- 7 Ocak 2020
- 455
- 518
- 33
- Konu Sahibi siluet1989
-
ben kızıma kardeşi olsaydı Selinkoyacaktım kısmet olmadı
selin ismini bende düşündüm bir ara.ilk kızımın adı duru... sadem de saf duru demek birde çiçek ismi.çok mu kötü başka öneriniz varmı ?ben kızıma kardeşi olsaydı Selinkoyacaktım kısmet olmadı
ilk kızımın adı duru... sadem de saf duru demek birde çiçek ismi.çok mu kötü başka öneriniz varmı ?doğa nasıl ? buse yasa başka ?Neler duydu bu kulaklar sizinkiler bana dalga gecilecek isimler gibi gelmedi.
selin ismini bende düşündüm bir ara.ilk kızımın adı duru... sadem de saf duru demek birde çiçek ismi.çok mu kötü başka öneriniz varmı ?
teşekkür ederimÇok güzel bence. Bayıldım. Sadem
bade ismini eşim beğenmedi.allah sizede kısmet etsin inşbirde bade ismini çok begeniyorum
bunuda eşim beğenmiyorsademi pek beğenmedim ben, eski tarz ama yeni de olmaya çalışıyor arada kalmış bi isim gibi geldi.
"Tanem"bir düşünün tınısı aynı.
Başka öneriniz varmı ilk kızımın adı duru?Sadem koymayin lutfen..fikir sordunuz diye soyluyorm..yoksa karismam valla..ama koymayn bnce
sıla yı ben çok beğendim anlamı özlenene kavuşmak demek ama millet hep ayrılık yaşarsın diyorSadem güzel :)
O kulvarda; İlkim, Tanem bunlarda olabilir
Sıla’da güzel bence saydığınız isimlerde bir problem yok dalga geçilecek isimler değil.
başka öneriniz varmı tabiata ait olabilirSoner Sarıkabadayı geldi aklima okur okumaz
aklima guzel bi isim gelse kendim not alicam ama yokkk kiz olursa doga koymak istiyorum ama onu da esim begenmedi begenirseniz siz koyunbaşka öneriniz varmı tabiata ait olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?