Sadece Yoruldum.

nemli_bulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
102
70
48
cok uzun olmus helal edin hakkinizi.

Oncelikle eger eksik ya da yanlis harf olursa ondan dolayi bastan ozur dilerim klavyesi bozuk bir telefonum var.
Ben 32 yasindayim. 11 aylik bi kizim var Allahim bagislasin bir de 6 aylik hamileyin Sukurler olsun. Uzun olursa affedin beni artik yol yordam goremiyorum.
Kizim tup bebek iste hersey de burada basliyor.

Bebegimin olamayacagini tup bebekle bile zor olacagini soyledi Ankara'daki ilk gorustugum drlar kardesim Istanbul'da dr. Ilk sokla oraya gittim. Rahatsizligim dolayisiyla havuz yontemi yani yumurtalar toplanip dollenip biriktirme yontemi uygulanacakti. ben her ay ya da 2 ayda bir Istanbul'a gidecektim.
Kardesimin hicasi gorustugum dr bu esnada da kardesimde kalacaktim esim de sperm alma sirasinda gelip beraber donecektik. ilk plan boyle oldu. ben her gun tramvay ile hic bilmedigim semtkere gittim geldim 2 saat yol cekerek. kardesimi rahatsiz etmemek icin de neredeyse tv yi bile en kisik seste izledim odamdan nadir ciktim her neyse Annem ilk olarak Istanbula gelirken kv ne ne dedin dedi ben de kardesimin ihtiyaci varmis ona yardima geldim diye konustugumu soyledim. vay efendim neden oyle demisim baska bisey deseymisim. bak bak kardesi evli kardesini cagiriyor oglumu birakiyor der dedi. ilk defa tedavi oluyirum ne olacak bilmiyorum am ben annemle bunun atismasini yapiyorum. tramvayda agladim tek basima. indim nisantasina kadar yine agladim. o kismi gectik.

tedavunin tekrarlanacagini zaten biliyorlardi ilk zaman gelir kalirsun dediler sonra Annem iki gune bir gelirsin Istanbula, kalmazsin gelup gidersin demeye basladi iki gunde bir gelip sabah gelip aksam gitcekmisim.kardesim ders calisamiyormus. peki dedim otel arastirmaya basladim.
tedavi sonunda tek yumurta toplandi dollenmedi sevindigimi hatirliyorum. cunku dollense tekrar gelecektik. o esnada anneme soyledim. aglayarak. ilk cocugu olmayan sen degilsin dedi. ben de ona onun her zaman soyledigini soyledim dogru cocugu olmayan yaslanmaz. ama bunu onun soyledigi cumleden sonra soyledigime adim kadar eminim. ama hala ilk sen soyledinsonra ben soyledim der. bu olaylardan sonra Ailecek bir wp grubu vardi o gruptan ciktim erkek kardesim arkamdan s..g.. sdemis. sonradan ogrendim okudum daha dogrusi. ne yapalim ergen dedim annmler de ergen diye uyarmamislar dedim unuttum. o zaman esim de bir hafta kaldi odadan disari cikmadik yine de rahatsiz oldu kardesim. esimin girdigi wc ye hatta benim kullandigimi bile kullanmiyor diye iki gune bir wcleri falan ovdum. camasirlari yikadim yemeklerini yaptum. elbette yapicam ablayim ben ama en son sen bana ne ablalik yaptin dedi. ben sana daha cok ablayim dedi. ben cok duygusalim o ise daha serttir.
Ankarada tedavi oldum tedavilerimi sakladim ilkinde kurtaj olmak zorunda kaldim o zaman soyledim. esimle gittim kurtaj olduktan sonra soyledim. yalnizdim.
kizima ucuncu tedavi ile hamile kaldim. hamileleigimin son zamanlarina kadar yok halanlar sunu almasin suna karismasinlar kven ne yapiyor vs vs vs. bir suru laf duydum son haftalarimda artik kisa ve oz konusuyordum. dogumuma 3 gun kala kardeslerimle supriz yaptilar geldiler
kirk gun benimle kaldi memleketi birakip. Allah razi olsun. oesnada esin neden bunu dedi, neden boyle yapti kayinvaliden sunu yapmiyor halalarin soyle dedi vs vs vs. esimle kavga eder oldum sen annenleri kayiriyorsun diye ki ben esim kadar adaletlisini gormedim. ilk defa kavga eder olduk daha dogrusu ben esime bagirip cagirmaya onu suclamaya basladim. daha Yeni Yeni duzeliyoruz.

sonra Yaradan bana bir mucize gonderdi hamileyim kendiliginden. anneme soyledim ilk soyledigi sey isin ne olacak hayirli olsun yok nasil oldu yok.

biliyorum uzun oldu ama inanin sasirmis durumdayim cok yoruldum. Surekli Annem de kardeslerim de biz ve sen ayrimi yapiyor. biz soyle yaptik sen boyle yaptin.

en sin iki hafta gorusmedim babam ric etti kiramadim. bugune kadar gayet sig ve uzaktan surduruyorum. mutlu mutlu anlatiyorum dogru duzgun bisey anlatmiyorum. bugun en son benden bisey gizlediklerini ogrendim cok da muhim degil ama patladim. ilk hamileligimde de boyke yaptin dedim, bunda da yapiyorsun. bagirdim cagirdim. Annem bir soyledigimi bir omur unutmaz onume sunar durur. pisman oldum ozur de diledim ama artik mesafemi arttirmak istiyorum. ama vicdan yapiyorilum. hakli miyim degil miyim bilmiyorum. sonra aradim ozur diledim.

kardesim telefinlarimi bile acmaz. resmen evden kovdu bizi ama yine de biz sucluyuz wsim ve ben. esimle tek kelime konusmaz. onu asagilar ukala bulur. yine de sesimi cikarmam.

Annem surekli gencligimde yaptiklarimi soyler genclik adi ustunde halamlararkamdan ona benim hakkimda hep kotu konusmuslar onu anlatip durur. ama insanlar degisir halam.d degisti busehirdeki tek akrabam. gorusmesem kimsem kalmayacak.

cok yoruldum artik.ne yapacagimi bilmiyorum. konusmak fayd etmiyor hep o hakli kus dursam yuregim kaniyir ozluyorum.

ne yapicam ben??? haksiz miyim??? kotu muyum ben??? Allahim affetsin bugun cok bagirdim anneme ama artik son noktam.oldu. daha da anlatirdim ama uzun olacak coksaskinim cok...

Sanırım hızlı bir gençlik yaşamıssınız buda ailenizin sizden uzaklaşmasını sağlamış.
Günlük daireler, oteller var 80 tlye dahi bulabilirsin, istenmediğiniz yerde durmak mantıksız olmuş.
Sizi istemeyen insanlar için vicdan yapmanıza gerek yok.
Beni istemeyeni beni hiç istemem isterse babam olsun.

Diğer kardeşlerinizin hiç mi hataları olmamış? Siz tedavi için istanbula kardeşinizin evine gidiyorsunuz ama anneniz otelde kalmanızı istiyor doğru mu anladım? Bundan sonra ne kimsenin evinde kalın ne de bir derdinizi anlatın. Anneniz de olsa bazen mesafe iyidir.

Sen kötü değil ve haklısın.
Tamam özlüyorsun, için rahat etmiyor ama kendi iyiliğin için, ailenin yuvanın huzuru için annene ve kardeşlerine mesafe koymak zorundasın.
Şuan hamilesin ve kimsenin seni strese sokmasına izin verme.

Aile de silinir. Sana zarar verenler bunu sistematik şekilde yapıyorlarsa aile de olsa çıkaracaksın. Bebeğin sağlıklı mutlu huzurlu bi yuvada büyüsün analı babalı inşallah. Eşine sarıl asla eşini de ailene ezdirme, ağızlarını açamasınlar saygı duydurt. Zar zor hamile kalmışsın sakın bu insanlar yüzünden çar çur etme.

Çok ezdirmişsin kendini çok üzüldüm sana. İnsana ne yapanın yarandığını bilirsin söylemiyim şimdi. Sen kötü falan değilsin eminim çok da iyi bi anne olacaksın. Bu insanları çıkar hayatından sana o kadar diyim daha fazla ezdirme kendini.

Hamileymişsiniz sizi üzen, strese sokan kim varsa uzaklaştırın kendinizden bu aile bile olsa.
cok haklisiniz ama vicdan yapiyorum.

yok hizli bi gencligim.hic olmadi. siradan universite hayati. arkadaslar cafelwr ama bunlar bile sorun iste. o kisim gecti gitti sukurler olsun bebegim benimle.

Annem iki gune bir sabah gelip aksam geri donmemi istedi. simdidusundukce bile uzuluyorum

e mesafe koy. gitme gelme. anlamadım yanid erdini. ıkıp kapına mı dayanıyolar bizle konuşcan bizle görüşcen diye.
vicdanim el vermiyor. ozluyorum. evladimi buyuturken azicik da olsa Tecrubeli birilerine ihtiyacim oluyor. mesafe koyiyorum babam ariyor yapma kizim diye dsha cok vicdan yapiyorum.

tesekkur edrim

Annenin sana , kardesin rahatsiz oluyo gunubirlik gidip gel demesi yerine ona seni idare etmesi icin dil dokse daha yeriymis bence..
Burda duygusal destege ihtiyac.duyan sensin, kardesin de tamam anliyorum,sinir olmus olabilir. Ben de wc.me bi baskasi girse rahatsiz olurum,esinden rahatsiz olmasi normal. Ama arayi bulmaya calismissin,wcyi temizlemissin falan.. o kadarina goz yummasi lazm yani.kardesinin de...
Kardesler arasi dengeyi benim bildigim anne kurar baba kurar. Annenden.yuz bulmasa destek.gormese kardesin o kadsr hircin davranmazdi sana...
Seni uzuyosa annenle.de.konusma.. kendin annesin artik. Ikinci cocugunmus,toy da degilsin. Esin de yanindaysa yardimciysa,zor da.olsa cok muhtac.kalmadikca yardimlarini isteme bosver..

vicdanim el vermiyor. ozluyorum. evladimi buyuturken azicik da olsa Tecrubeli birilerine ihtiyacim oluyor. mesafe koyiyorum babam ariyor yapma kizim diye dsha cok vicdan yapiyorum.

e onlar düzelmeyeceğine göre sen vicdanını körelteceksin. yksa üzülmeye devam edersin. başka alternatif yok.

ya ben anlamıyorum nasıl anneler var boyle. birde hep merakederim evlat nasıl ayırt ediyorlar. ben edemezdim büyük konuşmıyım. annemden öyle göremdim çünkü. allah yardımcınız olsun ama ben uzun bir süre iletişimi koparırdım telefonlarını acçmazdım. azcık burunları sürtsün derim.

bir hata gördüm sana 2 gunde bir gelip gidersin kalmazsın kardeşin ders çalışamıo dediklerinde
siz sonra neden eşinizle bir hafta kaldınız ki otel mi yok Allah askına adım atmazdım ben

sorun ne olursa olsun ölene dek görüşeceğin insanlar, yani annen baban kardeşlerin yani, sana can veren annen, ne derse desin o senin annen anlatabiliyormuyum bak sende bir annesin, ne kadar zor evlatbüyütmek, fazla kafana takma, istanbula gittiğinde de kardeşlerinde kal, annende kal, gurur yapma bence

yaşadıkların çok üzücü gerçekten yaşananlar yaşandı bitti
sizin yanınızda bebeğiniz var ona sarılın ve unutun
annenize bağırmışsınız olabilir
tüp bebek çok zor bir psikoloji gerektiriyor zaten annenizde biraz kendisine gelecek
haklı hissediyorsanız kapınızı kapatın ailenizle mutlu olmaya bakın
bende yaşadım bunları ki 5 tedavi oldum başkasının evinde kalmak kadar zulüm yok
kimseyi kimseye muhtaç etmesin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…