sadece yazmak istedim rahatlamak ve sizden fikir almak....

Cokcokca

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
269
50
318
okadar bunaldım ki erkek arkadaşım kısaca sevgilim bazı sorunlar yüzünden hem beni istiyor hem istemiyor .
senden başkasıyla evlenmem diyor ama seninle evlenirsem mutlu olurmuyuz diyor biraz haklı biraz gereksiz sıkıldıım bu durumu yaşamaktan
yok ablası konusacakmısım o ne derse onu yapacakmıs 6 . hssi yüksekmiş sonra annesıyle tanısacakmısım
ya neoluyor bana sordun mu ya bana sordun mu bende istiyorum evlenmeyi onunla ama bana bi teklif et sor sende ister misin of of of aile sıkıntısı olmasa böyle olmayacak biliyorum ya şu dünyada azıcık sevgi özgürlüğü istiyorum
:132: ,
böyle bir ilişkiye devam etmem ne kadar sağlıklı sizce??

Canim benim ya sikma canini bak ilk adimi atmis sayilir o seni sende onu istiosun anladigim kadar ile.. ablasi annesi tanis ne olur ki ayiya dayi dersin kopruyu gecene kada . ne oldu paylas biraz istersen..

3 yıllık bi ilişki aileler istemedi ayrıldık sözde ama görüşmelerimiz devam etti ama birbirimize sevgimizi soyleyemedık 1 buçuk sene ikimizde gerçekten ayrılmayı düşündük 1 hafta denedik ama olmadı 1 hafta bittiğin artık okadar özlemişiz ki sevdiğimizi söyledik ve herseye inat devam ettık ona bi telaş sardı evlenmek istiyor ama istemiyorda en cok ailesi arasında kalıyor kıyamam zorunda degılsın evlenmek için diyorum bana bırakma düşünmeyi tek benim dememle olmaz diyor mutlu oluruz diyorum ya olamazsak diyor ya cok seviyor beni incitmekten korkuyor yada kendıne guvenmıyor lütfen akıl verin ne yapaym

nasıl yani seni kendine uygun görmüyor ama ablasının 6.hissi yüksek diye seni onunla tanıştırıyor öyle mi:26:
6.hisle ne ilgisi var bu işlerin yaa her şeyi de 6.hisse bağlıyorlar.
sen kimsenin kölesi değilsin. onun ne ablasının ne de annesinin söylediklerini yapmaya mecbur değilsin.
baştan ipleri verirsen -ki ipleri sadece sevgiline versen neyse ablası ve annesi de varmış- bu işin sonucu hayır olmaz.
ablasının, annesinin diline bakan adamdan da hayır gelmez.

ay cnm yaşın kaç bılmıyrm ama gerckten cok zor bı durum ama suda var sevglın bıraz cekıngen aılesyle senın aranda kalıo ve senıde onlarıda bırakamıo anlırm ama sonucta buda evlılk yani ne blım bde aıleler ıstemıo dıosun zor bea guzelm

Valla CNM kimse ne olcagini bilemez kim bilebilr evden çıksak geri dönüşümüzün garantisia varmı nedenler. Önemli ailele neden istemio issizmi saygisizmi neden

22 yaşındayım oda 26 kamu görevlisi ikimizin arasında olan ve o ablasına soyleyen birseyden dolayı ıstemıyorlar

ay bune böyle çocuk oyuncağına çevirmiş resmen, senide çantada keklik görüyo yanlız, kendinden başka kısmetin çıkmayacağına emin, ama onun çok kısmetleri çıkacak, beyfendi seçim yapıyor
nerde kaldı kadınlık gururun canım

beni de isteyen oluor o zaten buyuzden evlenmek ıstıyor benı baskasıyla gormeye tahammul edemezmiş

simdi benim aklim karisti siz birbirinizi seviosun ama ablasi bisi duydu o yuzden istemio mu seni? o sey de beraber olmaniz mi ?>

he yani bu cocugun ablasi melek sen degilsin gibi mi oluoo sevgilinde yaparken iiydi am abi agzini tutamamis ki ablasi biliosa anasi kesin biliodur .. sevgilinde seni destekleyemeio cunku erkek yaoparsa ii kiz yaparsa kotu oluo . off ya ne olcak simdi..?

aynen kim bilir ne gözle görüyorlardır benii ablası kim bilir neler soracak bana neler soylecek onuda yanımda goremıyorum karsılaına cıkmaya bu yuzden cok korkuyorum

benden kacıo sımdı ne yapacagım bılmıyorum

beni de isteyen oluor o zaten buyuzden evlenmek ıstıyor benı baskasıyla gormeye tahammul edemezmiş

bana pek öyle gelmedi canım, gerçekten seven insan kafasında şüphelerle gezmez, senden hiç emin değil ki
ve sen onun senden emin olmasını bekliyosun
yaşın kaç canım

canım ben sana şunu söyleyeyeim benim ömrümde tek hatam aynı bu sözleri söyleyen,hem seven hem evlenirsem senle evlenirim diyen ama 2-3 yıl arayıp sormayan ömrümü yiyen biri oldu.
öyle büyük bir hataymışki ona inanışım,yıllarım boşa gitti.çok seviyordum ama büyüdükçe anladım gerçekten nasıl sevilir,sevince neler yapılırmış diye.
ünv.ye gidince unutuverdi beni.oysa diyorduki ben seni arar bulur evlenirim,oldu bende seni bekeleyecektim. çok karamsardı bunaltırdı,bence bir erkek gözünü karartmalı arkadaş,insanın içini değil!

off ya off ya seven adam nasil boyle birseyi agziyla kendi soylerki yatk odasi orda olur biter kalir elaleme duyurmaya ne gerek varki ? ne bilyiim herseyi gectim bunu anlatan bi adam yarin obur gun herseyi anlaticak o olay korkutuo beni be guzelim

aynen canim cok do0gru soyledin tamam hatan var ama neresinden donulurse kar yani bu sekilde yapan adama guven olmaz guven yoksa iliski yok evlilik bile diyemiyorum cunku oo cok uzak simdilikk bu adamla.. isin icinde aanasi danasi girince ipler onlara GECIO Ki adam yaninda yok karsinda resmen..

evet resmen karsımda yanımda degıl yok senden fazla dusnuyorum yok seviyorum senınle evlenırsem evlenırım baskası olacagını sanmıyorum ablamla konus ya ne konustnuz ne konusacagız dıyorum samımı ol anlat belkı bana guvenemıyr ama ben kendımı daha guclu ve dımdık hıssedıyorum
benım ayıbımı ogrenmısler ama yıne karsılarna cıkma cesaretım var yaptıysamda sevdıgımden yaptım ama o şimdiden ablasının annesının sözünü dinleyen olursa ileriside beni düşünrürüyor yanıt alamıyrz ikimizden çıkan tek kelime 'BİLMİYORUM' BU SÖZÜ artık tanımlamak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…