3 yıllık bi ilişki aileler istemedi ayrıldık sözde ama görüşmelerimiz devam etti ama birbirimize sevgimizi soyleyemedık 1 buçuk sene ikimizde gerçekten ayrılmayı düşündük 1 hafta denedik ama olmadı 1 hafta bittiğin artık okadar özlemişiz ki sevdiğimizi söyledik ve herseye inat devam ettık ona bi telaş sardı evlenmek istiyor ama istemiyorda en cok ailesi arasında kalıyor kıyamam zorunda degılsın evlenmek için diyorum bana bırakma düşünmeyi tek benim dememle olmaz diyor mutlu oluruz diyorum ya olamazsak diyor ya cok seviyor beni incitmekten korkuyor yada kendıne guvenmıyor lütfen akıl verin ne yapaym
okadar bunaldım ki erkek arkadaşım kısaca sevgilim bazı sorunlar yüzünden hem beni istiyor hem istemiyor .
senden başkasıyla evlenmem diyor ama seninle evlenirsem mutlu olurmuyuz diyor biraz haklı biraz gereksiz sıkıldıım bu durumu yaşamaktan
yok ablası konusacakmısım o ne derse onu yapacakmıs 6 . hssi yüksekmiş sonra annesıyle tanısacakmısım
ya neoluyor bana sordun mu ya bana sordun mu bende istiyorum evlenmeyi onunla ama bana bi teklif et sor sende ister misin of of of aile sıkıntısı olmasa böyle olmayacak biliyorum ya şu dünyada azıcık sevgi özgürlüğü istiyorum:132: ,
böyle bir ilişkiye devam etmem ne kadar sağlıklı sizce??
ay bune böyle çocuk oyuncağına çevirmiş resmen, senide çantada keklik görüyo yanlız, kendinden başka kısmetin çıkmayacağına emin, ama onun çok kısmetleri çıkacak, beyfendi seçim yapıyor
nerde kaldı kadınlık gururun canım
simdi benim aklim karisti siz birbirinizi seviosun ama ablasi bisi duydu o yuzden istemio mu seni? o sey de beraber olmaniz mi ?>
he yani bu cocugun ablasi melek sen degilsin gibi mi oluoo sevgilinde yaparken iiydi am abi agzini tutamamis ki ablasi biliosa anasi kesin biliodur .. sevgilinde seni destekleyemeio cunku erkek yaoparsa ii kiz yaparsa kotu oluo . off ya ne olcak simdi..?
beni de isteyen oluor o zaten buyuzden evlenmek ıstıyor benı baskasıyla gormeye tahammul edemezmiş
canım ben sana şunu söyleyeyeim benim ömrümde tek hatam aynı bu sözleri söyleyen,hem seven hem evlenirsem senle evlenirim diyen ama 2-3 yıl arayıp sormayan ömrümü yiyen biri oldu.
öyle büyük bir hataymışki ona inanışım,yıllarım boşa gitti.çok seviyordum ama büyüdükçe anladım gerçekten nasıl sevilir,sevince neler yapılırmış diye.
ünv.ye gidince unutuverdi beni.oysa diyorduki ben seni arar bulur evlenirim,oldu bende seni bekeleyecektim. çok karamsardı bunaltırdı,bence bir erkek gözünü karartmalı arkadaş,insanın içini değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?