Safoş kendim 😀 linçlere hazırım

designer23

Sadece gülmeye geldim
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
1.567
3.099
83
33
İstanbul
Bazen sağlığın veya güzel geçen bir an'ın kıymetini bilmiyormuşum ve hep kendimi üzüyormuşum gibi geliyor.. halbuki o kadar da sınandık. . Bdvye bile açmaya utandım bu derdi.. ne bileyim linç yesem hakkımdır 😀

Mesela kocamla aşık olarak evlendik. Ama niyeyse eski sevgilisini unutamadığını falan düşünüyorum. Halbuki o istedi evlenmek benimle. Artık sensiz yaşayamıyorum dedi de evlendik. Ve bu hissiyatımı söyledim yeminler etti öyle bir şey olmadığına. Senin kuruntuların dedi. Ben de tutturmuşum kadın hisseder kadın hisseder...

Off bilmiyorum illa kendimi üzecek bir şeyler buluyorum ya pes bana.

Kıza twitterdan instadan falan bakıyordur diye kıskançlık yapıyorum. Benim öyle şeylerim yok kendimden yana. Ama o bakar mı diye stres yaptım işte.Ben buldum kızı. Kız da havalı bi tip olur ya instagörller hem eğitimli de. çok sevmiş eşimi öncesinde ama olmamışlar işte neyse. Hatta biz mutluyken eşimle sevgiliyken o hep aşk acısı çeken şeyler paylaşmış.

Bense instagram kullanmayı bilmem 😀😀 güzelliği bilemiyorum insta yalan dünya diyorlar ya. kızın yanında kendimi ezik mi ne gördüm artık bilmiyorum.

Sizce ağlamaya devam mı edeyim aynaya püü senin saçmalıklarına diyip beynimi kontrol altına mı alayım?

Bu arada eşim ilgili, sevgidolu biri. Hani ilgisizlik yok. Ama ne bileyim işte evlenmeden önce aşık oldugunu anlıyordum net. Hiç kıskanmazdım böyle şeyler aklımin ucundan geçmezdi. Şimdi aşk gibi bi tapma hâli yok gibi geliyor. Ben sana aşığım diyor ama.. bilemedim.

Edit:
Ha bi de şu bilgi var. Biz eşimle öncesinde arkadaştık. Eşim o kız için şöyle bi yorum yapmıştı diğer kızlardan çok farklıydı çok güzel giyiniyordu birtek o içimde kaldı ama sevemedim. Sevmek istedim sevemedim.

Bu cümleler aklımda ondan bu takıntı. Yani sevemiyorsa niye içinde kalır.

Son düzenleme:
Böyle devam ederseniz eşinizi de bıktırırsınız. Evliliğe erişecek yaşa geldiyseniz biraz olgun da davranabilirsiniz.
Adam sizi sevmiş sizinle evlenmiş, daha niye boş yere kafanızda kuruyorsunuz ?
Bir de kendinize bir hobi edinin, kafanızı başka şeylerle meşgul etmiş olursunuz.

Ohoo yıllar oldu esamesi bile okunmuyor.
Bu cevabı istiyordum zaten eşiniz de böyledir yani o da sizin hissiyatiniza sahiptir. diye düşünürseniz kendinizi o zaman rahatlatabilirsiniz. Adi üstünde eski. Yani eskide kaldi.

Derdim yok , canım da sıkılıyor napsam yalandan bir konu açayım iki de sinir bozucu emoji koyarsam 50-60 yorum gelir iki üç saat oyalanirim konusu 🙄

Aşk olsun. Gerçekten kaç kere ağladım aylarca bu konuya. Size sacma gelebilir de. Herkesin derdi kendine büyük değil midir. Olayı dramatize etmemek için smiley koydum. Hani sonuçta burda derdi büyük olanın yanında ayıp olur diye.

Yoksa başka dert ararsan işsizim de. Kv derdim de var. Dertsiz degilim ki.

işte bunlar hep nikahsız birlikteliklerin yan etkileri... eski sevgililer... kısknaçlıklar... :) geçmişe ve onun geçmişine dair pişmanlıklar kuruntular...

mesela ben ve eşim birbirimizin ilkiyiz ve inşallah hep öyle kalırız. bu dertlerin hiç biri bizde yok Allaha çok şükür...

Back