- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
- Konu Sahibi siluet1989
-
İsimlerin kişiliği etkilediğini bende düşünüyorum ama hem bu şekilde değil hem de tek başına değil. İnanın başkalarının fikrinden çok kendi içinize sinmesi daha önemlisıla yı ben çok beğendim anlamı özlenene kavuşmak demek ama millet hep ayrılık yaşarsın diyor
bende o isimde aradayım hah işte bu diyemiyorum ama isimde yok. Asya söylenişi güzel ama anlamı işte dünyanın en büyük kıtası.Buse olsun dedi eşim hem eski hem kulağa hoş geliyor dedi.anlamları öpücük,tebessüm birde din ile ilgili bir yorum vardı açıklamadaaklima guzel bi isim gelse kendim not alicam ama yokkk kiz olursa doga koymak istiyorum ama onu da esim begenmedi begenirseniz siz koyun
aralarında sıla içinize en sineni doğru anlıyorum dimiİsimlerin kişiliği etkilediğini bende düşünüyorum ama hem bu şekilde değil hem de tek başına değil. İnanın başkalarının fikrinden çok kendi içinize sinmesi daha önemli
olabilir dediginiz isimleri yazin ara ara okuyun okudukca biri gozunuze carpacaktir.bende o isimde aradayım hah işte bu diyemiyorum ama isimde yok. Asya söylenişi güzel ama anlamı işte dünyanın en büyük kıtası.Buse olsun dedi eşim hem eski hem kulağa hoş geliyor dedi.anlamları öpücük,tebessüm birde din ile ilgili bir yorum vardı açıklamada
Hic biri dalga gecilecek isimler değil artık ben okullarda öyle isimler duyuyorumki sizinkiler klasik isim kalmış eylül de çok güzel asya da ve dalga geçmek falan olmaz emin olunbayanlar çocuğum ekimde doğacak isim bulamıyorum Sadem, buse, sıla ,asya diye düşünüyorum. içinden çıkamıyorum.eşim beğeniyor kızım beğenmiyor,onlar beğeniyor kız kardeşim o ne ya diyor. asya ile okulda dalga geçerler diye düşünüyorum yok afrika falan diye.kardeşime kalırsa eylül,nehir gibi isimler dalga geçenler eylül deyince ekim kasım diye yine dalga geçer.çok kararsızım başka öneriler varmı?
Doğruduraralarında sıla içinize en sineni doğru anlıyorum dimi
bayanlar çocuğum ekimde doğacak isim bulamıyorum Sadem, buse, sıla ,asya diye düşünüyorum. içinden çıkamıyorum.eşim beğeniyor kızım beğenmiyor,onlar beğeniyor kız kardeşim o ne ya diyor. asya ile okulda dalga geçerler diye düşünüyorum yok afrika falan diye.kardeşime kalırsa eylül,nehir gibi isimler dalga geçenler eylül deyince ekim kasım diye yine dalga geçer.çok kararsızım başka öneriler varmı?
Ben bu ara mina ismini begenyorum..bir cok anlami var billur,şeffaf anlamlari da varms..duruyla ses olarak degl ama anlm olarak uyumlu gelir belki..ogrencmde vardi..soylemesi de hos..ogrencm de hem guzel hem zeki hem hanmfendi bi kizdi..belki ondan iyi bi izlnmi var bnde..Başka öneriniz varmı ilk kızımın adı duru?
kuzenimin ismiBerrak koy:)
Duruya çok yakın
derini aslında duruya koymayı düşündüm babası istemedi.abimde hemen kızına koydu yoksa ikinciye koyardımDerin nasıl:) Duruya yakın bu:)
Derin ve Berrak diyorum
su bana tamlayan gibi geliyor yani ikinci isim gibi yinede teşekkür ederimSu koyun
aslı listeye ekleyeyimAslı nasıl
asya yerine Aslı
Aslı Su :)
Aslı buysa fotokopisi nerde derleraslı listeye ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?