• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

safisin basari öyküsü 2 kez 35 kilo verdim :)

valla spor yapmadim spor seven biri degilim..evde isteksiz yapiliyor biliyosun ..spor salonuna gitmek istedim esim kesinlikle izin vermedi adam zaten kafayi yiyo zayiflamak istiyorum diye ..kim icin zayifliyosun neden zayifliyosun sana bakacaklar yolda birsürü stres yasadik biz..bide spor yaptigimi görse iyice kafayi yerdi...yemedim iste haslama yedim yag tuz seker hamur isleri herseydenn herseyden mahrum biraktim kendimi cok aci ama öyle...cok acidim kendimi..herkes yerken ben yememistim..basara bilene ne ala ...benim dietim cok zor bir dönemdi yani ..

herkes yerken ben bakamıyorum işte.bende onlarla beraber yiyorum:)

yemedim hatta onlar yerken ben kendime derdimki yiyince noluyo yedin yuttun gitti eee ondan sonra ?? derdim en iyisi hic yemem daha iyi derdim yemezdim...bu lafta cok yardimci oluyo...

yemedim hatta onlar yerken ben kendime derdimki yiyince noluyo yedin yuttun gitti eee ondan sonra ?? derdim en iyisi hic yemem daha iyi derdim yemezdim...bu lafta cok yardimci oluyo...

işte bütün olay bu kafada bitirmişsizniz siz olayı
yesem nolucak
aşşağı inene kadar
güzelbilmiyorumkismile

dur bende bu lafı aklıma yerleştireyim ii ce:)yaza hamile kalmak istiyorum.ama bu kilo ile değill.ama hala az yemeyi başaramadım:oklava:

[COLOR="zaracım , tebrikler walla! ben de zayıflamak istiyorum, kafaya koydum, 1 temmuzda istediğim kiloda olucam İNŞALLH! 60 kilo. diyet yapıyorum 1 aydır am adam gibi kilo veremedim, 1,5 kilo.... bu hafta havuza başladım...ve haftada üçgün 15 dk. kardiyo çalışıyorum, sonra havuz, 1 saat yüzme ve sıkı bi peeling... bakalım sonuç vericek mi? ben pkoluyum,kilo vermek daha zor, çok daha zor,senin hikayen çok iyi geldi bana! lütfen o süreci daha deteylı yaz canım, sadece yediklerin veya yemediklerin değil, duyguların yaşadıkların..... çok önemli ben ve diğer hatunlar için.

[COLOR="zaracım , tebrikler walla! ben de zayıflamak istiyorum, kafaya koydum, 1 temmuzda istediğim kiloda olucam İNŞALLH! 60 kilo. diyet yapıyorum 1 aydır am adam gibi kilo veremedim, 1,5 kilo.... bu hafta havuza başladım...ve haftada üçgün 15 dk. kardiyo çalışıyorum, sonra havuz, 1 saat yüzme ve sıkı bi peeling... bakalım sonuç vericek mi? ben pkoluyum,kilo vermek daha zor, çok daha zor,senin hikayen çok iyi geldi bana! lütfen o süreci daha deteylı yaz canım, [B][COLOR="Red"]sadece yediklerin veya yemediklerin değil, duyguların yaşadıkların..... çok önemli ben ve diğer hatunlar için.[/[/COLOR][/B]QUOTE]

evet ya doğru sölüyosun sadece yedikleri yemedikleri değil duyguları neler hissettiği felan daha önemli bence.çok zorlandımı zorlanırken neler hissetti.mesela canı çok bişi yemek istediğinde onu yememeyi başarırken verdiği mücadele felan gibi

evet safiscim hislerini duygularini yaz tartiya ciktigin ani yaz :)))) benide gaza getir

valla neyi nasil anlatayim bilmiyorum..hislerim nasildi ya tartiliyodum kilo gittikce ben iyice cosuyodum iyice sariliyodum dikkat etmeye yememeye...ac kaldigimda o aclik hissi beni mutlu ediyodu migdemin aclik acisi yani :)) aciydi ama olsun ben zayiflicam güzel olucam diyodum utanmicam diyodum... daha ne yaziyim sorun :))) gurban olduchlarimin...ha birde boy ve kilonuzu yazarsaniz sevinirim cünki bende artik tik oldu boy ve kilo sormak ...

kilo verip tekrar almak nasil oluyor ?? bunu anlamiyorum yaa ayy allah korusun,..35 kilo verdim tümm gardrobum degisti afedersin kilotuma kadar yeni aldim hepsini düsünsene kilo aliyorum aman allahim...allah korusun...68 olmak istiyorum 173 boyunda 76 kiloyum bir deri bir kemik kaldin diyolar cok kiziyolar bana yinede anlamiyor kilo veermek istiyorum....esim beni sevmiyo artik sisman seviyo manyak adam yaa ...tahta gibisin diyip beni itekliyo :)) anlamiyorum o adamida...

:roflol: :roflol: sırnaşık şey aynısından bende de var hayatım 93 kilodan 79 a düştüm itekliyor beni çok zayıfladın diyor benim de boyum 175 ben de 59 olmak istiyorum ama bakalım benim kocam habire bana tuzaklar hazırlamaya başladı yemem için daha fazla zayıflamamam için sempatiksalakcinni bizimkilerde ayrı birer çeşit anacım
bu arada seni de tebrik ediyorum benim de amacım yaklaşık aynı sizleri gördükçe bizim de azmimiz artıyor inşallah ben de başarı öykümü yazarım buraya

tombiliii 59 mu olmak istiyosun off yapmaaa bana bunu ...68 e karar vermisken 59 u okumak bana iyi gelmedi...benim esimde bana tuzaklar kuruyo hafta sonu genellikle yemek o yapar gidip gelip yag koyma ha tuz fazla koyma ha derim...ama bir bakarimki yagli tuzlu baharatli yemek olmus yerim :)

ne diyim zara ben bilmemki :) helal olsun yüzbinkere helal olsun benim güzel süslü karde$im :)) mutlaka resimlerini koy buraya sen koyamazsan ben koyarim senin yerine

tebrik ediyorum seni canim.önemli olan istemek kafaya koymak.isteyince her sey oluyo.bende 77 kiloydum 8 hafta öncesine kadar su an 69 kiloyum.hem diet hem spor yaptim.bir haftadan beride platese basladim.esin disarda spora izin vermiyosa platesi deneyebilirsin.gercekten vücudu sikilastiriyo.cok öpüyorum seni.sevgiyle kal

ayyyyy arkadaşlar şiştim resmen yaaaa boyum 160 72 kilo olmuşummm ama birçok hormon iğnesi kullandımm neyse şimdi kararlıyım zayflıycam saat 6 dan sonra yemek yemiyorum ekmek bir ikidilim kepekli sebze yemekleri yiyorum 45 dk yürüyüş hızlı tempoda beş gün oldu kararlıyım devam etcem 10 kilo vermek istiyorum ama şimdilik 5-6 yada razıyım inşallah veririm kızlar tavsiye edeceğiniz bişey varsa yazın lütfeeennnn

Back