-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Elden teslimde öyle birşey yapamazlar.
bir kac takım kahve yanı bardağı
sunum tabakları
krep tavalari
12 takım nevresim var
3 takim cay seti 2 takim su seti 12 tane tabak
kepce kevgir falan 3 4 tane almisim alirken
3 tane silikon spatula
kahve süsleme aparati
zemzem bardagi gibi ufacik kahve yani bardagı
Bu kadarı cidden fazla ama yani.3 tane cekyatim var
Inanin isiniz aksine kolaylasiyor, bence bu zamanda minimalizm en guzeli, zaten bu dunya al daha cok al uzerine kurulu .Bende nefret ediyorum tezgah üstü sıkışıklılığından ama dolaptan çıkartmasını da göze alamıyorum
Laptop u da uzağa satmasın bir zahmet.Evet birtek o kaldı ama diğer uygulamalar hırsız dolmuş seri numarasını bildirmesine rağmen laptop çaldıran bile olmus
Onlar atılamaz şeyler onun içinDüdüklü tencere lastiğinden başlayabilirsiniz
Laptop u da uzağa satmasın bir zahmet.
Ay zaten insanlarla uğraşması yoruyor. Şu an hepsini bağışlayasım var.
Benim zaten krep tavam, silikon spatulam, kahve süsleme aparatım bile yok, hiç olmadı düşünün artık gerisiniInanin isiniz aksine kolaylasiyor, bence bu zamanda minimalizm en guzeli, zaten bu dunya al daha cok al uzerine kurulu .
Kolay kazanmiyoruz. Maddelerden ziyade maneviyata , yasam kalitemize harcasak ..
Cok cokk guzell masallahhBenim zaten krep tavam, silikon spatulam, kahve süsleme aparatım bile yok, hiç olmadı düşünün artık gerisini
Birde salonda sadece stor kullanacağım tül ve perdemi çıkardım. Mutfağımda tülüm bile yok tv ünitemi kaldırdım yerine güzel bir sehpa aldım sade ve şık. İki çeşit nevresimim var. Diğerlerini kaldırdım. Çocukların eskiyenlerini de bir elden çıkarsam tamamen rahatlayacağım.
Uymazsa patlarız falan deyinOnlar atılamaz şeyler onun için
TeşekkürlerCok cokk guzell masallahh
Benim televizyonum dahi yok.
Gercekten zamani dogru kullaninca insan rahatliyor her seye yetisebiliyorsun
18 bardağı napıcaksınız kızsadece çay bide bu ay daral geldi bana
Diğer uygulama daha iyi. Ben zaten ona güvenmemiştim açtım kullanmadım.Valla 2 parça urunumden 1i gitti o kdr basit birseydi ki birde ne iftiralar ne yalanlar uykusuz kaldığıma değmezdi
Olan garibana oluyor ama yapacak birsey yok
Birde o var gerçekten. Çok misafir ağırlama durumuna göre değişir. Ben yemeğe de misafir almıyorum kolay kolay artıkAile nüfusuna göre değişiyor malum ihtiyaçlar. Misafir olarak gelebilecek yakın akrabaların aile nüfusu üzerinden düşündüm, fazla gelmediBibibella .
Ben cocuktan sonra ve bir takım saglik problemlerinden sonra evde esyaya hizmet etmekten yorulmaya basladım ilk olarak mutfağımda bir kac takım kahve yanı bardağı şekilli tabaklar puslanmış su bardakları sunum tabakları krep tavalari gibi seyleri atılacakları attım atılmayacakları anneme verdim değerlendirsin diye.Nisanda gelen cicek böcek (yapay) attim.Çeyizimdeki o dantelli havlularin dantellerini söktüm fazlasını annemin yaptiklarinı anneme k.valideminkileri ona geri verdim seccadelerin bir kısmını sattım bir pike vardi sanki Bülent Ersoy yatacak simli mimli onu sattım dolabımdaki esyaları eledim ihtoyac sahiplerine verdim.Ceyizde 12 takım nevresim var sadece 2 tanesini kullaniyorum gözüme o kadar batıyorlar ki kullanmadiklarimı satasım var annem her daim nevresim alabilecek misin onlar eskisin sonra cıkarırsın kenarda dursun diyerek beni dizginliyor.Gecen gün mutfağımı gördü bu ne bir sey birakmamıssin dedi 3 takim cay seti 2 takim su seti 12 tane tabak disinda bir sey birakmadim legen misafir yemek tskimi kahvalti vs haric tabii..bir de kepce kevgir falan 3 4 tane almisim alirken.Aktüel olarak gelen her seyi almısim minik minik sunum bilmem neleri canak sepet hepsini attim attikca yine fazla geliyor gozüme 3 tane silikon spatula neyime kahve süsleme aparati neyime zemzem bardagi gibi ufacik kahve yani bardagı neyime mesela cocuk dagıtıyor o dagittikca kurtulmak istiyorum annem dursun dursun diye beni dizginliyor her zaman alabilecek misin bak ulke in haline yokluk geliyor elindekileri tutmaya bak satma diyor belki de hakli ama her sey gözüme fazla gelmeye basladı 3 tane cekyatim var oturma odamda onun birini satmak istiyorum ne kadar az esya o kadar az iş kafasında oluyorum annem haklı mı ? Yoksa sadelik iyidir devam et mi diyorsunuz ? Evde esya görünce fenalıklar basıyor artik bu noktada durmalı mıyım ? Fon perdelerimi de satmak ya da birine vermek istiyorum mesela.Bir daha cocugum olmayacağını bilsem onun küçülenlerini de elden cıkaracağım her sey fazla geliyor gözüme
Boşuna yemin etme, eksiği yok fazlası var yani aynı durumdayım maalesef. Bizimkiler bir de karı koca. Evde iki kişiler ama iki tane düdüklü tencere, kocaman kocaman pilav tencereleri kaç tane… ver gitsin yetmişine geldin kime yemek pişireceksin öyle kalabalık… bilemiyorum vallaBen salata yapinca mutlaka bir cop posetini cikarip icine dogruyorum, bakiyorum kendisi lavabonun icine dogramis.
O bana garip geliyor ben ona garip geliyorum.
Tezgahinin üstü yemin ederimm tabak koymaya yer yok
Birsey soyleyince biz kalabaligiz yetmiyor diyor, kizima bakiyor 5 yasinda el kadar ve kendisi baska kimse yok.
Aksam esi ve oglu isten gelir, gören asiret yasiyor sanar,
Tuzlugun agzini kapatmamis,bende kapali sandim . Her tarafa dokmemle bir oldu saka gibi