Sadem ismi nasıl

sıla yı ben çok beğendim anlamı özlenene kavuşmak demek ama millet hep ayrılık yaşarsın diyor
İsimlerin kişiliği etkilediğini bende düşünüyorum ama hem bu şekilde değil hem de tek başına değil. İnanın başkalarının fikrinden çok kendi içinize sinmesi daha önemli

aklima guzel bi isim gelse kendim not alicam ama yokkk kiz olursa doga koymak istiyorum ama onu da esim begenmedi begenirseniz siz koyun
bende o isimde aradayım hah işte bu diyemiyorum ama isimde yok. Asya söylenişi güzel ama anlamı işte dünyanın en büyük kıtası.Buse olsun dedi eşim hem eski hem kulağa hoş geliyor dedi.anlamları öpücük,tebessüm birde din ile ilgili bir yorum vardı açıklamada

olabilir dediginiz isimleri yazin ara ara okuyun okudukca biri gozunuze carpacaktir.

Hic biri dalga gecilecek isimler değil artık ben okullarda öyle isimler duyuyorumki sizinkiler klasik isim kalmış eylül de çok güzel asya da ve dalga geçmek falan olmaz emin olun
Sadem i biraz yadirgadim
Bir kizim olsa adını GÜLCE İNCİ DİDEM yada ALYA koyardım

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Sizin, eşinizin ve kızınızın fikri önemli. Diğer insanlara kulak asmayın. Bir öğretmen olarak okulda her türlü isimle dalga geçildiğini görüyorum. Dalga geçmek isteyen geçecek bir şey buluyor. Saydığınız isimler de çok dalga geçilecek isimler değil.

Gülce, gökçe, gökçen

kızım olursa üçünden birini koyarım

Başka öneriniz varmı ilk kızımın adı duru?
Ben bu ara mina ismini begenyorum..bir cok anlami var billur,şeffaf anlamlari da varms..duruyla ses olarak degl ama anlm olarak uyumlu gelir belki..ogrencmde vardi..soylemesi de hos..ogrencm de hem guzel hem zeki hem hanmfendi bi kizdi..belki ondan iyi bi izlnmi var bnde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…