Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!

Kizlar reimlerimi ekledim , halimin kusuruna bakmayin annemlere geldim burda resimleri cektim ve yukledim merak ediyorsunuz diye ...
Cok samimiyim iyi veya kotu yorumlarinizi bekliyorum , KIZMAM ; KUSMEM ; DARILMAM .... Yorumlarinizi cok merak ediyorum..

Kızlar resımlerımı ekledım ....olumlu olumsuz yorumlarınızı merak edıyorum ... Kızmam , kusmem , darılmam.,...

bencede güzel olmuş asıl şişlikler sonra canım önemli olan şimdi güzel o zaman daha güzel olur güle güle kullan en önemliside senin begenmen

neden memnun değilsin arkadaşım bende saffet beye oldum yinemi aynı problem acaba?

kısacası burnumdaki sorun uzun burun yapımın olmasıydı birazda kemer ama istediğim burun kısa bi burundu ama yine istediğim gibi küçük olmadı..zaten olanların aynı sorun hep yine eski burunlarından pek bi fark olmaması.....

AYsu bir resmin varmı? merak ettim.

merhabalar ..

bende kayseride yaşıyorum ve burun estediği yaptırmayı düşünüyorum. forumdaki bütün mesajları okudum bir kaçı reklam amaçlı saffet beyi övdüklerini gördüm, bir kaç kişinin de istediğinin gerçekmeşmediğini ve mutsuz olduklarını gördüm bunlar beni saffet beyden soguttu açıkçası.. haziran gibi ameliyat olmalı düşünüyorum bunda kararlıyım ama kime olacağımı bilmiyorum bu konuda önerilerinizi bekliyorum nedenleri ile birlikte ..

yardımlarınızı bekliyorum

hemen fikrimi söyleyeyim :) estetik cerrahı dediğimzde doktorlar ikiye ayrılır. kimileri kasap kimileri sanatcı. yani bana göre iyi bir doktorun en önemli kriteri tecrübesi ve yeteneğinin olmasıdır benim için. tabi ne kdr detaylı araştırılabilir yetenek konusu, bu zor ve muamma. açıkcası bu tür ameliyatlarda şans faktörünün hatırı sayılır da bir payı var. şunu unutmamak gerekir ki aynı doktorun benim için çok iyi, başkası için çok kötü olması mümkündür. sonuçta ameliyat baştan sona riskdir. aslında şu dr iyi bu dr iyi değil diyerek de çok önemli riskler alıyoruz burda. benim doktorum saffet bey değil ama 10 hastasından 2 hastanın memnun kalmaması bence saffet bey için önemli bir başarı. estetik olmayı düşünen arkadaşlara nacizane tavsiyem üşenmeden belli kriterleri oturmuş hastanelerde ki plastik cerrahlarla birebir görüşüp kendilerini en rahat hisettiği en güveneceği kişiyi seçmeleri. bu biraz da hisle alakalı kızlar. doktorla konuşun sorun ve cevaplarından tatmin olduğunuz sizi anladığını düşündüğünüz doktoru bulun. o zmn en doğru doktoru seçmişisinzdir ztn

@ detonevocal

haklısın canım saffet beyle ilgili burada yazılan bir çok mesaj okudum bir kaç arkadaş memlun kalmamış çoğunluk memlun ve öneriyor ama insan mükemmeli arayınca sıkıntılar o zaman başlıyor bakalım galiba saffet beye olacağım inşAllah güzel sonuçlanır ..

canım bu sayfadan önce başka bir sayfa daha vardı konu açılmıştı yani saffet beyden 2 3kişi falan değil baya bir kişi memnun değildi zatn orada kaldırılmasaydı zaten okurdunuz o yazılanlarıda....bende oldum memnun değilim doğruya doğru araştırın iyice bence

benim doktorum saffet bey değil ztn ama demek ki kaldırılmış sayfa görmedim ben eleştirileri. ben şahsen kendi doktorumdan çok memnunum ve sonuçtan da mutluyum. sevgili doktoruma buradan tekrar tekrar teşekkür edeyim bariii :)
avrupa hastanesi umut ÖZBEBİT :)

resimlerinizi görebilirmiyim acaba?burnun önceki ve sonraki halini?ben şuan kayserideyimde,umut beye bi muayeneye giderim eğer beğenirsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…