• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece yaşadıklarımı anlatmak istiyorum...

Şunu bilir şunu söylerim; şişkin egolu erkek doktorla aslaaa! Koşarak uzaklaşın.
Babanıza acil şifalar diliyorum. Güçlü olun. İnşallah atlatacaksınız bu günleri :)

Babanıza geçmiş olsun. Sizin şer gördüklerinizde hayır, hayır gördüklerinizde şer vardır bilemezsiniz. Öyle işte hayat bu yani. Zor bir imtihan ama size kime güvenip guvenemeyeceginizi göstermiş o erkek arkadaş musvettesiyle bir daha görüşmeyin. Kardesinizle aranıza mesafe koymanız iyi olmuş. Zor zamanda başkasını suçlamak çok kolay ve çiğ bir hareket. İnşallah mutlu olursunuz.
Bana resmen babam ölürse sen sorumlusun demeye getirdi. Geceleri kabus oldu bana bu. Rüyamda babam hep senin yüzünden diyordu. Çok zor süreçten geçiyorum. Psikiyatri destek için ilaç başlamak istedi ama ben ilacın başlangıcındaki o 2-3 hafta yaşanılan hasta hissetme olayı nedeniyle babamın durumunu aksatmamak için başlamadım. Şimdi ruhen daha güçlüyüm. Artık ilaca ihtiyacım kalmadı. Hep dışardan izlerken kardeş kardeşe bunu nasıl yapar derdim ama yapıyormuş.

Rabbim,acil şifalar versin.
Erkek arkadaşın konusunda en iyisini yapmışsın.
Zor gününde sana destek olmayan adamdan hayır gelmez.
Kardeşin de yaptığı hatayı fark edecektir mutlaka.
Hiç canını sıkma,babanın sağlığıyla ilgilen.Ama bu arada kendini de ihmal etme.

Rabbim,acil şifalar versin.
Erkek arkadaşın konusunda en iyisini yapmışsın.
Zor gününde sana destek olmayan adamdan hayır gelmez.
Kardeşin de yaptığı hatayı fark edecektir mutlaka.
Hiç canını sıkma,babanın sağlığıyla ilgilen.Ama bu arada kendini de ihmal etme.
çok teşekkür ederim.

Back