Safra Kesesinde taş olan arkadaşlar...Her gün

Konu baya eski ama belki araştıran olur da görür diye yazayım. Sakın böyle kür mür yapmayın. Eşim ameliyat olmak istemediği için bu kürleri yaptı, ölümden döndü resmen. 2 operasyon geçirdi, 2 hafta hastanede yattı. Yapmayın etmeyin, taş varsa aldırın direkt. Hele o taşları sakın ufaltmaya çalışmayın. Ufak taş, kum en tehlikelisi. Kanala düşer de tıkarsa karaciğerinize hatta pankreasınıza dahi hasar verebilir. Aman diyim.

Çok uz6n zaman önce yazılan bi post ama belki görürsünüz diye yazmak istedim ilk başta çok geçmiş olsun.bende haftaya safra ameliyatı olacağım ama olsam mı olmasam mı tereddütteyim sonrası için kilo alımı oluyormuş sürekli karında şişlik oluyormuş karaciğer yağlanması tip 2 diyabet vs gibi sıkıntılar zaten insülin dirnecim triodim vae kilo vermiyor ameliyat sonrası neler yaşadınız

Arkadasim yeni ameliyat oldu ama safrasi tas doluymus.keske bu yaziyi daha once gorseydim.ama agrisi cok fazlaydi dayanamiyordu artik

Merhaba safra kesesi ameliyatı oldunuz mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…