• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sadelik mi? Şatafat mı?

hacopoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
708
7
118
37
İstanbul
hep sade bir gelin olmak istemiştim öylede oldum.
kuaförüme saç modelimi anlattığımda emin misin diye sordu bana. ne olacak ki dedim. bence model güzel ama bizimkiler böyle sade şeyleri sevmezler
gelin saçı dediğin kabarık olmalıdır onlara göre
sen biraz Türkiye sınırları dışına çıkmışsın dedi.
sonra dikkat ettim öyle kafalarımızda kocaman yapmacık duran topuzlar
bir sürü gereksiz aksesuar makyaj desek almış başını gidiyor
hele kırmızı ruju anlamıyorum.
tabi tercih meselesi ama geline gelinliğe sade olmak yakışmaz mı
tahmin edebileceğiniz gibi çoğu kişi makyajımı ve saçımı beyenmedi:umursamaz:
ama gelinliğin içindeki bendim gerçek ben ve çok mutluydum. bence abartmamak en güzeli

gelinliğini çok merak ettim bir resmini koysana
canım
bence bir gelinlik hem şatafatlı hemde sadece olmalı :)

ayyy resim yok mu çok merak ettim saçını makyajını bende çok beğeniyorum sadeliği...

saçima çok özendimde makyajim gayet doğaldi
hatta ruj yerine sadece dudak parlaticisi sürdürdüm
abartiyi bende sevmem sadelikten yanayim
hihoyyyt

Canım önemli olan sensin.Onlar istediğini düşünsün.sen sade olmaktan hoşlanıyorsun ve öyle mutlusun.Sonucta gelin sensin :)

sadelikten pek hoşlanmam bi kere evleniyoruz biraz süslü olmalı:jeyyar:hele elbise gibi olanlar çok çirkin bence:olmaz:

bence bir gelinde hem sadelik hem abartı bir arda olmalı mesela çok büyük bir topuz yaptırıp ince bir taç veya çiçek hafitte makyajla hem sade hemde şatafatlı olur bazı kişilerde görüyorum birkere gelin oluyoruz diye okadar çok abartıyorlarki saçlar topuz kocaman taç takılmış yetmezmiş gibi ayrıca çiçek oda yetmezmiş gibi birde saçlarına simli sprey işte bunlar çok abartılı bazılarıda yataktan kalkmış gibi görünüyor onlarda çok sade
bence ikisinin ortası olmalı

düğünde sonra kimi görsem bana gördüğümüz en sade ama en güzel gelindin dediler gelinliğim sadeydi zaten bana göre göğüs kısmında ve etek ucunda papatyalar vardı sadece nikahımda sade bi topuz yaptırmıştım zaten duvağım üzerinde olduğu için görünmüyordu bile ben istedim öyle olmasını
düğünümde saçımda yan topuz yaptırmıstım el çiçeğim mordu sacımada ona uygun 3 tane minik gul taktılar morrrrr tacımda vardı ama sanki sacımı sadece yandan toplamışım gibi duruyordu hatta fotomu ekliiim sizinde yorumlarınızı alııım
dsc7753.jpg

çok güzel bence de sadelik en büyük şatafattır sadelik zarifliktir ... bazen öyle gelinlikle ve makyajlar görüyorum ki çok itici ve çok bayağı duruyor ...

gamze_ozcelik_gelinlik.jpg

bence de sadelik daha güzel ama sadeliğin içinde şık olmak önemli :)

Ben gündelik yaşantımda da severim kokoşluğu,gelin olduğumda da kimine göre sadeydim,kimine göre gelinliğim hem sade hem ihtişamlıydı.Aslında önceleri tamamıyle sadelıkten yanaydım evlendikten snr ne olduysa süslenmeden çıkamıyorum dışarı :) Fazla sadelığıde sevmıyorum spora gider gıbı ne o öyle.Tabi ki ne derler tarz meselesi bunlar.Sonuçta düğününde herkesin gözü senin üzerinde olmalı herkes seni konuşmalı çünkü böyle gördüm ben.

düğünde sonra kimi görsem bana gördüğümüz en sade ama en güzel gelindin dediler gelinliğim sadeydi zaten bana göre göğüs kısmında ve etek ucunda papatyalar vardı sadece nikahımda sade bi topuz yaptırmıştım zaten duvağım üzerinde olduğu için görünmüyordu bile ben istedim öyle olmasını
düğünümde saçımda yan topuz yaptırmıstım el çiçeğim mordu sacımada ona uygun 3 tane minik gul taktılar morrrrr tacımda vardı ama sanki sacımı sadece yandan toplamışım gibi duruyordu hatta fotomu ekliiim sizinde yorumlarınızı alııım
dsc7753.jpg

canım çok hoş olmuşsun bence benimde kastettiğim bu işte sade ama ışıltılı. boş ver bana da dediler ne o öle saçını yandan toplayım gelmiş gibi. ama o gün ben bendim.ve mutluydum

Ben gündelik yaşantımda da severim kokoşluğu,gelin olduğumda da kimine göre sadeydim,kimine göre gelinliğim hem sade hem ihtişamlıydı.Aslında önceleri tamamıyle sadelıkten yanaydım evlendikten snr ne olduysa süslenmeden çıkamıyorum dışarı :) Fazla sadelığıde sevmıyorum spora gider gıbı ne o öyle.Tabi ki ne derler tarz meselesi bunlar.Sonuçta düğününde herkesin gözü senin üzerinde olmalı herkes seni konuşmalı çünkü böyle gördüm ben.

katılıyorum sana arkadaşım tarz meselesi kokoşsan sen kokoş gelin olacaksın kimsede buna şaşırmaz zaten kokoşsundur. ama günlük hayatta sade olupta gelinlii şatafatlı olunca işte orası garip oluyo bence gelinlik kişiliği yansıtmalıki rahat olasın

Back