sadece yazmak istedim rahatlamak ve sizden fikir almak....

evet resmen karsımda yanımda degıl yok senden fazla dusnuyorum yok seviyorum senınle evlenırsem evlenırım baskası olacagını sanmıyorum ablamla konus ya ne konustnuz ne konusacagız dıyorum samımı ol anlat belkı bana guvenemıyr ama ben kendımı daha guclu ve dımdık hıssedıyorum
benım ayıbımı ogrenmısler ama yıne karsılarna cıkma cesaretım var yaptıysamda sevdıgımden yaptım ama o şimdiden ablasının annesının sözünü dinleyen olursa ileriside beni düşünrürüyor yanıt alamıyrz ikimizden çıkan tek kelime 'BİLMİYORUM' BU SÖZÜ artık tanımlamak ıstıyorum

oncelikle kendine gel senin ayibin falan yok istedigin icin yaptin dogrumu kimse seni bu sekilde suclayamaz sende kendini suclama asla.. ablasina da annesine aciklama yapmak zorunda degilsin arasinzda olanlari ikiniz bilseniz yeter.. ona da oyle soyle ablana diycek aciklama yapicak bisi yok de
!!!

anladığım kadarıyla sevgilinle birlikte olmuşsunuz. çocuk bu haltı senle yediği için vicdan azabı çekiyor. annesigil bunla evlenme dedi demekki ki açıklama yapmak zorunda kalmış ablasına. 'biz böyle böyle yaptık şimdi kızı yarıyolda mı koyayım evleneyim diye ''onları ikna etmeye çalışıyor.

bence bu kişiyi ne kadar sevsen de bu anne ve abla yaşamış olduğunuz bu olayı yıllarca senin başına kakar durur. benden söylemesi! ben ilişkiye girmenin özel birşey olduğunu ve sadece evlendiğin insanla evlendikten sonra yaşanmasına inanan bi insanım. yani ben senin yerinde olsam bu kişiyle birlikte olmazdım ne kadar sevsem de . ama ben gibi düşünmeyen insanlarda oldukça çok . sende onlardan birisin anlaşılan. eğer bu olayı yaşamış olmanın senin geleceğini etkilemeyeceğini başkasıyla evlendiğinde bunun sorun olmayacağını düşünüyorsan bu çocukla devam etme derim. bu anne ve abla onu bu kadar etkilediği sürece mutlu olma gibi bi şansın yok. yolun neresinden dönersen kardır...

inşallah en doğru kararı verirsin :42:

evet resmen karsımda yanımda degıl yok senden fazla dusnuyorum yok seviyorum senınle evlenırsem evlenırım baskası olacagını sanmıyorum ablamla konus ya ne konustnuz ne konusacagız dıyorum samımı ol anlat belkı bana guvenemıyr ama ben kendımı daha guclu ve dımdık hıssedıyorum
benım ayıbımı ogrenmısler ama yıne karsılarna cıkma cesaretım var yaptıysamda sevdıgımden yaptım ama o şimdiden ablasının annesının sözünü dinleyen olursa ileriside beni düşünrürüyor yanıt alamıyrz ikimizden çıkan tek kelime 'BİLMİYORUM' BU SÖZÜ artık tanımlamak ıstıyorum

ya bende bir anormallik var yada biyeri kaçırdım anlayamadım şimdi sen bundan önce başkasıyla birlikte oldun onumu öğrendiler yoksa şuan ilişkin olan kişiyle birlikte oldun onumu öğrendiler

ya tamam neyi öğrendilerse öğrensinler olan olmuş,keşke olmasaydı ama olan olmuş yani.bence bi erkek seviyorsa herkesi karşısına alıp sevgisinin arkasında durur.her zorluğa göğüs gerer.aile karşı çıksada o seni savunur.yani nasıl sevgi bu anlamadımki

ya bende bir anormallik var yada biyeri kaçırdım anlayamadım şimdi sen bundan önce başkasıyla birlikte oldun onumu öğrendiler yoksa şuan ilişkin olan kişiyle birlikte oldun onumu öğrendiler

tamam bir üstteki mesajı okuyunca anladım ama siz zaten birlikte olacak kadar ilişkinizi ilerlettiyseniz hala ondaki neyin kararsızlığı anlamış değilim ee evlenmicektin neden beraber olduk deseydinya keşke aceleci davranmasaydınız ama bunu yargılamak bize düşmez hayat senin hayatın ailesini neden böyle konulara karıştırıyor anlamış değilim şahsım adına konuşayım nefret ederim anakuzusu ailesinin sözünden çıkmayan ve sevgilisini eşini ikinci plana atan erkeklerden çok şükür benim eşim ailesinin lafını hiiiç dinlemez belki yanlış düşünüyorum ama ne bileyim ben sevmiyorum bence böyle erkeklerle evlilik çok zor oluyor yarın ailem bana başka kız beğenmiş onla evlenicem derse hiç şaşırma

ya tamam neyi öğrendilerse öğrensinler olan olmuş,keşke olmasaydı ama olan olmuş yani.bence bi erkek seviyorsa herkesi karşısına alıp sevgisinin arkasında durur.her zorluğa göğüs gerer.aile karşı çıksada o seni savunur.yani nasıl sevgi bu anlamadımki

çok doğru söylemişsin benim eşimin aileside başta beni istemedi benim ailem bilmiyodu konuştuğum biri olduğunu ama söylesem kesinlikle istemiyeceklerdi çünkü ailemi tanıyorum memlekete göre adam seçiyorlar malesef.
biz eşimle kaçarak evlendik herşeyimizide kendimiz yaptık belki kaçmak doğru bişey değil ama benim durumumda olan biri için tek şanstı şimdi benim ailem eşimi tanıdı ve çok seviyorlar eşimin aileside beni oğullarından çok severler ama eşim ailesini hiçbişeyimize karıştırmaz herzaman mesafeyi korur ve beni kimsenin eleştirmesine ezmesine izin vermez

çok doğru söylemişsin benim eşimin aileside başta beni istemedi benim ailem bilmiyodu konuştuğum biri olduğunu ama söylesem kesinlikle istemiyeceklerdi çünkü ailemi tanıyorum memlekete göre adam seçiyorlar malesef.
biz eşimle kaçarak evlendik herşeyimizide kendimiz yaptık belki kaçmak doğru bişey değil ama benim durumumda olan biri için tek şanstı şimdi benim ailem eşimi tanıdı ve çok seviyorlar eşimin aileside beni oğullarından çok severler ama eşim ailesini hiçbişeyimize karıştırmaz herzaman mesafeyi korur ve beni kimsenin eleştirmesine ezmesine izin vermez
senın esın o cnm sanlsın ama bu konu daha farklı baksana

eminim ki hayatından gittim diye beni suçlaycak karsıma gecıp heersey guzeldı evlenecektık dıyecek yıllar sonra ama benım ona da cok ıyı cvbm olacak en iyisi bitirmem yanımda olmayan benden kacmak ıcın sebep arayn birine daha fazla tahammül edemiyecegım benım namusum okadar geniş degıl kızlar tabı kı gelecek kaygım var tabıkı bende özel olmasından yanayım ama kimse büyük konusmasın bu konuda birgün neoldugunu anlayamazsınız bı bakmıssınız kı iş işten geçmiş kimseyi fiziksel acıdn yargılamayın bu ülkede zorla birlikte olup duyulmasın diye çok susan kişiler var ondan

ona o fırsatı vermıcm gururumu göz ardı etmıcem bu ilişki bitmiştir!!!

senın esın o cnm sanlsın ama bu konu daha farklı baksana

yani ben demek istedimki erkek sevdiğini ailesiyle karkı karşıya getirmemeli her zaman sevdiğin birinci aile ikinci planda olmalı ama bu kişi öyle yapmadığı için işi çok zor yani evlensede hep ailesinin lafıyla hareket edecek biri demek istedim

eminim ki hayatından gittim diye beni suçlaycak karsıma gecıp heersey guzeldı evlenecektık dıyecek yıllar sonra ama benım ona da cok ıyı cvbm olacak en iyisi bitirmem yanımda olmayan benden kacmak ıcın sebep arayn birine daha fazla tahammül edemiyecegım benım namusum okadar geniş degıl kızlar tabı kı gelecek kaygım var tabıkı bende özel olmasından yanayım ama kimse büyük konusmasın bu konuda birgün neoldugunu anlayamazsınız bı bakmıssınız kı iş işten geçmiş kimseyi fiziksel acıdn yargılamayın bu ülkede zorla birlikte olup duyulmasın diye çok susan kişiler var ondan

ona o fırsatı vermıcm gururumu göz ardı etmıcem bu ilişki bitmiştir!!!

öncelikle karşı karşıya son kez konuşup daha sonra birlikte net bir karara varsanız daha iyi olur

Son düzenleme:

biz seni üzmek değil yol göstermek istedik.bence sende hayatına çokgüzel bir şekilde devam et.şunu unutma; insan geçmişinden izler taşımadığı sürece önünü görüp mutlu olabilir.son olarak güzel bir kapanış konuşması yapabilirsiniz. madem o derece yakınlaştı arkasında duracaktı,bir kızın gururu ve hayatı sözkonusu.güzelce halledin.sana gerçekten bir hayat vadetmeyeceğini kesinlikle duyunca bitir bitirmek istiyorsanda.

herkese çok teşekkur ediyorum ilgilendiğniz ve fikirlerinizi soyledıgınız için inşallah hersey cok daha iyi olacak insallah sizin içinde iyi olur

Back
X