Sadem ismi nasıl

aminn ne kadar süredr lojman çıktı size? ağrıda soğuk oluyormuş öyle diyorlar
Geldigimzde disardan ev tuttuk orda kaldik. (O zmn bebegim 15 gunluktu) 1 ay sonra lojman cikti ve tekrar tasindik.. Ilcesindeyiz merkezde degil.. Belli olmuyor lojman ilcelere, ilcelerin buyuklugne, lojman sayisina gore degisiyor.
Agri cok soguk. Kar 6 ay yerden kalkmaz.. 2 ay yaz. O da aksam 6 dan sonra uzun kollu giyiliyor.

Bende nedense asya ismini çok begeniyorum ay nereden aklınıza geldi böyle şeyler zamanla covuklar daha da akıllı oluyor herşeyin farkındalar neden dalga geçsinler böyle.birsey akıllarına bile gelmez ee Eylül'de o zaman bı ay onunladami dalga geçilecek ona bakılırsa her ismin bı komik yanı var dalga gecilecekse her türlü gecikir ama asya ismi çok beğeniyorum kızım olsa gönlümden geçen o olur Ebrar Zehra ismi Betül isimleri handan böyle güzel isimler.koyun çocuklarınıza kim ne derse desin herkesin kendi çocuğu degilmi Canan ismi mesela şüheda

Asya ismini cok severim sadem de cok hoş ama Asya tercihimdir :)

Ben de Asya ismini cok begeniyorum. Fakat anlamindan ötürü (anlamsizligindan desem daha dogru olacak) çok arada derede kalmistim.. Cunku anlam cok cok onemliydi bir o kdr da icime sinmesi.. :)

Kırk yıl düşünsem o isimlerin dalga geçilebileceği kelimeler aklıma gelmez nerden biliyorsunuz öğretmen misiniz

siirtte 3 ay kışmış gerisi yazmış bakalım lojman çıksada bende gitsem

İlginiz için çok teşekkür ederim.sıla ismine yoğunlaştık.

Kırk yıl düşünsem o isimlerin dalga geçilebileceği kelimeler aklıma gelmez nerden biliyorsunuz öğretmen misiniz ☺
öğretmen değilim.liseyi çocuk gelişimi ve eğitimi okuduğum için stajyerlik sayılırsa 1 buçuk eğitim dönemi staj yaptım anasınıfında o ayrı sonra üniversiteyi sosyal hizmetler okuyan biri olarak şuan diplomalı ev hanımıyım ama kardeşim öğretmen.sıla ismine yoğunlaştık eşimin görevi nedeni ile siirte tayin çıktı bebek orada doğacak

Sağlıkla gelsin inş Sıla

Arkadaşımın kızının ismi Gül beren
Basta çok garip gelmişti ama sonra çok sevdim. Duru ya uyar mi bilemem. Yigenimin ismi de zeynep duru
Ablamda kizi olursa bilge koymak istiyor.
Uymasını dert etme. Ne hissediyorsan o olsunn içine sinen
Niye ablasıyla uyumlu olmak zorunda olduğu ismi taşısın ki kısıtlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…