Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy babamda bizi sarmaş dolaş yakalamıştı ama 2 senelik falandık ozaman babamda tanıyordu allahtan
Ama ben çok utanmıştım yinede direk iktirmiştim
Ayy sus suss bi keresindede ben erkek kuzenime yakalancaktımmm:18::18::18:
hahaha Allah korusun suratına bakamazdımm babamınnnn
yaaa sarılarak yürüyoduk sadece
yaaa sarılarak yürüyoduk sadece
bize göre normal ama babam için o sarılarak yürümee varyaa ooooo dayak sebebi olabilirr
ahahah büşraaa buna cok güldümmmbak bak geldi bi gün annemle mevlüte gittik mutfaktayız bizde servis yapıyoz neyse karnım çok açıktı milletin servisi biti sıra bizim karnımızın doymasında dolaptan ayran aldım kapalı böyle kutu ayran anneme dedim tut ellerimi yıkayıp geliyorum annem o sıra uğraşmıyım diye açmış ayranı bende mutfağa giderken elektirikler kesildi neysse zar zor gittim annemim elinde ayran falan banada hiç söylemiyor açtım diye bende dedim ki o gelene kadar elektirik gelene kadar çalkalıyım ayranı yanımdada bizimkiler var ayranı sallamamla her yer üstüm başım etrafımdakiler ayran olmaz mı millet aaaaaa ne oluyo demesiyle 10 dk sonra elektirikler geldi ama ben mutfantan o karanlıkta nasıl kaçtığımı bilmem içeri bi gittim herkez kendini temizliyor ıslak mendille halılar dolaplar hep ayran olmuşş annem her ayran aldığımızda derki açtım kızım sakın çalkalama
Ayyyy çok utanırdımmmAyy babamda bizi sarmaş dolaş yakalamıştı ama 2 senelik falandık ozaman babamda tanıyordu allahtan
Ama ben çok utanmıştım yinede direk iktirmiştim
hahahahihiihhohooho bir an önce söz möz lazım bize kızlar olmuyor böyle korkuyla yaşanırmı anacımmmm
Aynen yaaaa:18::18::18:hahhaaa bir tokata bakarr canımmm sonraa yerle yüz göz olurdumm
hahhaaa bir tokata bakarr canımmm sonraa yerle yüz göz olurdumm
Ah bir gelsinde ahhh böyle gezmek istiorum ben yapışıcam
Eki Görüntüle 289650
ahahah büşraaa buna cok güldümmm
O halin gözümde canlandııı
Ayyyy çok utanırdımmm
Gerçi utanmaya vakit kalmaz babam direk girişirdi benimkinee
Benim hesabıda keserdiii
Aynen yaaaa:18::18::18:
Hemen söz nisan ne varsa yapalımmm
hahaha bendee hepp koluna tutarımm çekiştiririmm böyle gömleğii yakamıı bırak artık diyor bazenn şaka yapıyor tabii D: ama çokk hoşumaa gidiyorrrrr
Ah bir gelsinde ahhh böyle gezmek istiorum ben yapışıcam
Eki Görüntüle 289650
Kuzu bende utandım ya sorma
kızım napıyım malzeme bu kullanıyorumbüşraaa büşraa gebertcemm seniii katıldım burda Allahh senii manyakk yaaaaa
ahahah büşraaa buna cok güldümmm
O halin gözümde canlandııı
Kelimeeeheeee birdeee birgün telefon konuşuyoruz osmanlaa arada kelime diye bağırıyor ne diyor bu diyorm acabaa bir değil iki değil kelime kelime ne diyon oğğummm sen ya dedim dalgamı geçiyonn hahaha birileri geliyormuş parolayı soruyormuşşş kopmuştum ozamannn yaaa
Kız bende nasıl tutuosam kolunu yakanın bir tarafı aşşağıya kayıyor
kızım napıyım malzeme bu kullanıyorum
napıyım ya söylemedi ki bana ev bizim ev olsa tamamda bizimde değildi
daha çolk var ama sizde anatın hadi aklıma geldikçe anlatırım
Kelimeee
Kız kimse kacırmazz rahat olll