Sadem ismi nasıl

Benim bi arkadaşım var ismi Sadenur. Başta değişik geldi ama güzel isim bence. Hani çok absürt bişey olmadığı sürece dalga geçilecek diye düşünmeyin. Her türlü geçilir zaten merak etmeyin

Çocuguna "yosma" diyen var, ne sahane bir anlami olursa olsun kamu nezdindeki anlamina da bakmali..
Dalga gecmeye takilmayin bu kadar sadem dersin, tuzlum sekerlim derler..
Sevdiginiz, muteber bir ismi koyun, siradan olmasin diye cok da ugrasmayin bence

Dalga vaaaar, dalga var. Tuzluda şekerlide bir şey yok da, Gökhan mesela oluveriyor Gö.han, Berrak ne oluyor yazmayayım.
Yoksa Deniz ismi mesela, Deniz yerine okyanus derler, göl derler sıkıntı yok, Gamze için çukur diyorlar, bunda da sıkıntı yok, diğer çeşit problem oluyor.

Bende düşünmüştüm bu ismi. Bence çok güzel bir yakınımız Gülce ismini takmak istiyordu kızı olmadı ama Gülce de çok tatlı naif bir isim bence.

Ah ah benim son derece sıradan 80ler modeli adimi telefonlardaki T9 yazim destegi neler yapiyor, yazmayayim da aleme reklam olmayalim :))

ilginiz için çok teşekkür ederim.sıla ismine yoğunlaştık

ilginiz için çok teşekkür ederim Sıla ismine yoğunlaştık

Arkadaşlar sıla ismine yoğunlaştık.siirte tayinimiz çıktı gurbette doğacak kızım.bizim için dua edin lojman çıksın biran önce
Yaa.. Allah kolaylik versin..
Hakkinizda hayirlisi olsun..
Hayirlisiyla kucaginiza alin insaAllah..
Biz de Ağrı'da tayinciyz, lojmandayiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…