- 2 Ocak 2015
- 6.430
- 15.447
- 448
- Konu Sahibi siluet1989
-
Ay evet, karşıt anlamlısı yazacaktım, karşıt kelimesi uzun geldi, kısaca zıt yazayım derken eş yazmışım. Düzelttiğiniz için teşekkürler.bu arada sıla gurbetin zıt anlamlısıdır.gurbet yad el ile eş anlamlı.sıla memlekettir.özlenene kavuşmaktır.
bence branş olarak en zoru ilkokul olsa gerekİyi ki ilkokul öğretmeni değilim.
Evet dalga geçecek insanlr her türlü geçer.ilginiz için teşekkür ederimBenim bi arkadaşım var ismi Sadenur. Başta değişik geldi ama güzel isim bence. Hani çok absürt bişey olmadığı sürece dalga geçilecek diye düşünmeyin. Her türlü geçilir zaten merak etmeyin
Dalga vaaaar, dalga var. Tuzluda şekerlide bir şey yok da, Gökhan mesela oluveriyor Gö.han, Berrak ne oluyor yazmayayım.Çocuguna "yosma" diyen var, ne sahane bir anlami olursa olsun kamu nezdindeki anlamina da bakmali..
Dalga gecmeye takilmayin bu kadar sadem dersin, tuzlum sekerlim derler..
Sevdiginiz, muteber bir ismi koyun, siradan olmasin diye cok da ugrasmayin bence
Ah ah benim son derece sıradan 80ler modeli adimi telefonlardaki T9 yazim destegi neler yapiyor, yazmayayim da aleme reklam olmayalim :))Dalga vaaaar, dalga var. Tuzluda şekerlide bir şey yok da, Gökhan mesela oluveriyor Gö.han, Berrak ne oluyor yazmayayım.
Yoksa Deniz ismi mesela, Deniz yerine okyanus derler, göl derler sıkıntı yok, Gamze için çukur diyorlar, bunda da sıkıntı yok, diğer çeşit problem oluyor.
ilginiz için çok teşekkür ederim.sıla ismine yoğunlaştıkÇocuguna "yosma" diyen var, ne sahane bir anlami olursa olsun kamu nezdindeki anlamina da bakmali..
Sevdiginiz, muteber bir ismi koyun, siradan olmasin diye cok da ugrasmayin bence
defne yakın arkadaşımın kızının adı.sıla ismine yoğunlaştık.çok teşekkür ederimDefne benim kızımın adı eğer ikincisi bebeğim olsaydi onunda adını Duru koyucaktim
çok teşekkür ederim ilginiz için gülceyi eşim beğenmiyorBende düşünmüştüm bu ismi. Bence çok güzelbir yakınımız Gülce ismini takmak istiyordu kızı olmadı ama Gülce de çok tatlı naif bir isim bence.
ilginiz için çok teşekkür ederim Sıla ismine yoğunlaştıkÇocuguna "yosma" diyen var, ne sahane bir anlami olursa olsun kamu nezdindeki anlamina da bakmali..
ece meva selin elvin lavin vs vs. sadem pek beğenemedim bende ama tercih sizin :)Başka öneriniz varmı ilk kızımın adı duru?
teşekkür ederim ilginiz için sıla ismine yoğunlaştıkBence lina ikra asel mina mila bunları bir düşünün derim banada dua ederseniz sevinirim arkadaşım❤
teşekkür ederim ilginiz için sıla ismine yoğunlaştıkBence lina ikra asel mina mila bunları bir düşünün derim banada dua ederseniz sevinirim arkadaşım❤
Yaa.. Allah kolaylik versin..Arkadaşlar sıla ismine yoğunlaştık.siirte tayinimiz çıktı gurbette doğacak kızım.bizim için dua edin lojman çıksın biran önce
aminn ne kadar süredr lojman çıktı size? ağrıda soğuk oluyormuş öyle diyorlarYaa.. Allah kolaylik versin..
Hakkinizda hayirlisi olsun..
Hayirlisiyla kucaginiza alin insaAllah..
Biz de Ağrı'da tayinciyz, lojmandayiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?