- 16 Haziran 2011
- 14.892
- 62.587
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Bilmem ki ama 3 ayrı takım diye algıladığım için bana çok geldi. Benim her şeyim tek tip. Evet 18 tane çay bardağı çok değil bence de. 3 ayrı karışık takım görmek dolabımda sinirimi bozuyor. Kafam karışıyor
Ayyy evet hep yorgun ve uykuluyum aynı şekilde kolum kalkmıyor. Bir sersemlik oluyor üstümde… biliyordum bende bir gariplik olmadığını5 gundur ordaydim, dün evime geldim. Gercekten yogun esyalar arasinda ruhen skldgmi cok iyi anladim.surekli uykum geliyor, ruhum daraliyor , canim birsey yapmak istemiyor.
Ben minimalist isem, o maksimalist..
Bir insanin 48484994949 tane tabak catal kasigi olur mu hepsi de renkli renkli.
Birsuru plastik var gecenlerde mutfaktan ufak bir kap alaym, salatalik yapacaktim hepsi uzerime düştü.
Kolum kalkmiyor orda, bu sefer is yapmiyor oluyorum elimden geldigince yardim ediyorum ama bir sey alirken geride 494o4o9 tane seyi duzeltmek istemiyorum. Tabagi alacaksam direkt onu almak istiyorum . Ama kayinvalidemde 10 tane urunu indirip , istedigimi alip , geride kalanları yerlestirmem gerekiyor
Ben salata yapinca mutlaka bir cop posetini cikarip icine dogruyorum, bakiyorum kendisi lavabonun icine dogramis.Ayyy evet hep yorgun ve uykuluyum aynı şekilde kolum kalkmıyor. Bir sersemlik oluyor üstümde… biliyordum bende bir gariplik olmadığınıbir de işi biten tuzluğu, sebze kabuklarını falan kaldırmaz hiç… işe girişmeden önce tezgahı boşaltmak yarım saat sürüyor
Ben kapalı değilim ama hala dağıtıyorum bitmiyor o tülbentlerAnnem 6 tane yapti kayinvalidem de bir o kadar yapmis 120 tane yazma var mesela kapaliyim ama 120 tanesini de ortmuyorum boyle toptan kermese falan bagislayacagim o derece biktim kizim giriyor odaya dagitiyor firlatiyor esyaya hizmetten yordum iyice
Baharatlık ve yağdanlıklarınızı nerede kullanıyorsunuz? Zor olmuyor mu yemek yaparken?Sadelik, minimalist yaşam candır!
Mutfak tezgahimin uzerinde sadece kasiklik var.
Bembeyaz. Silerim aninda mis gibi parlar.
Ama kayinvalidemin evine gittim mi 394959 tane esyasi oldugundan ruhum daralir,
Evimin isi yarim saatte biter.
Zaman 24 saat kardesim, esyaya hizmet edemem.
Yeni geljn evi gibi yasamlari hic sevmem.
Mis valla....
Bacım bana 2 takım nevresim verir misin
Hemen ust dolabimin icerisinde..Baharatlık ve yağdanlıklarınızı nerede kullanıyorsunuz? Zor olmuyor mu yemek yaparken?
Elden teslimde öyle birşey yapamazlar.Bu arada 2. El satışı asla önermem millet uyanmış elindeki eski ile değiştirip ürününüzü calabilirler boşuna stres sahibi olmayın
Bir kaç aya kadar çok ürün sattim ama sonuncusu tövbe ettirdi hiç gerek yok çok ilginç hikayeler de okudum ve uygulamayı sildim
18 bardağı napıcaksınız kız1 takım çay seti 6 lı bardaktan ibaret değil mi ?
Bende nefret ediyorum tezgah üstü sıkışıklılığından ama dolaptan çıkartmasını da göze alamıyorumHemen ust dolabimin icerisinde..
Tozlanmiyor dolap icerisinde oldugu zaman.
Ve cam vakumlu kaplarda oldugu icin . Icerisinde hangi baharat var hemen gorebiliyorum dolabi acar acmaz
Düdüklü tencere lastiğinden başlayabilirsinizBenim de her şeyi atasım var ancak eşim tam bir stokçu. Bozulan ve tamir olmayacak bir elektrikli aleti bile atarken sağlam parçalarını alıp öyle atar, kabloları gibievde hiç bir işime yaramayacak farklı boyutlarda 3 adet düdüklü tencere lastiği var mesela. Geçen gün attığımız sahanın kulplarını buldum, söküp almış.
Hangi bir yerden sadeleşmeye başlarım bilemiyorum.