aç karnına sabah ,keten yağı içilmesinin taşları ve kumu erittiğini ,söyledi dr tvde ,ve kesinlikle safranızı aldırmayın dedi,
20 gün süreyle içilcek, hiç bir yan etkisi yok dedi,paylaşmak istedima.s.
her salı kanal 7 de 9,5 - 12 arası nur ertürkün proğramındada çıkıyor ,yarın var yine bu doktor kaçırma, geçmiş olsun........
canım paylaşımın için teşekkürler benimde safra kesemde milimetrik fakat çok sayıda taş var doktor ameliyat olmamı söyledi bende baharatçıdan keten tohumu yağı aldım 5 gündür içiyorum inşallah faydası olur faydasını görürsem paylaşırım canım tvde hangi doktor söyledi doktorun branşı ne çünkü ben genel cerraha sordum iyaçla taş dökülmez tek çare ameliyat dedi
Sonuc alan varmı bu yöntemden??Varsa lütfen paylasın..
benimde doğumdan 6 ay sonra amliyatla aldılar safra kesemi kum vardı bende de tek çare ameliyat demişti bu yöntemi duysaydım denerdim.çok ağrım oluyordu çok şükür iyiyim şimdi .geçmiş olsun.ama korkmayın kolay bir ameliyat eğer taş yada kum bağırsak kanalına inmediyse tıkamadıysa kolay oluyor.1 gece yatıp çıkmıştım ben.
Benimde aynı şekilde doğumdan 1 ay sonra şiddetli bir ağrıyla patlak verdi ve hemen ameliyat oldum hatta 40 günlük bebeğimde hastanede benimle kaldı tabi 1 gece! korkmayın kızlar çok basit bir operasyon ağrı çektiğinize değmez ama çok ağrınız yoksa keten tohumu yağıda denenebilir umarım işe yarar
canım sen kapalı ameliyatmı oldun yoksa açık ameliyatmı kapalıda ağrının az olacağını biliyorum ama ben açık ameliyat olucam daha önce sezeryan ameliyatı olduğum için kapalı ameliyat şansım yok o yüzden biraz tedirginim birde ben bebeklerimi kaybettim tekrar gebelik düşünüyorum açık ameliyat olursam gebe kalma sürem bayağı uzayacak galiba bu arada genelde doğum yaptıktan sonra safra taşı şikayetlerinin ortaya çıkması gebelikten kaynaklanıyor olabilir çünkü bazı safra taşları ggbelikte oluşuyor benimkide gebelikte oluştu galisa çok sancım oluyordu fakat gebelik ten kaynaklanıyor sanıyordum meğer taş varmış hepinize acil şifalar diliyorum inşallah bu tohum işe yarar yalnız dikkat edilmesi gereken bir şey var safra taşları yok olsada 1 2 haftada tekrar oluşabiliyormuş bunun için kolesterolünüze dikkat etmeniz ve taş oluşumunu engelleyecek yiyecekler tüketmeniz gerekli geçmiş olsuna.a.s.a.s.
canım sen kapalı ameliyatmı oldun yoksa açık ameliyatmı kapalıda ağrının az olacağını biliyorum ama ben açık ameliyat olucam daha önce sezeryan ameliyatı olduğum için kapalı ameliyat şansım yok o yüzden biraz tedirginim birde ben bebeklerimi kaybettim tekrar gebelik düşünüyorum açık ameliyat olursam gebe kalma sürem bayağı uzayacak galiba bu arada genelde doğum yaptıktan sonra safra taşı şikayetlerinin ortaya çıkması gebelikten kaynaklanıyor olabilir çünkü bazı safra taşları ggbelikte oluşuyor benimkide gebelikte oluştu galisa çok sancım oluyordu fakat gebelik ten kaynaklanıyor sanıyordum meğer taş varmış hepinize acil şifalar diliyorum inşallah bu tohum işe yarar yalnız dikkat edilmesi gereken bir şey var safra taşları yok olsada 1 2 haftada tekrar oluşabiliyormuş bunun için kolesterolünüze dikkat etmeniz ve taş oluşumunu engelleyecek yiyecekler tüketmeniz gerekli geçmiş olsuna.a.s.a.s.