- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.982
- 598
- 35
- Konu Sahibi siluet1989
benim adim da ASLI FOTOKOBİ NERDE DİYE SORAN OLMADİAslı buysa fotokopisi nerde derler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adim da ASLI FOTOKOBİ NERDE DİYE SORAN OLMADİAslı buysa fotokopisi nerde derler![]()
Benim etrafımda ki aslılara yapılıyor bu espiri o yüzden dedimbenim adim da ASLI FOTOKOBİ NERDE DİYE SORAN OLMADİİsminden çok memnunuım:)
doğru yine dalga geçen geçerAslı buysa fotokopisi nerde derler![]()
teşekkür ederim ilgin için ceren isminide listeye alacağımSonunda sahiplenme harfi olan isimleri sevemiyorum, Ayşem,sadem,tanem vs.
Elin adami kızıma Sadem, Ayşem diyecek
Bera, Zülal,Aysima,didar,Berra,Ceren, Gökçen gibi isimler hoşuma gidiyor tavsiye olarak bunlar aklıma geldi.
teşekkür ederim yorumunuz içinÇocuklar genelde küfürlü dalga geçiyorlar, Berrak mesela yazık olmuş kızcağıza, yüzüne yapılmasa bile arkasından neler diyecekler
Sıla o kadar çok o kadar çok ki... Pazar ismi gibi geliyor artık. Gurbet'in eş anlamlısı bir de mesela.
Asya demişsiniz, gayet güzel ve nadir.
Nil eklemek istiyorum, öz, yaygın değil ve benim kulağıma çok asil çok saf geliyor.
teşekkür ederimSadem çok güzel diğer saydıklarımız kotu
teşekkür ederim ilginiz içinSadem gayet güzel. Duru'ya eş anlamlı olması da güzel
Sıla ve Buse de güzel.
Asya'yı beğenmiyorum ben.
doğa aklımdan geçiyor ama arkadaşımın oğlunun adıda doğa. çok yaygın. teşekkür ederim ilginiz içinDoğa koyardim ben olsam.
Nilsu da hoşuma gidiyor.
Naz veya Peri ismi de hoş..
Kisa isimleri seviyorum![]()
bu arada sıla gurbetin zıt anlamlısıdır.gurbet yad el ile eş anlamlı.sıla memlekettir.özlenene kavuşmaktır.Çocuklar genelde küfürlü dalga geçiyorlar, Berrak mesela yazık olmuş kızcağıza, yüzüne yapılmasa bile arkasından neler diyecekler
Sıla o kadar çok o kadar çok ki... Pazar ismi gibi geliyor artık. Gurbet'in eş anlamlısı bir de mesela.
Nil eklemek istiyorum, öz, yaygın değil ve benim kulağıma çok asil çok saf geliyor.
sıla ismi hakkında hadis olarak geçen bir konu var Sıla-i rahim.isteyen herkese yardımcı olması açısından paylaşıyorumÇocuklar genelde küfürlü dalga geçiyorlar, Berrak mesela yazık olmuş kızcağıza, yüzüne yapılmasa bile arkasından neler diyecekler
teşekkür ederim ilginiz içinSadem cok hoş..
Asya'da anlam yok ama ben cok begeniyorum. (Kizimin ismi)
Sila ismini hic hic sevmem..
Buse guzel isim..
Genel olarak sectiginiz isimler guzel isimler..
Doğa ismini de cok severim ki ben Sadem veya Doga diyorum..
Onun disnda Ipek, Idil, Misra, Günce, Özgü isimlerini severim..
amin çok teşekkür ederim.şimdilik sıla daha yakın geliyor bize.değişmezse fikrimiz sıla olacakBenim kızımın adı İpek..Her duyan çok beğeniyor .Öneririm .Bir kızım daha olsa Eda veya Sıla düşünüyorum ismini .. Sude ismini de severim.Ben sonunda sahiplenme eki olan isimleri sevmiyorum .Ecem,Aşkım ,İlkem gibi.Sonucta kız büyüyecek elin adamı öyle seslenecek ..Ben istemezdim şahsen ..Sağlıkla gelsin miniginiz ..
İyi ki ilkokul öğretmeni değilim.asya ile okulda dalga geçerler diye düşünüyorum yok afrika falan diye.