Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

Ayy babamda bizi sarmaş dolaş yakalamıştı ama 2 senelik falandık ozaman babamda tanıyordu allahtan :KK52:
Ama ben çok utanmıştım yinede direk iktirmiştim:KK37:

bak bak geldi bi gün annemle mevlüte gittik mutfaktayız bizde servis yapıyoz neyse karnım çok açıktı milletin servisi biti sıra bizim karnımızın doymasında dolaptan ayran aldım kapalı böyle kutu ayran anneme dedim tut ellerimi yıkayıp geliyorum annem o sıra uğraşmıyım diye açmış ayranı bende mutfağa giderken elektirikler kesildi neysse zar zor gittim annemim elinde ayran falan banada hiç söylemiyor açtım diye bende dedim ki o gelene kadar elektirik gelene kadar çalkalıyım ayranı yanımdada bizimkiler var ayranı sallamamla her yer üstüm başım etrafımdakiler ayran olmaz mı millet aaaaaa ne oluyo demesiyle 10 dk sonra elektirikler geldi ama ben mutfantan o karanlıkta nasıl kaçtığımı bilmem içeri bi gittim herkez kendini temizliyor ıslak mendille halılar dolaplar hep ayran olmuşş annem her ayran aldığımızda derki açtım kızım sakın çalkalama :KK52:
ahahah büşraaa buna cok güldümmm
O halin gözümde canlandııı:KK1::KK1::KK1:

Ayy babamda bizi sarmaş dolaş yakalamıştı ama 2 senelik falandık ozaman babamda tanıyordu allahtan :KK52:
Ama ben çok utanmıştım yinede direk iktirmiştim:KK37:
Ayyyy çok utanırdımmm:KK17:
Gerçi utanmaya vakit kalmaz babam direk girişirdi benimkinee
Benim hesabıda keserdiii:KK1::KK1:

hahahahihiihhohooho bir an önce söz möz lazım bize kızlar olmuyor böyle korkuyla yaşanırmı anacımmmm :KK52:

hahhaaa bir tokata bakarr canımmm sonraa yerle yüz göz olurdumm :KK70: :KK52::KK52::KK52:
Aynen yaaaa:18::18::18:
Hemen söz nisan ne varsa yapalımmm

yürücenn tabiiiiii askerinn o seninnn seninnn :))) ama baba farklıı bee annemm hiç tatmıcamm gerçii rahat rahat sarılır gezerim sizin için bir gelsin deee:KK23::KK23:

Ah bir gelsinde ahhh böyle gezmek istiorum ben yapışıcam :KK23::KK52::KK52:
$sadece-sarılıp-uyuyacağız-diyen-erkek-koala_174543.jpg

Ayyyy çok utanırdımmm:KK17:
Gerçi utanmaya vakit kalmaz babam direk girişirdi benimkinee
Benim hesabıda keserdiii:KK1::KK1:

Aynen yaaaa:18::18::18:
Hemen söz nisan ne varsa yapalımmm

Kuzu bende utandım ya sorma :KK17:

heeee birdeee birgün telefon konuşuyoruz osmanlaa arada kelime diye bağırıyor ne diyor bu diyorm acabaa bir değil iki değil kelime kelime ne diyon oğğummm sen ya dedim dalgamı geçiyonn hahaha :KK70: birileri geliyormuş parolayı soruyormuşşş kopmuştum ozamannn yaaa :KK52::KK52:

büşraaa büşraa gebertcemm seniii katıldım burda :KK70: Allahh senii manyakk yaaaaa :KK52::KK52::KK52:
kızım napıyım malzeme bu kullanıyorum :KK1:

napıyım ya söylemedi ki bana ev bizim ev olsa tamamda bizimde değildi :KK52:

daha çolk var ama sizde anatın hadi aklıma geldikçe anlatırım :KK52:

heeee birdeee birgün telefon konuşuyoruz osmanlaa arada kelime diye bağırıyor ne diyor bu diyorm acabaa bir değil iki değil kelime kelime ne diyon oğğummm sen ya dedim dalgamı geçiyonn hahaha :KK70: birileri geliyormuş parolayı soruyormuşşş kopmuştum ozamannn yaaa :KK52::KK52:
Kelimeee:KK9::KK9::KK9:
Kız bende nasıl tutuosam kolunu yakanın bir tarafı aşşağıya kayıyor :KK52::KK52::KK52:

Kız kimse kacırmazz rahat olll:KK9::KK9:

X