimlerini arttırsın Rabbim... 1 saniye dahi acı çekmeden nefes almak istiyorum demiştim...

Doktorlar ERCP den sonra safra kesesinin alınması gerektiğini söylediler...

Perşembe günü ameliyat oldum..Şükür komple kurtuldum artık...

Aman diyorum siz siz olun sakın benim gibi ötelemeyin ve çok önemseyin...

Yoksa sonuçları gerçekten çok ağır oluyor:KK61:

Back