• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

safisin basari öyküsü 2 kez 35 kilo verdim :)

tebrik ediyorum seni canim.önemli olan istemek kafaya koymak.isteyince her sey oluyo.bende 77 kiloydum 8 hafta öncesine kadar su an 69 kiloyum.hem diet hem spor yaptim.bir haftadan beride platese basladim.esin disarda spora izin vermiyosa platesi deneyebilirsin.gercekten vücudu sikilastiriyo.cok öpüyorum seni.sevgiyle kal

nasil birsey bu platese anlamadim..neler yapiyosun ..evdemi??

nasil birsey bu platese anlamadim..neler yapiyosun ..evdemi??

tv 8 ebru salliyla plates diye veriyorum google .yada tv 8 programin varsa her gün canli yayini var ordan da izleyebilirsin.ben sabahlari 45 dakika yürüyüsten sonra eve geliyorum,yarim saatte plates yapiyorum faydasini görmeye basladim.cok tavsiye ediyorum.almanyanin hangi sehirinde yasiyosun gülüm.bende almanyadayim.cok öptüm

ama spor sevmiyomussun, yani vüvudun spora alisik degilse zorlama kendini cünkü platesin ilk günlerinde agrilar olabiliyo.ben 1 ay yürüyüsten sonra basladim platese bütün eklemlerim bir kac gün agridi.yavas yavas dietine destek olarak yapabilirsin.

ama spor sevmiyomussun, yani vüvudun spora alisik degilse zorlama kendini cünkü platesin ilk günlerinde agrilar olabiliyo.ben 1 ay yürüyüsten sonra basladim platese bütün eklemlerim bir kac gün agridi.yavas yavas dietine destek olarak yapabilirsin.

deniyecegim mutlaka platesi canim...almanyanin krefeld sehrindenim ben ya sen ??? spora vucudum aliskin degil ama hareketli bir yapim vardir egilip kalkmayi severim yani hep ayaktayimdir...buda bir nevi spordur heralde :))

valla bırakcaağım ya
zaten çok iştahlı değilmi
79 kiloydum
1 kilo
anca vermişsim
ılıksu içiyorum
kepek ekmek yiyorum
kızartma yok
makarna pilav asla yok
cola cips çikolata yemem zaten

sabir isi yaa baktimda simdi..bende yok o sabir ne o yavas yavas sunu yap bunu yap diyip duruyo ihh ihh benlik degil...ben kolbasti oynarim daha iyi :)) ayy 21 günde 1 kilomuu...hic yoktan iyi ama...olsun 1 1 derken kac olur...

minel sakin bak kilo veremiyorum diyip sinirlenip üzülüp yemiyesin...pismanlar olursun...cünki öyle yapan cokk ...bu zor dönemi basaracaksinki gerisi gelsin bastan pes edersen böyle hic baslama daha iyi..rezil etme güzelim diyeti saygili davran :))) ben öyle diyip kiziyorum bir ablam var diyete basliyip basliyip birakiyo...oysaki ben diyeti cok seviyorum benim sevdigim seye hakaret ediyosun diyip kizdim :) saka maka derken ciddide kizdim bir ara..neyse ...sen devam et...

sağol zara ama gerçekten sıkı bi diyet uyğuluyorum
bu ayın sonunda gene tartılacağım umarım 2 veya 3 kilo veririm

kiminde cabuk gitmez kilo kiminde cok cabuk kilo kayibi olur...vucut dili varmis benim doktorum öyle demisti...vucut istemiyormus kilo vermek..ben bu kiloyu bu vucutta tanidim kalmak istiyorum diyomus valla bak...saka degil..merduiven gibiymis kilo vermek bir ara takilo kalmistim ben 85 te aman allahim bir gramm bile gitmiyor degilki ben haftada 2 bucuk kilo vermistim zamaninda doktorla diyet yaptigimda..bana dediki doktor sen zamaninda 85 kiloda takili kaldinmi dedi evet dedim ben 85 le evlenmistim :) yani ben hayatta 70 li sayilari görmeyen bir kisi olarak bunu yaziyorum...yani kisacasi 85 te takilo kaldim en azindan 5 hafta sonra tekrar verdim..5 hafta icinde ben diyatimi aslaaaaa bozmadim aman veremiyorum diyipte...5 hafta sonra birden tekrar basladim kilo vermeye..taaaki 75 olmustumkii hamile kaldim ve yine kilo almaya basladim :) 30 kiloda burdan aldim geri döndük basaaa simdi 76 yim 68 olmak istiyorum:)) nasil ama..

aynen zara benim teyzemde söyledi vücut kilo vermek istemiyormuş
inatla kalmak istiyormuş inat et demiş doktoru oda 79 a takılıp kalmıştı 2 ay
ama şimdi veriyo
canım çok sağol bende direneceğim vermek için

diren giz korkma valla kilo neki yaaa ver ver gitsin valla :)) hele 3 5 kilo verdikten sonra doyamican kilo vermeye ...

bozma diyetini diyorum ama ben bugün yedim ve su an cokk üzgünüm...tok hissediyorum kendimi o his cok kötü bir duygu bende..aclik hissi beni mutlu ediyordu oysaki...

deniyecegim mutlaka platesi canim...almanyanin krefeld sehrindenim ben ya sen ??? spora vucudum aliskin degil ama hareketli bir yapim vardir egilip kalkmayi severim yani hep ayaktayimdir...buda bir nevi spordur heralde :))[/Q inanmiyorummmmmmmmmmmmm bende krefelddeyim,akraba cikarmisiz azsonrakaydirigubbakcemile3

anaaa kimsin kiz :)))) gülüm yazmissin bir arkadasta bana gülüm der hep yoksam o musun ki...sivasliyim ismim safiye :)))

Back