evet resmen karsımda yanımda degıl yok senden fazla dusnuyorum yok seviyorum senınle evlenırsem evlenırım baskası olacagını sanmıyorum ablamla konus ya ne konustnuz ne konusacagız dıyorum samımı ol anlat belkı bana guvenemıyr ama ben kendımı daha guclu ve dımdık hıssedıyorum
benım ayıbımı ogrenmısler ama yıne karsılarna cıkma cesaretım var yaptıysamda sevdıgımden yaptım ama o şimdiden ablasının annesının sözünü dinleyen olursa ileriside beni düşünrürüyor yanıt alamıyrz ikimizden çıkan tek kelime 'BİLMİYORUM' BU SÖZÜ artık tanımlamak ıstıyorum
evet resmen karsımda yanımda degıl yok senden fazla dusnuyorum yok seviyorum senınle evlenırsem evlenırım baskası olacagını sanmıyorum ablamla konus ya ne konustnuz ne konusacagız dıyorum samımı ol anlat belkı bana guvenemıyr ama ben kendımı daha guclu ve dımdık hıssedıyorum
benım ayıbımı ogrenmısler ama yıne karsılarna cıkma cesaretım var yaptıysamda sevdıgımden yaptım ama o şimdiden ablasının annesının sözünü dinleyen olursa ileriside beni düşünrürüyor yanıt alamıyrz ikimizden çıkan tek kelime 'BİLMİYORUM' BU SÖZÜ artık tanımlamak ıstıyorum
ya bende bir anormallik var yada biyeri kaçırdım anlayamadım şimdi sen bundan önce başkasıyla birlikte oldun onumu öğrendiler yoksa şuan ilişkin olan kişiyle birlikte oldun onumu öğrendiler
ya tamam neyi öğrendilerse öğrensinler olan olmuş,keşke olmasaydı ama olan olmuş yani.bence bi erkek seviyorsa herkesi karşısına alıp sevgisinin arkasında durur.her zorluğa göğüs gerer.aile karşı çıksada o seni savunur.yani nasıl sevgi bu anlamadımki
senın esın o cnm sanlsın ama bu konu daha farklı baksanaçok doğru söylemişsin benim eşimin aileside başta beni istemedi benim ailem bilmiyodu konuştuğum biri olduğunu ama söylesem kesinlikle istemiyeceklerdi çünkü ailemi tanıyorum memlekete göre adam seçiyorlar malesef.
biz eşimle kaçarak evlendik herşeyimizide kendimiz yaptık belki kaçmak doğru bişey değil ama benim durumumda olan biri için tek şanstı şimdi benim ailem eşimi tanıdı ve çok seviyorlar eşimin aileside beni oğullarından çok severler ama eşim ailesini hiçbişeyimize karıştırmaz herzaman mesafeyi korur ve beni kimsenin eleştirmesine ezmesine izin vermez
senın esın o cnm sanlsın ama bu konu daha farklı baksana
eminim ki hayatından gittim diye beni suçlaycak karsıma gecıp heersey guzeldı evlenecektık dıyecek yıllar sonra ama benım ona da cok ıyı cvbm olacak en iyisi bitirmem yanımda olmayan benden kacmak ıcın sebep arayn birine daha fazla tahammül edemiyecegım benım namusum okadar geniş degıl kızlar tabı kı gelecek kaygım var tabıkı bende özel olmasından yanayım ama kimse büyük konusmasın bu konuda birgün neoldugunu anlayamazsınız bı bakmıssınız kı iş işten geçmiş kimseyi fiziksel acıdn yargılamayın bu ülkede zorla birlikte olup duyulmasın diye çok susan kişiler var ondan
ona o fırsatı vermıcm gururumu göz ardı etmıcem bu ilişki bitmiştir!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?