• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadem ismi nasıl

Çocuklar genelde küfürlü dalga geçiyorlar, Berrak mesela yazık olmuş kızcağıza, yüzüne yapılmasa bile arkasından neler diyecekler :D

Sıla o kadar çok o kadar çok ki... Pazar ismi gibi geliyor artık. Gurbet'in eş anlamlısı bir de mesela.

Asya demişsiniz, gayet güzel ve nadir.
Nil eklemek istiyorum, öz, yaygın değil ve benim kulağıma çok asil çok saf geliyor.

Çocuklar genelde küfürlü dalga geçiyorlar, Berrak mesela yazık olmuş kızcağıza, yüzüne yapılmasa bile arkasından neler diyecekler :D

Sıla o kadar çok o kadar çok ki... Pazar ismi gibi geliyor artık. Gurbet'in eş anlamlısı bir de mesela.

Nil eklemek istiyorum, öz, yaygın değil ve benim kulağıma çok asil çok saf geliyor.
teşekkür ederim yorumunuz için 🙏

bu arada sıla gurbetin zıt anlamlısıdır.gurbet yad el ile eş anlamlı.sıla memlekettir.özlenene kavuşmaktır.

sıla ismi hakkında hadis olarak geçen bir konu var Sıla-i rahim.isteyen herkese yardımcı olması açısından paylaşıyorum

Eklentiler

• 6A07CFFA-D527-4634-80C4-CB3107384888.webp
    6A07CFFA-D527-4634-80C4-CB3107384888.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 29
Sadem cok hoş..
Asya'da anlam yok ama ben cok begeniyorum. (Kizimin ismi)
Sila ismini hic hic sevmem..
Buse guzel isim..
Genel olarak sectiginiz isimler guzel isimler..
Doğa ismini de cok severim ki ben Sadem veya Doga diyorum..
Onun disnda Ipek, Idil, Misra, Günce, Özgü isimlerini severim..

Son düzenleme:
Sadem cok hoş..
Asya'da anlam yok ama ben cok begeniyorum. (Kizimin ismi)
Sila ismini hic hic sevmem..
Buse guzel isim..
Genel olarak sectiginiz isimler guzel isimler..
Doğa ismini de cok severim ki ben Sadem veya Doga diyorum..
Onun disnda Ipek, Idil, Misra, Günce, Özgü isimlerini severim..
teşekkür ederim ilginiz için 🙏

Benim kızımın adı İpek..Her duyan çok beğeniyor .Öneririm .Bir kızım daha olsa Eda veya Sıla düşünüyorum ismini .. Sude ismini de severim.Ben sonunda sahiplenme eki olan isimleri sevmiyorum .Ecem,Aşkım ,İlkem gibi.Sonucta kız büyüyecek elin adamı öyle seslenecek ..Ben istemezdim şahsen ..Sağlıkla gelsin miniginiz ..

Benim kızımın adı İpek..Her duyan çok beğeniyor .Öneririm .Bir kızım daha olsa Eda veya Sıla düşünüyorum ismini .. Sude ismini de severim.Ben sonunda sahiplenme eki olan isimleri sevmiyorum .Ecem,Aşkım ,İlkem gibi.Sonucta kız büyüyecek elin adamı öyle seslenecek ..Ben istemezdim şahsen ..Sağlıkla gelsin miniginiz ..
amin çok teşekkür ederim.şimdilik sıla daha yakın geliyor bize.değişmezse fikrimiz sıla olacak

Back