Sadece_Askiim'in Çeyiz Hazırlıkları :)

hepside birbirinden güzeller canım mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inş

Canım çeyizini çok beğendim, güzel günlerde huzurla mutlulukla eskit inşallah

Teşekkürler kızlar Huzur olsunda herşey oluyor değil mi

Evet canım, sevdiceğinle göz göze, mutlu bir şekilde yemek yerken on liralık tabaktan oluşan sofra bile saray sofrası gibi gelir. Ama seni anlamayan, değer vermeyen eşinle hünkar sofrasında bile yemek yesen, huzurun yoksa tat alamazsın...

Hz. Allah herkese ağız tadi ve huzurla kullanmayı nasip etsin aldığı herşeyi..

Evet nişanlımın yanına gittiğimde pet tabaklarda hattaa ve hatta elnden yediğim herşeyin tadı ayrı bir güzel.. Huzur varsa mutluluk var

güle güle kullan canım

Sağol canım teşekkürler

Kızlar yatak odası hakkında fiikirleriniz neler acaba mobilya olarak yani... Seçim yapmalıyım sanırım ama nasıl birşey istediğimi bile bilmiyorum

Sevdiğinle mutlu huzurlu sağlıklı aşk sevgi dolu günlerde kahkahalarla gülücüklerle kullan inşallah :)
bunları görünce 7 ay önceki hatıralarım depreşti :)

Sevdiğinle mutlu huzurlu sağlıklı aşk sevgi dolu günlerde kahkahalarla gülücüklerle kullan inşallah :)
bunları görünce 7 ay önceki hatıralarım depreşti :)

Amin inşallah.teşekkür ederim. umarım sizinki öyle oluyordur şuan. Mutlu mesut bir hayatınız olur inşallah :)

Amin inşallah.teşekkür ederim. umarım sizinki öyle oluyordur şuan. Mutlu mesut bir hayatınız olur inşallah :)
Çok şükür güzel başladı güzel gidiyor. Allahın izniyle güzel gideceğini umuyorum. Herşey karşılıklı anlayış birazda altanalma (her iki taraf içinde :)

Canım herşey gönlünce olur inşallah, Allah tamamına erdirsin, aldıklarını güle güle kullan, listende vardır belki klozet takımı , aklıma geldikçe yazarım canım

Canım herşey gönlünce olur inşallah, Allah tamamına erdirsin, aldıklarını güle güle kullan, listende vardır belki klozet takımı , aklıma geldikçe yazarım canım

Sağol canım benim. Yok hayır listemde yoktu ama eklemeliyim çok çok sağol her zaman beklerim fikirlerini

Çeyiz sandığım( üstten görünümü)
banyo havlum
Aşkımın ilk doğum günü hediyesi
Pasta servis setim
Resim için ilk cercevem
aşkımın süprizi tabi bu tişört ve kocaman bi pankart vardı piknik alanında arkadaşlarıyla hazırdağı olayda
Çerezliklerim
Arkadasımın hediyesi salata kasem
çift katlı kurabiyeliğim
sürahi gibi çaydanlık gibi bişi işte
çift taraflı soyacağım
pasta servis tabagım
askımın ilk başladığımız zamanlarda aldığı ayıcıgım
dolaba monte poşetlik
porselen saklama kaplarım

Şimdilik bunlar. Çeyiz sandığımda olanlar bunlar. Sandığımı açtım da düzenlemek için o arada çektim. memlekete gidince oradakileri de çekeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…