şafak sayan kızların kilolarla mücadelesi buyrun zayıflamaya

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
şafak sayan kızların kilolarla mücadelesine buyrun kızlar

burda hergn yediklerimizi içtiğimiz suyu paylaşacağız bazı kurallar kuyacağız hep beraber mesela bir gün belirleyip haftada 1 kere tartılıp kilo kontrolü yapacağız kızlar tmm mı haydi bismillah buyrun

hayırlı olsun tertip

Ben diyetisyene gidip zayıfladım,sonra çikolatalara falan sardım geri aldım.
Şimdi listemi çıkardım tekrar,bu sefer bozmıcam,hatta şu listemi burdada paylaşayımda fikir olsun sizede.

hayırlı olsun topikimizzz

diyet listesi yapalım benim gibi çok acıkan ne yemeli falan çikolatadan vazgeçmem gerek

Ben diyetisyene gidip zayıfladım,sonra çikolatalara falan sardım geri aldım.
Şimdi listemi çıkardım tekrar,bu sefer bozmıcam,hatta şu listemi burdada paylaşayımda fikir olsun sizede.

paylaş paylaş birebir uyamayız çünkü kişisel diet ama işe yarayan yerlerine uyarız benimde vardı listem evde bende ona bakayım akşama

ohhh hepimize hayırlı olsun
ben tartıldım şimdi kıyafet ayakkabı fln ...
Anammmm o da neee???*
63 kilo olmuşummm
benim açlıktan ölmem lazımmm

paylaş paylaş birebir uyamayız çünkü kişisel diet ama işe yarayan yerlerine uyarız benimde vardı listem evde bende ona bakayım akşama

benim listeye iht,yacım yok, direkt açlık grevi paklar beni...
Senin gibi strese sokiyim kendimi bariii

Yok canım öyle kişisel sayılmaz çünkü şunu ye ya da bunu ye demiyor, ne yiyeceksen listeye bakıp kaç kaşık alman gerektiğini söylüyor.
Yani evde ne piştiyse ondan yiyorsun,öğlen şunu ye akşam bunu ye diyen diyetleri uygulaması zor oluyor zaten.
Saatlere dikkat etmek lazımmış,kahvaltı 9daysa hergün 9 gibi.Öğün atlayıp mideyi boş bırakırsanız,o uzun aradan sonra yediklerinizi karaciğer yağ olarak depo eder.
listede okunmayan yer olursa söyleyin yazayım.

Eklentiler

• $3.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 107
  • $1.JPG
    33,5 KB · Görüntüleme: 96
  • $2.JPG
    56,5 KB · Görüntüleme: 100
ben olmem lazım ozaman kızlar neysee ben kılomu bıldırmıyımde verdıklerımı solerım bugunden yedıklerımı yazayım ben

sabah
1 kase ka flex
yarım saat sonra azıcık ucundan bır ısırık borek
öglen
sehrıye corbası
3 kofte
patates pürösü
ara ögun
yesıl cay
salep
aksam
meyve

bende sabah 1 dilim ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
1 salatalık yedim
öğlen: 1 dilim ekmek
çorba
ciğer
akşamada meyve yicem sadece

hepimize hayırlı uğurluu olsunnn

sabah 1 poğaça & Yarım dilim su böreiii
10 gibi 1 portakal
12,30 da çorba,bezelye,yourt
16.00 1tanecik şöbiyet
akşam yine çorba sebze olur büyük ihtimalle :18:
ortalama 2litrede su içiyorum hergün :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…