Sadeleşirken sacmalamıyorum dimi ?

bir kac takım kahve yanı bardağı

sunum tabakları

12 takım nevresim var

3 takim cay seti 2 takim su seti 12 tane tabak

kepce kevgir falan 3 4 tane almisim alirken

3 tane silikon spatula

kahve süsleme aparati

zemzem bardagi gibi ufacik kahve yani bardagı

3 tane cekyatim var
Bu kadarı cidden fazla ama yani.

Ben de sevmem eşya. Benim evimde kahve fincani yoktur türk kahvesi içmeyiz çünkü

12 nevresim neden ve nasıl alındı mesela çılgın bi durum.

Sonra kahve süsleme aparati diye bi şey yeni duydum. Ne olduğunu bilmiyordum internetten baktim. Saçmalık.

Silikon spatulam yok. Krep tavam yok. Sunum tabağım yok. Bunları almakla hata etmişsiniz.

Nevresimleri azaltın. Ama hepsini vermeyin. Ilerde kullanacak olduklarınız dursun. Eskidikce cikarip kullanirsiniz.

Sadelik iyidir diyorum ama nevresim konusunda anne haklı rengi solacak eskiyecek kullandığınız nevresimler.. Bir de çok pahalılar gerçekten Karaca'dan aldığımı açamadım kıyamıyorum nevresime
Nevresim önemli

Inanin isiniz aksine kolaylasiyor, bence bu zamanda minimalizm en guzeli, zaten bu dunya al daha cok al uzerine kurulu .
Kolay kazanmiyoruz. Maddelerden ziyade maneviyata , yasam kalitemize harcasak ..
Benim zaten krep tavam, silikon spatulam, kahve süsleme aparatım bile yok, hiç olmadı düşünün artık gerisini

Birde salonda sadece stor kullanacağım tül ve perdemi çıkardım. Mutfağımda tülüm bile yok tv ünitemi kaldırdım yerine güzel bir sehpa aldım sade ve şık. İki çeşit nevresimim var. Diğerlerini kaldırdım. Çocukların eskiyenlerini de bir elden çıkarsam tamamen rahatlayacağım.

Nevresım takımlarına elleme ...Çok pahalı artık...Bır kac kutum var zor zamanlar ıcın duruyor...Dantel zart zurt bende hepsını anneme verıcem kullanmıyorum o böyle seylere aşık.. Bardaklarda belırlı zaman sonra puslanmaya baslıyor ...Yıkasanda kırlı gozukuyor gunluk bardaklar belırlı zaman sonra cam atık kutusuna atıyorum dıgerlerıne gecıyorum yedeklerım ılla vardır...

Misafire gunluk kullananlar cıkarılmamalı..O yuzden mutfak kosesınde sadece mısafır ıcın bır takım olmalı dıyorum..Sebebı dedıgım gibi ev ahalisi onun makıneden cıktıgını gorur puslanmıs der ama karsı taraf ay bu kırlımı acaba demesın desede soyleyemez ...Bazı gelenek,görenekler olmalı diyorum..

Onun dısında çiçek böcek iyi yapmışsınız...Ne kadar sade o kadar huzur..

Cok cokk guzell masallahh
Benim televizyonum dahi yok.
Gercekten zamani dogru kullaninca insan rahatliyor her seye yetisebiliyorsun

Aile nüfusuna göre değişiyor malum ihtiyaçlar. Misafir olarak gelebilecek yakın akrabaların aile nüfusu üzerinden düşündüm, fazla gelmedi Bibibella .
Birde o var gerçekten. Çok misafir ağırlama durumuna göre değişir. Ben yemeğe de misafir almıyorum kolay kolay artık 2 çocuktan sonra o da sadeleşti.

Valla benim misafir yemek takımım, misafir kahvaltı takımım falan bile
2 takım nevresim + 2 tane pike + 2 battaniye biz kullanıyoruz
Misafir için de 2şey tane tutuyorum ve yetiyor. (Çok kalabalık misafir gelmez)
2 takım 6lı kahve bardağım + 12li çay bardağım falan var
Su bardağı ve kupam boldur çünkü kullanılıyor ciddi anlamda
1 yemek takımı + 1 kahvaltı takımı var misafire de onları kullanıyorum. Meze falan servis etmek için birkaç tane yedek çeşitli boylarda kase, tabak falan var o kadar

Oldum olası sadeyim.22 yıllık evliyim.Salonumda oturuyorum.Misafir için özel hiç birşeyim yok.Salonda masam bile yok yerim var istesem alırim ama temizliğin çabuk bitmesi süper bişey.Bikez geliyoruz dünyaya eşyaya hizmet etmek için vakit yok.Az eşya çok huzur.

Boşuna yemin etme, eksiği yok fazlası var yani aynı durumdayım maalesef. Bizimkiler bir de karı koca. Evde iki kişiler ama iki tane düdüklü tencere, kocaman kocaman pilav tencereleri kaç tane… ver gitsin yetmişine geldin kime yemek pişireceksin öyle kalabalık… bilemiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…