Sadece yazmak istedim:(

belkiimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.651
2.735
133
Ankara
Annem 2 aydır bende açılsın biraz rahatlasın diye getirdik annem genç hicbir sağlık sorunu yok şükür..ilk zamanlar keyifliydi ama zaman geçtikçe çok yorulduğumu farkettim sonra erkek kardeşim geldi iki çocuğuyla iki haftadırda onlar burada 4 çocuk bir kardeş bir koca ve bir anne bütün gün iş halindeyim üstelik benimkilerin ödevleride var.. Annem evi elle geçiriyor birde o burada diye hoşgeldine gelen misafirler hatta içinde yatıya kalanlar bile var..kocamla karı koca ilişkimiz yerlere indi hem çok yorgun oluyorum hem de ev kalabalık onun dışında sohbet bile edemiyoruz kimse biz yatmadan yatmıyor çünkü.sevgili gibi uzaktan bakıyoruz birbirimize. Koyduğum hiç bir şeyi yerindebbulamıyorum..bazen insan sofrayı toplamak istemez öyle uzanmak ister ya imkanı yok yapamıyorum.çocuklar halinden memnun ama derslere yansıyor bu oyun oynamak için konu anlatığımda anlamış gibi yapıyorlar ama boş bakıyorlar. O benim annem yeğenlerim kardeşim utanıyorum böyle düşndüğüm için ama artık gitsinler istiyorum.ne zaman gidecekleri belli değil.eşim bir şey demiyor ama bıktı hissediyorum çünkü çoğu zaman işten geliyor abartısız söylüyorum düğün evi gibi oturacak yer olmadığı için sandalyelerde oturuyor ben zaten hep ayaktayım..ne yapacağımı ne zaman anlayış gösterip gideceklerini bilmiyorum.

Böyle düşündügün için utanmana gerek yok
Eşin gercekten sabırlı bir insanmış
Ayrıca neden bu kadar cok kaldı annenler
Artık kendilerinin düşünmesi lazım kalkıp gidelim diye

Abinler neden sizde ki???
aranızda ne kadar mesafe var ki bu kadar uzun kalacak

Kardeşiniz çocuklarıyla yalnız mı geldi? Eşi yok mu?
Ne kadar gereksiz uzun bir misafirlik bu böyle, sebep var mı bunun için?
Normal insanların zaten sebepsiz bu kadar kalmamaları gerek

Gelen kardeş erkekmiş üstelik. İşi gücü yok mu nasıl kalıyor bu kadar, dahası nasıl rahat ediyor?

Ne zaman gideceklerine dair hicbirsey soylemiyorlar mı bayadır sizdelermiş...Bu kadar uzun misafirlikten insan zaten kendisi rahatsız olur cok kaldık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…